BİM de çalışıyorum ama çalışma nedenim sadece borcum olması borcum olmasa 1 saniye bile durmam çalıştığım insanlarla mutlu değilim ve psikolojik olarak beni çok yıprattı ailem özel sektör böyle idare et diyip duruyor ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılözel sektörü ben de denedim. burada sana tavsiyem bedenine kulak vermen olacak. bu duyulduğu kadar zor olmayan bir şey. zamanın nasıl aktğını sezmediğin yaparken hızla bitsin demediğin çevrendekileri memnun etmek yerine kendin için gittiğin ve en önemlisi sahab erkenden uyanıp heyecanla oraya gitmek o şeyi yaparken yeni şeyler öğrenme heyecanı veren bir iş istiyoruz. çalışma saatleri bünyeni aşmayacak kadar az ve dinlenip gezmek için de tatil günlerin olmalı. mesela kazandığın parayı kendin için harcayabilecek kadar da yeterli geleck bir iş. işte o iş kendi potansiyelini keşfetmende yatar. potansiyelin de şu kendine şu soruyu sor; kaybetmekten kim ne dediği önemsizken neyi yapmaktan keyif alıyorsun sadece 4 tane yaz. listeye ilk yazdığında ikinci yazdığını iiki hafta dene asla o rutinden şaşma. diğer ikisi ise yine iki hafta dene ve süreci not al. aman çok uzun sürer hemen sonuç olsun diyorsan başlama buna. hiçbir iş aceleyle sonuçlanan hayr olmaz. geç olsun güç olmasını örnek al kendine ve bil ki bu doğru yol. öneml, i olan kendini dinlemek. potansiyelini keşfedip üstüe gitmekve onu sahiplenip ayakların üstüne yürüyebilmek. ve küçük not genelde sadece biri işin oluyor dört seçenekten diğer ikisi hobi ve diğeri ise çeldiren arzu. arzu olan ailenin yargılarını taşıyandır. hani ailem doktor olmamı istiyor ya da mühendis. şunu hatırla bu hayat senin ve o meslekle 7/24 hayat sürecek olan sensin. meslek illa popüler olmak zorunda değil senin SEVİP MERAK ETTİĞİN bir şey olması çok önemli. çünkü bu hayatta merak edip araştırdığımız şeyler birer mesleğe döndü. thomas edison ampulu annesi mum bitene kadar dikiş dikerdi ve gözleri yorulurdu diye ısrarla ampulu denedi. milyon hata sonrası buldu ve yaptı artık neyse. erken pes etmemek de önemli azim ve merak sevdiğin işi bulmak için ik güzel yol. hayrlı geceler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bimde çalışıyorum gireli hir ay falan oldu müdürler ve çalışma arkadaşları iyi olursa aşırı iyi geçiyor zaman ama bazen gicikliklari tutuyor tabi
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 mağaza gezdim hepsi mobing uyguluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
+1 yılİnsanlar oraya girmek için uğraşıyor sen kaçmak için
https://www.youtube.com/embed/6qsHOz3yT_U12 Yorumla
Soran+1 yılGiren de kaçmaya çalışıyor
- +1 yıl
Ee hayat zorluk çekene göre değişir
Yengem 101 girdi işkence gibiydi gelip uyuyor sabah gidiyordu iki çocuğu vardı zayiflamisti tek bir işle ilgilenmiyo zor bir iş bende girmek istiyordum ilk zamanlar sonra caydim çok darliyolar öyle duyydum mesai yapiuo gece saatlerinde geliyordu yengem biz çocuklara baktık bir süre üç ay kadar çocuklar bizi iş de yengemi bitirdi tabi çocuklardan usandigi için zorla çıktı :) demem o ki büyük bir yerde yaşıyorsan magzaya filan gir
00 Yorumla
+1 yılBaşka yere geçme imkanın doğduğu zamanda doğru zaman, doğru anda geçişini yap.
Fakat şu durumda sabırlı ol. Üzerinde borç varken, çalışmak sevdiğin iş bile olunca yine yük geliyor.
cut.00 Yorumla
+1 yılDenize düşüp yılana sarılmışsıniz Allah sabır versin size..
00 Yorumla
+1 yılBorcun bitene kadar çalış. Herkes işinde mutlu mu sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKalite arama ya Türkiye’de. Mecbursan yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılMağaza değiştir diyeceğim de nereye gidersen git hepsi aynı, Mobbing uygularlar. Çünkü verilen buyruk merkezi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkınca çok basit görüyorsun bazen keşke çıkmasaymışım gibi falan yani
Eğer ki çok yorucu değilde sadece psikolojik ise sakinleşmeye bak00 Yorumla
+1 yılAyrıl o işten en onemli olan senin mutluluk ALLAH sana yardim eder o borcunu odersin baska hayrli bir is bul ALLAH nasip etsin sana senin icin dua etim inşALLAH borcunu odersin selam ve dua ile ALLAH'A emanet ol🤲
00 YorumlaEk gelir istiyorsan kazanç sağlayabileceğin, bir ek gıda içerikli ürün temin firması sponsoruyum yardımcı olabilrm istersen bunun için kya_mehmet1 instagramdan yazabilrsinnn
00 Yorumla
+1 yıltürkiye'de çoğunluk aslında işinden memnun değil ama mecburiyetten çalışıyor
00 YorumlaKararlı bir şekilde azimle çalış sonunda borcunun biticeğini ve daha iyi bir iş bulursan veya ticarete girersen borcun bitince iyi yerlere gelirsin
00 YorumlaMillet borç ödemek için ne işler yapıyor seninki yine iyi
00 Yorumlamagaza değişikliği iste
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin iş bulmakta zor çalışmakta. 😥
00 Yorumla
+1 yılŞubeni değiştiremiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNE kadar borç var?
00 Yorumla
+1 yılMutlu olduğun yerde dur
00 Yorumla
+1 yılBitene kadar devam.
00 Yorumla
+1 yılBorcun ne kadar
00 Yorumla
+1 yılBİM pismanloktir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sırf borcumu ödeyebilmek için BİM'de çalışıyorum ama hiç mutlu değilim, çok yıprandım. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat