Kızlar Bir Adım Öne Kadın askerler erkeklere göre daha mı disiplinli ya da sertler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ne düşünüyorsunuz bu konuda Kadın askerler erkeklere göre daha mı disiplinli ya da sertler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Her asker disiplinlidir ama ben bu konuda erkeklerin daha disiplinli olduğunu düşünüyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl neden peki biz dahamı taviz veririz Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aynen katılıyorum kadınlar erkeklere göre yaptıkları işi dahaa ciddiye alırlar bu asker için değil her meslek için böyledir 0 0 Yorumla
Borankiko321 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bence öyle değil ama kadınların asker olmasında da bir sakınca bulmuyorum o da ayrı 0 0 Yorumla
Fırat_NL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Kadın askerler tanımadım. Ama eminim erkeklerden daha başarılı olurlar 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayir tam tersi hic sert değiller ama kuralcilar 0 0 Yorumla
noname167 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Görmiş geçirmiş biri olarak alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her asker disiplinlidir ama ben bu konuda erkeklerin daha disiplinli olduğunu düşünüyorum.
neden peki biz dahamı taviz veririz
Aynen katılıyorum kadınlar erkeklere göre yaptıkları işi dahaa ciddiye alırlar bu asker için değil her meslek için böyledir
Bence öyle değil ama kadınların asker olmasında da bir sakınca bulmuyorum o da ayrı
Kadın askerler tanımadım. Ama eminim erkeklerden daha başarılı olurlar
Hayir tam tersi hic sert değiller ama kuralcilar
Yoo aksine daha yumuşaktırlar
Görmiş geçirmiş biri olarak alakası yok
Bunun cinsiyeti yok bence
Yanlış bilgi tam aksine.
Hayır değiller
Yok be, egostler
Bence evet :)