Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek komutan olmak bile hoş değil. gencecik insanları vahşice parçalanacakları, en korkunç ölümlerle ölecekleri, ya da ölümden daha beter kaderlere mahkum olacakları, b*k ve kan kokan dev bir kıyma makinesine atma fikri miğdemi bulandırıyor. verdiğim emirlerin korkunç sonuçlarıyla yaşayabileceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Askerlik görevimi yaparken baya yüksek rütbeye sahip bir kadın subaya denk gelmiştim. Sivil hayatta gördüğüm kadınlar ile mukayese etmek zor. Son derece sertti.
01 Yorumla- 4 ay
Bizim bölümde yüzbaşı kadin vardi bide rdm li çocuk vardı biraz canım gibi hani çocuk yüzbaşı in odasına gidip soru sormuş canım canım galiba bilmiyorum çocuk anlattı bize kadin komutan s. gittt die kufur etmiş bağırmış bana anlatınca sok oldum hani kadin komutan tanımadığı bir ere neden kufur eder die böyle olaylar varmidir sence? sonra çocuk özür dilemek için ertesi gün gitmiş kadin komutan bu sefer gülme krizine girmis😀yani s. git die askere bagirmasini aklim almiyor çevremde günlük hayatta normal kadinlar kufur etmez mesela ya da televizyon da haberlerde gördüğüm kadin komutanlar normal terbiyeli kaodn belli oluyor tipten neden bazi kadin komutanlar kufur eder ki. Bi de bu sitede anlatanlar olmuş kadin astsubay filan 5 tane kadin astsubay ve subay varmis 5 i de askerlere kufur edermis cok agir kufurler adam ciddi ciddi anlatmış ya neden kufur ediyorlar ki anlamiyorum sert olsunda ayarlasın hatta ama s. git ne demek yaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil. Asker komutan polis vb olmak istemezdim hiç. Kimden duyduysam hepsi bu meslek dallarının çok yıpratıcı olduğunu söylüyor. Psikolojiyi çok bozuyormuş. Silah çatışma gibi sebeplerden değil başka sebepler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genel olarak güzel değil, hangi rütbede olursa olsun.
00 YorumlaKomutan komutandır işte subay olmadıktan sonra samimi olabiliyorsun askerlerle
00 YorumlaBnde erjm emir verir misiniz bana cok hosuma gider su anda🙂
00 Yorumla
+1 yıl😄 aklından neler geçiyor sapık seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFanteziye bak 😀 emir rütbeye canim şahısa değil
00 YorumlaEvet 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet güzel
00 Yorumla
+1 yılniyetine bağlı
00 Yorumla
Detaylı bilgi