Kadın ve erkek çatışmasını sevmiyorum o zamanda kadınların daha fazla hakkı olsaydı falan saçmalığına da katılmıyorum ama zamanımızdaki erkeklerin büyük kısmı ap al
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel katılma aferin sana
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların 100 yıldır hakları var bir şey değişmedi. Tabi bu erkeğin kadından zeki olduğu anlamına gelmiyor. Ama kadınlar erkeklerden zeki diyen feministlere iyi bir cevaptır bu.
03 Yorumla- +1 yıl
100 yıl çok az bir süre. Hak var diyorsunuz ama 2023 yılında bile babası okula göndermeyen kızlar var.
- +1 yıl
@Lokiningecesi Avrupa için konuşuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bi feminist olarak erkeklerin kendilerinin ezikliklerini ustun gorme cabasi olarak nitelendiriyorum. ayni haklar verilseydi bizde esit derecede seyler basarirdik. tabii guc gerektiren konularda onlar daha iyi olurken biz akil gerektirwn ayrinti gerektiren konularda daha iyi olurduk orasi farkli
10 Yorumla
+1 yılne alakası var ya. geçmişte veya bugünkü insanları bilmem ama bu düşünceye sahip birisi akıllı olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin kadınlardan zeki olduğunu düşünenlerden bahsediyorsun değil mi?
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılHer güçlü erkeğin arkasında bir hanımefendi vardır de geç abula
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bizde (başarı açısından) güçlüyüz ne alaka. Bizim kendi basarilarimiz da var.
- +1 yıl
Bacı ne diyon bizim evde en güçlü olanimiz ablam ablamin evde emeği başarısı sayesinde cok büyük yanlış yerden duyar kasiyon
Kadınlara hiç bir zaman hak verilmedi kadınlar zorla aldı demek ki o zaman ki kadınlar aptalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların büründüğü cinsiyet rolü bu. Fark yaratmak isteyen kadınların nasıl yarattığını hepimiz biliyoruz bence. O yüzden mevzu daha zeki olmak değil bence.
00 Yorumla
+1 yılne sacmaliyorsun sen kim engel olmus ki kadinlara bos yapma beceriksiz beyinsiz kizlar
02 Yorumla- +1 yıl
akilsiz zeki olmayan kizlar erkeklere kabahat bulmasin cok ucuz ve basitlik ornegi
+1 yılAçıklamana katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılDoğru.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne