Bende Yüreğirdeyim ve anlamadığım adalet bakanlığı alım yapacak oraya başvursana ve Bir sürü ofis işleri var bayanları alıyorlar işn olsundan yazarsan çok rahat bulursun
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde bilgisayar olmadığı için klavye çalışamadım klavyem iyi değil adliyeye almazlar. İşin olsunda kariyernette işkurda birsürü ilana başvurdum geri dönüş alamıyorum. Çok rahat bulursun diye nasıl konuşabiliyorsunuz anşamadım yani yok işte, olana da başvuruyorum geri dönüş yapan yok
Hangi saatler derken? Çalışma saati olarak mı sordunuz anlamadım? Ve eveg kriter önemli yani mesela çalışma ortamındaki tek kadın ben olmak istemem, rahat edemem. Asgari ücretten aşağı maaş istemiyorum, gece geç saate kadar çalışmam, evime tek otobüsten fazla mesafedeyse yine olmaz gibi gibi
Yani bi ekran olmadan klavye ile çalışmak ne bilim helal olsun.. Doğru mu yazıyor yanlış öı yazıyır bi de ekrana bakması lazım yani klavyeye bakmadan yazması lazım büyük başarı gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende Yüreğirdeyim ve anlamadığım adalet bakanlığı alım yapacak oraya başvursana ve Bir sürü ofis işleri var bayanları alıyorlar işn olsundan yazarsan çok rahat bulursun
Evde bilgisayar olmadığı için klavye çalışamadım klavyem iyi değil adliyeye almazlar. İşin olsunda kariyernette işkurda birsürü ilana başvurdum geri dönüş alamıyorum. Çok rahat bulursun diye nasıl konuşabiliyorsunuz anşamadım yani yok işte, olana da başvuruyorum geri dönüş yapan yok
Hangi saatlerde arıyorsun kriter önemli rahat bulursun dememin sebebi de genelde hep bayan arıyorlar
Hangi saatler derken? Çalışma saati olarak mı sordunuz anlamadım? Ve eveg kriter önemli yani mesela çalışma ortamındaki tek kadın ben olmak istemem, rahat edemem. Asgari ücretten aşağı maaş istemiyorum, gece geç saate kadar çalışmam, evime tek otobüsten fazla mesafedeyse yine olmaz gibi gibi
Aynısını bulursan bende gelim
Ne bekliyosunuz pardon da? Gecenin bi yarısına kadar çalışıp amelelik yapmayı mı? Pes yani
Evlilik yokmu ne isi
Ne alaka abicim evlilikle
Bebeğim İngilizcen var mı
Maalesef.. Okulda öğrettikleri (öğretemedikleri) kadar işte.. :(
Adliyelerin alimlarina katil
Evde bilgisayar olmadığı için klavye çalışamıyorum.. O yüzden almazlar klavyem o kadar yeterli değil
Bir arkadaşim köyde yaşiyormuş, sadece bir klavye edinmis bilgisayari bile yokmus. Klavye ile çalisip kazanmisti
Yani bi ekran olmadan klavye ile çalışmak ne bilim helal olsun.. Doğru mu yazıyor yanlış öı yazıyır bi de ekrana bakması lazım yani klavyeye bakmadan yazması lazım büyük başarı gerçekten
Kiz lise mezunuydu köyde yaşiyordu fakirdi
Anladım..
iş ilanlarına başvur elbet çıkacaktır
Başvuruyorum ama dandik mağazaya personel almak için bile deneyim istediler görüşmeye gittim ariycaz diyip geri dönmediler
denicen sürekli. anca öyle. ilk iş için hemen bulamazsın zaten. varsa yakınların önerileri iş bulmana yardım edebilirler belki
Hemen değil bir senedir arıyorum iş.. Yakınlarıma da söyledim de bir şey çıkmadı
bence İstanbul'a gel burada iş çok :D
Çok isterdimm.. 😄
azmeden derviş muradına ermiş :)
İnşallah :(