Güncellemeler
+1 yıl
bu arada hesabım kamergift. co takip ederseniz sevinirim ☺️
Merhaba arkadaşlar on dokuz yaşındayım. universite öğrencisiyim ve bir yandan da Instagram ve çeşitli ikinci el uyg üzerinden bir şeyler alıp satmak istiyorum. Örneğin toptan kupa alıp kâr koyup satmak gibi. Aynı zamanda kişiye özel hazırlanmış konsept kutular hazırlıyorum. Bir instagram hesabi açtım bunun üzerine. Büyütmek için onerileriniz nedir sizce hangi noktalara dikkat etmeliyim? Halihazırda büyük bir sermayem olmadığı için parca parca büyütmek niyetindeyim. Tecrubeli abla ve abilerimden tavsiyeler bekliyorum.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu dönemde artik bunu destekleyen ve yardimci olan siteler var onlarla iletisime gecebilirsin..
bana özelden yazabilirsin bilgi vermek isterim
simdilik bireysellik iyi gibi çünkü dediğim gibi birdenbire donanımlı bir şekilde başlayacağım bı sermayem yok
Öneri alma bence ha oneri istiyorsanda Youtube da başarılı olanlardan al derim ve bir duzenli ol bence defter işine de bak derim cok basit defter yapımı
her yerden bir şeyler toplamak faydalı olabilir diye düşündüm. Daha profesyonel kişilerin de görüşlerini dinleyip okuyorum. Fikir için teşekkür ederim araştıracağım.
Geç onları boş işler gel Çiğköfteci açalım paraya para demeyiz
Kargo maliyeti çok
gardrops dolap gibi uygulamalar kullanmak mantıklı geliyor şu an satış için.
Sen önce bir mikroyu aç da küçüğe de sıra gelir.
ahah orası öyle tabi
hayırlı olsun
Teşekkür ederim💝
rica ederim ♥
instagram kullanıyorsanız kamergift. co takip edebilir misiniz 💝
Çok güzel bir fikir... ne saticaksin
hediyelik eşyalar düşünüyorum konsept hediye kutusu oluşturmak gibi. Yanı sıra su an el yapımı seramik kupa ekledim. Birçok farklı ürün seçeneği koyup sonrasında talebe göre birkaç şey üzerinde yoğunlaşmayi planlıyorum
Harika sin
Hayırlısı olsun
araştır önce