Kızlar Bir Adım Öne Siz güçlü kadınları sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Özlem Tekin - Dağları Deldim 💪🏻 Siz güçlü kadınları sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Sine_mSu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Zaten öyle diye diye ne hale geldik.Güclü kadın diye diye icimizde ne varsa öldürdük. Yüzümüzde bir maske geziyouz. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Şımarmayan, ahlaklı, seviyeli güçlü kadınsa severim. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim hayatım güçlü olmakla geçti bu yüzden evet severim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Severmiyim bilmiyorum ama saygı duyarım her zaman 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güçlü kadın sayısı cok azdır. konuştuğum kadın sayısı daha azdır. 0 0 Yorumla
Fırat_NL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Kendini bilen adam güçlü kadın sever. Ama aciz ve yobaz ise sevmez 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Bundan en çok dinci ve yobaz zihniyet korkar 0 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güç doğru kullanıldığında güzeldir, faydalıdır. 0 1 Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Bazılarının duruşu iyi ama kendilerini kaf dağında sanıyorlar. Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güçlü ve alçakgönüllü olsa iyi olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet severim
Zaten öyle diye diye ne hale geldik.
Güclü kadın diye diye icimizde ne varsa öldürdük. Yüzümüzde bir maske geziyouz.
Şımarmayan, ahlaklı, seviyeli güçlü kadınsa severim.
Benim hayatım güçlü olmakla geçti bu yüzden evet severim
Severmiyim bilmiyorum ama saygı duyarım her zaman
Güçlü kadın sayısı cok azdır. konuştuğum kadın sayısı daha azdır.
Kendini bilen adam güçlü kadın sever. Ama aciz ve yobaz ise sevmez
Bundan en çok dinci ve yobaz zihniyet korkar
İnşallah bir gün o kadın olurum 💘
Güç doğru kullanıldığında güzeldir, faydalıdır.
Bazılarının duruşu iyi ama kendilerini kaf dağında sanıyorlar.
Seviyorum, örnek alıyorum.
Güçlü ve alçakgönüllü olsa iyi olur.
Sevmem benden güçlü olmasın
severim
Hangi yönden güclü
Evet
Ta kendisiyim..
Saçma
Evet güçlü olsun ama güçlü gibi gözükmesin
evet
Hayranlık duyuyorum.
Severim