Ciddi soruyorum, kırıcı yorum yapmayın. Kız olmam ve çocuk gelişimci olmam buna engel mi? 😏
#Bahçekapımeleği 💫
Ciddi soruyorum, kırıcı yorum yapmayın. Kız olmam ve çocuk gelişimci olmam buna engel mi? 😏
#Bahçekapımeleği 💫
Bence hangi kadın olursa oldum eğer gerçekten isterlerse her işi yapabilirsin aya giden kadın bile var bazı erkekler telefonla aramayı bırak 2 kelimeyi yan yana getiremiyor
Cevap
50Cevap
sanayide ciraklar falan cok dayak yiyor kolay bir ortamda degil calisana kimse hayir demez beles amale. ama isi oğrenirsen o zaman para kazanmaya da baslarsin.
Bence çok şey istemiyorsun ama çok fazla kaybedeceğin şeyi istiyorsun. Ortalık esnafı olursun. Tabi zor ama imkansız değil
Ortalık esnafı nasıl yani
Ortalık esnafı yani şey işte oyuncak yani ortalık oyuncağı gibi düşün yüzlerce babarın içinde. Zor o iş
Kibar bir ortam olmaz onu anlatmaya çalışıyorum.
Çalışabilirsiniz Ben Sanayide Kadınlar gördüm Illa Tamir Yapacaksınız diye bişi yok Agır işleri var Ortam Kötü
Erkeklerin yazdığına bakarsan eğer neden istediklerini neden olacağını ya da olmayacağını anlarsın canım 😂😂😂😂
Çalışabilir Ama sanayi işi zor😊 ağir Ortamı Kötü onu söylim
zorlanirsin. catalina bakarlar. rahat edemezsin
Yanlarından geçsem iğrenerek bakarlar, ne diyorsun..
Tipimi görsen anlarsın. :D
Çokda güzel olur işin cinsiyeti mi olur ki neye ilgin varsa ona yönel kimse engel olmasın sana kalbini dinle
Erkeklerden iyi olduğunuzu göstermek için yapmadığınız kalmadı. Sizden hamile kalır ve doğum yaparsak duracak mısınız?
Mümkün tabiki neden olmasın ki @DaRealBribery
? 😳
Sanayi da çalışmak zordur sorun kadın olman değil orada yoğunluğun erkek olması sorun mümkün dür ama risk zorluk var
Hoş karşılanmayabilir bir tanıdık güvenilir bir kişi yanında çalışmalısınız neden Sanayide iş aramaya başladınız..
Kadınlar baştacımız
Keşke sanayi kadın ustalarla dolsa, çok temiz bir yer haline gelir
Bence de
Niye ya şxdfg
Gel benim makineyla çalışmaya başla
senin makine kalkıyo mu ;)
Benim makine hiç inmiyor ki
El becerisi ve akıllı çözüm üretimleri ile teknik yöntemlerle sizde sevdiğiniz işleri yapabilirsiniz.
Hayır engel değil ama ilk başta çok zorlanirsin aşarsan ne mutlu
Sanayiye gerçekten ilgi duyduğundan mı istiyorsun? Yoksa "Ben erkeğn yaptiği her işi yapabilirim" yarışı mı? Bi kendine sor.
İlgi duyduğumdan dolayı. Diğer kızlar gibi yarışa girme niyetinde değilim :/
Dayanıklı ve güçlüysen ve'de dikkatliysen çalışabilirsin.
Valla ağır işler değil de teknikleri öğrenip tamir işini yapmak benim de çok hoşuma giderdi 😄
Eğer gerçekten çalışmak istiyorsan bence çalışabilirler ama yinede iş verenler ön yargılı olabilir
Kol gücü gerektiren bir iş olduğu kadınlar biraz zorlanabilir erkeklere nazaran
Sanayi değilde biz bir teknik arıyoruz gel başla istersen İstanbul da
Kadin olman tabiki engel degil. Ama maalesef cocuk gelisim okuduysan giremezsin sanayiye o buyuk bir engel. Her sanayinin kapisinda tabela vardir cocuk gelisimciler giremez🚷⛔ diye
hayır değil ben 14 yaşımdayken telefonumu almak için sanayide çalışmıştım. sırf para kazanmak değil, araba parçalarını, nasıl sökülüp takıldıklarını, isimlerini felan herşeyi öğrendim babamdan daha iyi biliyorum artık
Ağır iştir sanayi. daha hafiflerine yönelebilirsiniz. Boya, elektrik, döşeme dallarına bakabilirsiniz.
Bence olmaz. Iş sıkıntın varsa facebook Ankara iş arayanlar gruplarina üye ol bulursun daha iyi işler
ne iş yapıcan. sanayide kreşmi var? kaynakçımı olucan..
Ne yapılırsa onu yapacağım işte
maceraperest kız seniiiiiii.. ezeler seni.. senden kıdemli çıraklar taciz ederler😀
Nasıl taciz edeceklermiş 😏
yere düşen anahtar takımını almak için eğildiğinde falan.. hahahahajaj
Anladım. canıma minnet falan hahahajaj
hahahaja... devreye ustası girerse işin kötü ama... hahahahahha
Niyeeeee 😌
o kucağına oturtur ceza olarak.. hahahah.. ama piston kolu açık şekilde.. hahahahhahaja
Oturtsun 😌
aklına geldikçe oturtur.. nasıl olsa yağda bol.. hahahah
Hım 🤤
ln öldüm gülmekten , komik kızsın
sanayi ya, pompa bol olur.. hahahahha
Nerem komik 😏
şş.. çıraklarda gizlice bakıp bakıp el yordamıyla.. hahahhaha
Onlar da gelsin 😄
onlar acemidir daha.. ama komşu esnaf gelir.. öğle yemeğine sırayla sandviç yaparlar seni.
😄
Sonra ne yaparlar
sonra diz çökersin , hepsi sırayla ağzına yüzüne... mesai biter zaten, dağılır herkes.. hahahahaha
kırıcı olmadım umarım.. hahhhhaahah
Yok ne kırıcı olacaksın 😄
ilginç fantezin varmış ama, sanayide çalışmak ağır iştir.. hahahahahahaha.. abz alayı mk... hahahahahha
Amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır, geçenlerde sorduğum soruyu görmüşsündür belki ahah
yok görmedim.. ama haklsın.. çileden zevk almakta var..
Belki de
isterdim seni tanımak, gerçekte nası bi kızsın.. yol yapmıyorum yani yanlış anlama.. hahahaha
Tanı o zaman 😏
DaRealBribery
Niye olmasın...
Mümkün. Yetkili servislerde birçok kadın çalışan var.
Bayanlar için en güzel meslek şuanda telefon tamiri el titremesi olmadığı işin entegre tamiri çok güzel yapıyorlar
Engel değil herkes çalışabilir sende git çalış istersen
dayanıklımısın
Ne yönden
Sıkıntı yok o yönden
Nasıl yani
Nerede yaşıyorsun ben yardımcı olcam sana
Ankara
Neden sanayi peki
Bilmiyorum kendimi yakın hissediyorum
Alâ ala tamdır
Pek tavsiye etmem kank
Niçin