+1 yılben buna pek inanamadım ilk bilgisayar programcısı olması mümkün değil gibi hobi amaçlı çocuklarıyla birkaç kod yazmıştır hepsi bu bunu ballandirakrak yazman hatali kaynağın ne birkere kadının meslegide farklı birkere 80 lerin sonunda açıldı turkiyedeki bilgisayar programları ozaman hiçbir kadının o bölümlere girmeyip programcı olmadığını düşünmek mantıklı değil birde bu selçuk bayraktarlari fazla medyatize etmek saçma bence hükümet propagandası haricinde medyada yaptıkları bir etki yok çünkü o ailenin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ülkede şunlar gibi 10 aile olsa, ülke başka bir yer olurdu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır buyurmuştu allah. Ülke parsel parsel satılırken, akp'li olmayana yaşama şansı sunulmazken, her yerde liyakatsizlik, torpil gırla giderken, insanlar pisi pisine ölürken iktidar yalakası bi kadının yazılımcı olması bence çok da önemli deĝil
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duydum.
12 Yorumla- +1 yıl
❤😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç duymamıştım teşekkürler bilgi için
10 Yorumla darisi Turkiyedeki vasifsiz mesleksiz %95 kadinlara... sokaklarnda teröristlerin dolastigi yemenden bile geride Turkiyedeki kadinlarin isgucune katilim orani... afganisandaki selefi irkci ideolojisi olan taliban yonetimindeki afgan kadinlara Turkiyedeki kadinlara verilen imkanlar verilse her yil patentli mal üretirler.. o kadar vurulma korkusu altinda bile birsuru iş yapiyorlar... dunyanin en vasifsiz en cahil kadinlari Turkiye de yasiyor hatta dunya da niye varlar ben anlamiyorum...
10 YorumlaHangi milletten hangi yaştan olursa olsun kadınlarımızın istediği zaman neler başarabileceğinin göstergesidir. Kendisini ve destek olanları tebrik ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılBu aile hakikaten cevher. bu ülkenin böyle bir aileye sahip olması ülke açısından gerçekten kayda değer bir şans.
20 YorumlaYolda görsem teyzem nasılsın teyzeeemmm derim, kadın programcıymış.
Önyargıları yıkan insanlara hayranım 👌👏10 YorumlaVaaaaauvv çokiyi yaaa. Ve tebrikler çok güzel bi paylaşım
11 YorumlaDuydum.
Peki sen, senin Türkiye'nin ilk şirin ve güzel kızı olduğunu duymuş muydun
10 Yorumla
+1 yılNeye yarar zulme bunca insanın somurulmesine ses çıkarmıyorsa
08 Yorumla- +1 yıl
O yüzden bu milletten bı cacık olmaz hayalim Almanya'da yaşamak
- +1 yıl
Olabilir sevebilirsin bende severim ama yaşamakta istemem
- +1 yıl
Milletimizi suçlamamak lazım aslında en büyük suçlular baştakiler Türk milleti sömürü yapmadan ayakta kalan bı ülke bunca insan candan baştan calsirken baştakilerin gözü doymadigindan milletimiz bu kadar sıkıntiları çekiyor... Milletimizle yaşamak değil asıl sıkıntı gözü doymak bilmeyen bastakilerle yaşamak maalesef... Allah yardımcımız olsun 🙏
- +1 yıl
Öyle fakat bu millette izin veriyo bunlara hatta çalıyo ama calisiyo diyen bizim millet yani çok ta ahlaklı toplum değiliz maalesef bide tamahkarlik var Allah'tan değil de kuldan lütuf dileniriz hakkımızı savunamayız o yüzden bastakilerin de bu millet sayesinde somurduler
- +1 yıl
Evet haklısın her şey birbirini tetikliyo birlik bozuldu baş kaldiranlarin ömur boyu mutsuzluga ittiler milleti susmak zorunda bıraktılar millette alıştı susmaya rahatlıga duyarsızlıga... Anlatılacak tartisılacak çok konu var suçlu çok ama boşa çene yormak bizimki degismiycek malesefki...
- +1 yıl
Aynen tek çözüm şu an seçimde gerekeni yapmak 🙂
Tam gurur kaynağı. Babaannemle aralarında çok yaş olmamasına rağmen babaannemden daha diri daha enerjik duruyor. Siyasete mal edilmemeli.
00 YorumlaKadın erkek ayrımına karşıyım. Bu durum kadınları güçlendirmiyor, aksine zarar veriyor
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duydum, sayenizde duymuş oldum
10 Yorumla
+1 yılEvet duymuştum 👏👏👏
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun diyorum ilk kez duydum👏🏻👏🏻👏🏻
10 Yorumla
+1 yılKadınlar isteyince neler yapabileceğini gösteriyor
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun bir insan isterse istediğini yapabildiğini göstermiş.
00 YorumlaDuymadım, sen duyuyor gibiyim :)
10 Yorumlateyze bu kadar salmayaymışsın iyiymiş
04 Yorumla
+1 yılakpli trollerin uydurması
11 Yorumla
+1 yılYok hiç duymadım afrodititi
00 YorumlaDaha önce duymamıştım
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir başarı
10 YorumlaHelal olsun 👏🇹🇷
00 Yorumla
+1 yılHelal
00 Yorumlatebrikler