- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olabilirdi yani sadece kız öğrencilerine zorunlu olabilir belki de. ama benim için fark eden bir şey pek olmazdı. ama ben kesinlikle kadınlara değer verilmesi ya da kadın çalışmalarının öğrenilmesine destek verilmesi tarafındayım. yani kadın erkek eşittir ama her zaman bir taraf kendini daha sütün görür ve sürekli sataşırlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumda kadın erkek eşittir diye bı çatışma başladı ki bana göre ne bir erkek kadınla eş olabilir neden bir kadın erkekle bir tutulabilir. O tartışmayı geçtim şimdi kadıni yükseltme çabası nedir anlamıyorum. Zaten bastacidir neden bulunduğunuz kaba sigmiyorsunuz daha fazla ilgi odağı olmak istiyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBu kadınları aşağılardı bence. "Az sayıda yetenekli kadın var, bu yüzden altını çiziyoruz" demek olurdu. Oysa kadınların talihsizliği yeteneksizlik değil tarih boyunca haklarının kısıtlanması.
10 Yorumla
+1 yılSadece kız öğrencilere zorunlu olacaksa benim açımdan problem yok da biz erkekleri bir salın artık. Aynen en üst cinsiyet sizsiniz hep sizin haklarınızı korumamız lazım aynen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma geliyor bana böyle ayrım yapılması. Ayrımcılığa karşıyız, feministiz ama bazen de biz ayrımcılığı yapıyoruz. Bunun kadın çalışmaları şeklinde olmasındansa zorunlu olarak insan hakları gibi konularda olmasını tercih ederim
00 YorumlaKadını öne çıkarma çabalarından artık tiksinme geldi.
10 YorumlaHayır niye sürekli bir pozitif ayrımcılık yapilmak isteniyor anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılÜniversitenin adını Feminazi Üniversitesi olarak değiştirirlerse neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Erkekleride fazla zorlamamak gerekli bence00 Yorumla
+1 yılYa şimdi kadına verilen değer ayrı eşitlik adalet bunları katmayın bunlar zaten var söylediğim ile bu karışmasın ama böyle özel bir ders olması olmamalı erkeklere de ders açalım o zaman
00 Yorumla
+1 yılOlabilir süslü Pakize işte
00 Yorumla
+1 yılİstemem bi de onla mı uğraşcam
00 Yorumla
+1 yılKadın çalışmaları dersi mi? İlkkez duyuyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası