İkisi birden mi olmalı? Yoksa hiç bunlarla alakası yok mu?

İkisi birden mi olmalı? Yoksa hiç bunlarla alakası yok mu?

Başarılı kadın diye anılan kadın benim dermişim 😂
Ayakta durabilen kadın her zaman başarılıdır kariyer yapanda çocuk yapanda başarılı ama ikisini birden yapan daha başarılı 😃
Başarılı kadının bunlarla pek ilgisi yok. Öyle olsaydı her çocuk doğuran başarılı sayılırdı. Doğrulup sokağa atılan terkedilen bebeler varken çocuk doğurmak bir kadını başarılı yapmaz. Kariyer yapmak okul okumak diploma sahibi olmakta bir kadını başarılı yapmaz. Nice eğitim görmüş diploma sahibi iyi yerlere gelmiş kariyer sahibi kadınlarimiz var çoğu mutsuz bunun sebebi de kadının tek ise değil evine işine eşine çocuklarına adadığı kendine belirlediği sorumlulukların altında eziliyo olması onu başarılı değil yetersizlik duygusuna kaptırıp aslında mutsuzluk yapıyor. Başarılı kadın ne kariyer ne çocuk bana göre başarılı kadın kendi ile bir sorunu olmayan kendi ile barışık olan ve mutlu mesut yaşayan kadındır. Başarıyı ölçtugumiz öğeler neye göre kime göre değişir. Çocuk yapmak birine başarı gibi görünür diğerine eğitimli olmak başarıdır. Değişkenler açısından incelenmesi sonucunda ortaya çıkan bir durumdur başarının temeli.
Başarılı kadın, kendine güvenen ve yürüdüğü yerde izler bırakandır. 🥳
Filozof gibisiniz Eda Hanım.
Başarılı kadın güçlü kadındır. kendi ayaklarının üzerinde duran kadındır. ve her şeye rağmen vaz geçmeyen kadındır. aynı zamanda kendi kararlarını alabilen.
Cevap
4Cevap
o--ooo nası kıyafet öyle ceketin yarısı siyah yarısı beyazmı
Bilmiyorum.
Başarılı kadın başarmak istediği şeyin arkasında durup onu her olumsuzluğa rağmen başarabilen kadındır bunu biz seçeneklendiremeyiz
Bir kadının başarılı olması bu iki seçeneğe bağlı değil. Kadın attığı adımı bile başarı olarak görür.
Ne çocuk ne kariyer yapmak başarıdır. Çocuğu mutlu yetiştirmek, kendi ayakları üzerinde durmak başarıdır !!!
Kariyer yapan
Tek vasfı çocuk yapan kadın cahil ve basittir
Hayattaki hayallerini gerçekleştirmiş olan başarılıdır
kariyer yapan kendi ayaklarinin ustunde duran kocasinin vericeği 5 kurusa bakmayan kadinlar >>>>>
Her ikiside bir kadın güzel yemek yapıyorsa bile başarılıdır çünkü böyle ataerkil bir toplumda başarlı olmak zorundadır
Kariyer yapan
Nasıl mutluysa başarı o dur
Basari ne wk
Soruya onu da ekleyecektim de. Çok da dağılmasın dedim. Dileyen olursa ona da değinir.
Vardır ya. Ama yazmazlar.
Ikiside
Davet atma be
İkisi de başarıdır.