Kızlar Bir Adım Öne İstanbul'da memur olarak çalışmak, yaşamak zor mu? isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor İstanbul kağıthanede mesela Güncellemeler+1 yıl Daha dogrusu yasamak zor mu İstanbul'da memur olarak çalışmak, yaşamak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşamak zor 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hayır ben de ilk görevime Kağıthane başladım zaten ve ilk önce Bahçelievler Şirinevlerde oturuyordum oradan gidip geliyordum 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evin Yoksa ve maaşın 20 -25 bin TL nin üzerinde değilse zor 0 2 Yorumla isterimolur +1 yıl Ev var Yorumla METE3534 +1 yıl Maaşın ne kadar 20 binin üzerinde mı Yorumla
bestakinever Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl İstanbul için en az 30k lazım ki İstanbul'da yaşıyorum diyebilesin. 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kağıthane o kadar da pahalı değil. Kadın olmak daha zor 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Memur maaşı ile İstanbul'da yaşamak zor tabi, kiranın kaç lira olduğuna bağlı biraz da.. 0 0 Yorumla
birminikprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl 20 binden az maaşın varsa yaşayamazsın kiralar zaten çoğu yerde 30-40 bin 0 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl "This is sparta" modunda takılıyorlar. Burası survivor burada şaka yok her şey gerçek. 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sıkıntılı bölge. Olay hiç eksik olmaz. Kadıköy desen neyse.. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kira maaşın yarışı veya fazlası olabilir öyle hesap et işte 0 0 Yorumla
DawsoNrr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kağıthane de oturuyorum neresinde çalışmayı düşünüyorsunuz yerine göre değişebilir 0 0 Yorumla
GAKPO Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl TEKtabanca žorda evlenirsen oda memursa kraliceler gibisin 0 0 Yorumla
İstanbul_luu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl İstanbul her yönüyle güzel fakat kalabalık Kağıthane güzel semt 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Büyütmeyin gözünüzde her yerde her şekilde yaşanır 1 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Zor tabi kızım, tam müptezel mahallesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl orada asla yasamam 0 12 Yorumla ozlem_23 +1 yıl Asla deme aslâ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin icin yasarim kizma😖 Yorumla ozlem_23 +1 yıl Âhahah sâgol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹🧿🌹🧿🌹 Yorumla ozlem_23 +1 yıl Nerde yasiyosun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada kalabalik aslinda antalya filan isterdim Yorumla ozlem_23 +1 yıl Orada kalabalık 3vet ve bende ântalya istiyorum çünkü deniz var kdjfjfj Yorumla DawsoNrr +1 yıl Ankara 'da askerlik yapıyorum şu an memur gibi çalışıyorum neredeyse de ilk bahar gelmiş hâlâ kar yağıyor nasıl memleket anlamış değilim Yorumla ozlem_23 +1 yıl Evet biliyorum iç ana dokuda hep yagiyo zaten ama süper bı yer insanında çok iyidir Yorumla DawsoNrr +1 yıl Doğru dediğin gibi ama İstanbul'un yerini tutmuyor hiçbir yer 😂 3 ay daha burada kalırım sonra dönerim İstanbulumaa Yorumla ozlem_23 +1 yıl Herkesin kendi memeleketi kendine tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Biraz zor gibi gadası
Yaşamak zor
Hayır ben de ilk görevime Kağıthane başladım zaten ve ilk önce Bahçelievler Şirinevlerde oturuyordum oradan gidip geliyordum
Evin Yoksa ve maaşın 20 -25 bin TL nin üzerinde değilse zor
Ev var
Maaşın ne kadar 20 binin üzerinde mı
İstanbul için en az 30k lazım ki İstanbul'da yaşıyorum diyebilesin.
Kağıthane o kadar da pahalı değil. Kadın olmak daha zor
Memur maaşı ile İstanbul'da yaşamak zor tabi, kiranın kaç lira olduğuna bağlı biraz da..
20 binden az maaşın varsa yaşayamazsın kiralar zaten çoğu yerde 30-40 bin
"This is sparta" modunda takılıyorlar. Burası survivor burada şaka yok her şey gerçek.
Sıkıntılı bölge. Olay hiç eksik olmaz. Kadıköy desen neyse..
Kira maaşın yarışı veya fazlası olabilir öyle hesap et işte
Kağıthane de oturuyorum neresinde çalışmayı düşünüyorsunuz yerine göre değişebilir
TEKtabanca žorda evlenirsen oda memursa kraliceler gibisin
İstanbul her yönüyle güzel fakat kalabalık Kağıthane güzel semt
Büyütmeyin gözünüzde her yerde her şekilde yaşanır
Rüşvet yiyen memurlar rahat ediyor.
Zor ama imkansiz değil
İstanbul da her şey zor.
Zor tabi kızım, tam müptezel mahallesi
Uygun kiralı bir ev bulunursa yaşanır
Kiralar pahalı ulaşım zor
Evet, zor
Kisiden kisiye degisir canim
Ev varsa bir şekilde yaşarsın
tekmi yaşayacaksın
Kağıthanede mi yaşıyosun bende ordayım knk
Evet zor yani istanbulun bir suru zoru yani var
Zordur.
Memur olarak ama ne memuru
trafik zorlar
Zor bence
Neden zor olsun
Zorlu maalesef
Calisacaginiz yer mi orasi
Istanbukda yaşam zor
Zor bence
Çok zor
orada asla yasamam
Asla deme aslâ
Senin icin yasarim kizma😖
Âhahah sâgol
🌹🧿🌹🧿🌹
Nerde yasiyosun peki
Ankara
Burada kalabalik aslinda antalya filan isterdim
Orada kalabalık 3vet ve bende ântalya istiyorum çünkü deniz var kdjfjfj
Ankara 'da askerlik yapıyorum şu an memur gibi çalışıyorum neredeyse de ilk bahar gelmiş hâlâ kar yağıyor nasıl memleket anlamış değilim
Evet biliyorum iç ana dokuda hep yagiyo zaten ama süper bı yer insanında çok iyidir
Doğru dediğin gibi ama İstanbul'un yerini tutmuyor hiçbir yer 😂 3 ay daha burada kalırım sonra dönerim İstanbulumaa
Herkesin kendi memeleketi kendine tabii
Zordur
Evet zor
zor canım çok zor
Zor bence