Kadın istihdamını destekleyen markalara bayılıyorum. Benim için her zaman tercih sebebi oluyor. Mesela Oriflame. Sizin buna bakış açınız nedir?

Kadın istihdamını destekleyen markalara bayılıyorum. Benim için her zaman tercih sebebi oluyor. Mesela Oriflame. Sizin buna bakış açınız nedir?

Ben katılmıyorum çünkü teyzem ve ablam çalıştılar. Kimse alamıyor alabildiği zamanda almıyor. Üstüne üstlük zaten kârı da olmuyor. Kazandığının yarısından fazlası zaten gidiyor. Müşteri bulmakta kolay değil hani bulunur da çevresi pek geniş değildi. Falan filan işte o yüzden bıraktılar.
Madem o kadar düsünüyorlarsa bünyelerinde 1 tane bile erkek çalıştırmasınlar da görelim.. 1 ayda iflas ederler. Kadinlarin yapmasi gerken ama yapmadiklari hatta daha beter karsitirdiklari isleri yapacak olan erkekler varken bu islwr kolay tabi.. ama kadinlarin calisma hayatina 1 katkisi var haklarini yemeyelim. orada calisan erkeklerin moral motivasyonu artiyor. Biryerde sadece erkekler calisinca inanilmaz duzgun ve fazla bir is gucu olusur ama cok sikıcı bir ortam oluyor bizim acimizdan. Yani kisaca bir ise yaramasalar da kadinlarin calismasini ben de destekliyorum.
Benim bir firmanın ürünü veya hizmetini almamdaki kıstas bunu ne kadar başarılı yaptıkları ve ne fiyattan yaptıklarıdır.
Bana ne kadın veya erkek istihdamından?
Marka olarak bir şey diyemem ama genel olarak kadına kendini gösterme fırsatı sunan işletmeleri destekliyorum her zaman.
Küçük ya da büyük fark etmez kendilerine olan güvenlerini keşfetmeleri için güzel adımlar.
Cevap
30Cevap
Ben güzel olduğunu düşünüyorum
insanları ihtiyaçlarının olmadığı şeylere ihtiyaçlarının olduğuna inandırmaya çalışarak onlara ürün satma çabasını ve buna başarı denmesini desteklemiyorum. annem de zamanında amway yapmıştı. evine gelen her insanı müşteri gibi görmeye başladı. annem de iş arkadaşları da böylelerdi. bir araya gelince sadece amwayden bahseder oldular. kime neyi nasıl satabiliriz, veya daha açık söylemem gerekirse milletin aklını nasıl çelebiliriz dertleri işte... böyle şeyleri çok sağlıksız buluyorum
Buna beyaz yakalılık deniyor.
@Ragnar_Lodbrok daha önce duymamıştım. ama çok uygun bi tabirmiş
Eşitliği savunan kadınların kadınlıklarını kullanarak bir yerlere gelmeye çalışmaları ya da sırf kadın oldukları üzerinden hayatlarını sürdürmeleri aşırı düşük seviye bir davranış hiç samimi değiller
Desteklenmesi lazim ama muhtemel konjukturun çok işine gelmiyor bu durum.. sorgulayan, çalışan, erkeğe minnet duymayan kendi ayaklari üzerinde duran kadın profili istemezler.
👏
Bir MNG Kargo değildir. MNG Kargo masa başında sadece kadınları çalıştırıyor. Daha 1 tane erkek görmedim.
Benim buna bakış açım, kadının takım elbisesiyle çanta kombinini beğendim 😁
Kadın diye diye kadınlık iyice ayaklar altına serildi
Avon ayni kadinlar icin deposunda 14 sene çalışmıştım 🙂
hahahah bu dediğin markalar zincrileme sistemiyle çoğu kişinin üstünden kazananlar değilmi aaa şey vardı dimi eğiitim adı altında hotellerde parti hesapları ama çoğu vasıfsız insan ne kurumsal şirket:PAPAPA
bunlar önceleri mega holding adıyla vardı
sonra sabun işlerine girdiler
şimdide şey çıkmış bitcoin vs yatırımcısı
he canım hayaldi gerçek oldu:PPP
Bu gibi markalar bana saçma geliyor. tamamen müşteri kandırma ve para tuzağı.
Güzel Narin zarif eğitimli zekalı kadınlar istihdam edilmeyi hakediyorlar
Umrumda değil lösev gibi çocuklar için bir şeyler yapmaya çalışan yerlerden bir kasa mandalina satın almıştım öyle olsa meyse
Önemli olan o imkanı degerlendirip bir yerelere gelebilmek.
Eskiden satmak mantkkli olabilir ama şimdi hiç kârı yok
ben de erkekleri destekleyen firmaları severim erkek olduğum için
Zenginsen rahatsın fakirsen vay haline desteklemiyorum şahsen
Hepsi dolandırıcı bir ara butun kadinlar ugrasyodu yok araba alincak yok şu ödül falan
eğer zenginsen yaparsın ama değilsen sömürülürsün
Mesela dubai
Hahahah
Ya abartmayın her yere alıyorlar kadınları
Saadet zinciri, change my mind.
Keşke ticaretini yapabilseydim
Desteklemesi güzel.
Ne olduğunu bilmiyorum ama iyiymiş.
Eninde sonunda sen borçlu. cikiyorsun
Benlik yapılanmalar değil.
Yani olabilir
Değişik iş fırsatları