Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlü kadın tabiri her alanda eşitlik diye bağıran ve buyur denildiğinde geri çekilen, tamamen yüzyılın fikir akımları içinde kafası karışmış insanlara hitap ediyor. Unutmayınız güçlü kadının nasıl olduğunu bilmek zor değil burada Atatürk sizlere yardımcı olabilir. Lütfen kısa bir araştırma yaparak Cumhuriyet kadınlarına bakınız içlerinde tanıdığınız simalar eminim vardır onların hayatı bu sorunun cevabı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyom ya. Bence guclu kadin diye bir kavram olmamali bu da bir algı oyunu niye guclu olmaliyim ki? Bende veya her insanda hali hazirda içinde olan güç bize yeter zaten ayrica "güçlü kadin" diye sifatlandirmak her işi kadina yikmaya çalişmak demek bence
14 YorumlaBir bilsek cevabı yazacaz da sanırım bu şartlarda çok zor güçlü kalabilmek
10 YorumlaEn ufak şeyleri kafana takıp tribe girmiyosan güçlüsündür
10 Yorumla
+1 yılSuskun olmayan, haksızlığa uğradığında sonuna kadar hakkını savunan, kendi ayakları üzerinde duran.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
Duruşu ağırlığı ne olursa olsun kendi işini yapan bunu yaparken en ufak yardım almayan kadın güçlü bir kadındır
00 Yorumla
+1 yılGüçlü karakter maddi özgürlük özgüven bir de kendinin ve karşındakinin farkında olmak sanırm
00 Yorumla
+1 yılGüzel kokar
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumlafeminist olarak
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler