Polis olmak istiyorum ama nasıl çalışma şartları var kadınların pek bilmiyorum zor mu , çevresinde olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçmalama ya sen Türk halkına polis olmuyorsun elin Suriyeli afganina tuşuna ukraynalisina polis oluyorsun hadi Ruslar neysede diğerleri hayattan bezdirir seni madem gözün bu kadar kara gel birlikte calisalim üç ayda bir 12 gün çalışacaksın günlük beş saat günlük bin lira Baska işlerde var elimde ama ne olur memur olma buraya bu soruyu soracak medeni cesaretin seni bir gün harika bir iş kadını yapacaktır
02 Yorumla- 1 yıl
Beni al işe
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk insanlariyla ugrastigin her meslek zor bence. Cunku zor, bir seyi begenmeyen, surekli yaptigin seyi elestiren bir milletiz. O yuzden poliste olsan, doktorda, avukatda öğretmen de olsan zor insanlarla uğraşmak. Simdiki aklim olsa insanlarla ugrasmayacagim bir meslek secerdim. Veteriner olabilirdi ya da baska bir sey. Polislik görünüşe gore zor ama kadinlari galiba masa basina oturtuyorlar daha cok. Sahada pek olmuyorlar. Olurlarsa da hani kadinlarla ilgili bir durum oldugunda devreye giriyorlar galiba. Mutlu edecekse ol ne diyeyim.
20 Yorumla
+1 yılbende güvenliğim bekçiliğe hazırlanıyorum özel sektörde güvenlik işi çok zor asgari ücret veriyorlar ve günde 12 saat çalıştırıyorlar + hiç bir sosyal hakkın yok sahipsiz bir meslek yaani valiliğin bana verdiği bu güvenlik kimliğini kırıp atacağım ve bırakıcam bu işi az kaldı çünkü sektör çok bozuk çok hak yeniyor bu işte o yüzden bende bekçi olmak istiyorum kamu en güzeli sonuçta tam devlet memurusun her türlü özlük hakkın var
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçevremde olan var bir de ileride eşinde askerse tadından yenmiyor bunu da kendimden biliyorum ben de hazırlanıyorum polisliğe zaten çoğu kadın polis masa başında oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
15Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olabilirsiniz başarabilirsiniz. umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz bir gün..
00 Yorumla
1 yılBabam polis memuru ona sorduğumda eskiye göre kadın polisler çalışıyor demişti kolluk kuvvetlerinde ister istemez kadınlar erkekler kadar verimli olmaz bu yüzden erkek meslektaşlarına nazaran biraz daha geri planda olurlar gaspciyi torbacıyı kadın mı etkisiz hale getirecek suç işleyenlerin yüzde 80 i erkek zaten soruyu geç gördüm ama yazmak istedim izlenimlerimi
04 Yorumla- 1 yıl
Tamam ama ben bizzat youtubeda polis videolari izlerken gördüm hemde 3 kere mesela kaeın polisler adamı yakaladı die baslik var izledim 2 tane kadın polis adamı merkeze götürüyor. Başka videoda ise protesto yapan erkekler var 2 tane kadın 1 tane adamın koluna girip arabaya goturdu. Amiri alin bunu demisti 2 tane kadın polis hemen atladı olaya. Bunlar nasil oluyor peki? valla bende şaşırdım. Kadın polislerin erkekleri gözaltına aldığını adliyeye götürdüğünü kelepçeli sekilde görünce sasirdim
- 1 yıl
- 1 yıl
+1 yılşöyleki her meslekte oldugu gibi bu mesleginde zorlukları var illaki fakat meslegin gerekliliginden dolayı çok yogun tempoya ve sosyal hayatın neredeyse sıfırlanmasına alışman gerekecek artı olarak mobbinge dayanabilecekmisin o önemli
00 Yorumlabayağı zor. görev esaslı çalışıyolar yani gece gündüz saat fark etmiyo 15 saatte mesai yapabilirsin 9 saatte.
00 Yorumla
+1 yılKolay iş mi var ki... Kolay istiyorsan masa başı iş bakmalisin
00 Yorumla
+1 yılZora gelmeyen biriysen sana göre değil bence bu meslek :)
00 Yorumla
+1 yılHalam polis. Çekingen ve içine kapanık olmasına rağmen polis oldu ve şu an mutlu seversen yaparsın
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElinde bulunan şartlara göre yapılıp yapılamayacağı değişen bir meslek. Önemli olan senin şartların
00 Yorumlaaksine kadın polislerin çalışma koşulları erkeklere nazaran bi tık daha iyi
00 YorumlaBölüm ve şehire bağlı. Babam narkotik te çalışıyor ve izinli olduğu günlerde bile işe gitmek zorunda oluyor. Bazen çoğu zaman 24 saatten daha uzun çalışıyorlar. Ama dediğim gibi bölüm ve şehire bağlı.
01 Yorumla- +1 yıl
baban eve uyusturucu getirmiyor dimi 😁 adamlar mala çöküyor çaktırmadan cebe andiri gandiri yapsa kim görcek , malum gecen narkotik polisi yakalandı villalar lüx araçlar , polis lan bu aldıgı maaş geçen yıl 17 di şimdi 34 bin , nasıl alcak villa lüx araç , sizde kaç daire var?
+1 yılBence zorlu çokta önemli değil eğer istiyorsan tek yapman gereken çok çalışmak böylece zorlukları aşabilirsin verebileceğim max tavsiye bu
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk arkadaşım polis olmak için 3 kez sınava erdi ve oldu. Hayatından da memun. Kadın isterse her şeyi yapar.
00 Yorumla
+1 yıl7/24 hizmet veren işler kadınlara uygun değil. Yapan yapar ama çabuk yaşlanır.
00 Yorumla
+1 yılAslında kolay ama bizim Türk milletiyle uğramak zor bence yapabilirsin isteyen herşeyi yapar
00 Yorumlapolislik sonuçta kolay olmasını beklemen saçma bence
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de hiç bir iş kolay değil
00 Yorumla
+1 yılPolis olmak zor bence bu ülkede hem de.
00 YorumlaKadınlar daha rahat bize göre ama yine de zor
04 Yorumla
Soran+1 yılMobing?
Soran+1 yılEyvah ben istifa ederim kesin 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 24 göreve hazır olmalılar diye biliyorum
00 YorumlaAşko kuşko isen zor
10 Yorumla
+1 yılAsker polis elbette zor
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılçalışana her şey kolay girl
00 Yorumlaİstiyorsan olursun
00 YorumlaBiraz torpilde lazım kardeşim bence
00 Yorumla
+1 yılZor olsun, hayal ise gerçek olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehlikeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim var çevremde pm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarim olursun 😌
00 YorumlaHayır değil
10 YorumlaZor olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadın polis olmak istiyorum. Çalışma şartları çok mu zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat