Kızlar Bir Adım Öne Kadın isterse her işin üstesinden gelir mi? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Kadın isterse her işin üstesinden gelir değil mi? 😉💪 Kadın isterse her işin üstesinden gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. tabi ki kadın isterse her şeyi başarabilir 0 0 Yorumla
Türkündişikurdu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl işine geleni yapana erkek 😆 kafasına koyduğunu yapana kadın denir..💪🏻❤️🤗 2 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet isterse gelir sorunda orada istemiyor 😂😂😂 Hepiniz değilde birazı tembel işten kaçıyor ağar işten 😅 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle ve keşke, keşke kadınlar da kendi ayaklarının üzerinde dursa, durmak istese. 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Elbette gelebilir kadın dediğin çok güçlü bir varlıktır 0 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Uzaya mekik yolladınız sandım. Olayları abartma seviyom 0 2 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Seviyem Yorumla ahqqowp20 +1 yıl Jsowowpwowpeeoe +sonsuz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadın istedikten sonra elde edemeyeceği hiç bir şey yok, yasak olsun olmasın, ayıp olsun olmasın, yeterki istesin mutlaka elde ediyor. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Gelemez. Mesela inşaatta çalışamaz 0 9 Yorumla secilsimsek +1 yıl Eğitimini alırsa deneyim kazanırsa fırsat verilirse gayette çalışır. Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Tabi 60 kiloluk çimento torbasını eğitimle taşıyacak 😂😂😂 Yorumla Türkündişikurdu +1 yıl Hayır canım el arabasına koyup taşıyacak mesela Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl @Türkündişikurdu sizin için el arabası yolu yapalım ki iskeleye tırmanmayın :D :D :D Yorumla Türkündişikurdu +1 yıl Meram etme siz de güç varsa bizde de zeka var elbet onun oraya çıkartmanın bir yolunu buluruz biz...😏 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl @Türkündişikurdu bacım git zekanı başka şeylere yor. şu an boş yapıyorsun Yorumla Türkündişikurdu +1 yıl Ya lafta altta kalınca bütün erkekler gibi " şu an boş yapıyorsun" diyorsunuz hepiniz...🤣🤣🤣🤣 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Gel iş bulayım çalış yiyorsa Yorumla Türkündişikurdu +1 yıl Ben okuyorum bir kere merak etme benim seçtiğim mesleğin zaten zorlukları çok fazla... Tamam mı? Merak etme en zor mesleklerden birini seçtim güce dayalı...😏 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet gelir kadınlar özel varlıklardir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutuşa bak:)) masallah cok ustesinden gelmissin 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Sabitledikten sonra öyle tuttum 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabitlesende bastirman gerekiyor belli daha önce yapmadigin. Aygaz tüpü mu o sıkınca kalsin yerinde Yorumla
06buraknaughty06 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Umarım ekran da kaç bar olduğuna bakıyor sun dur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
tabi ki kadın isterse her şeyi başarabilir
işine geleni yapana erkek 😆 kafasına koyduğunu yapana kadın denir..💪🏻❤️🤗
Evet isterse gelir sorunda orada istemiyor 😂😂😂 Hepiniz değilde birazı tembel işten kaçıyor ağar işten 😅
Kesinlikle ve keşke, keşke kadınlar da kendi ayaklarının üzerinde dursa, durmak istese.
Elbette gelebilir kadın dediğin çok güçlü bir varlıktır
Uzaya mekik yolladınız sandım. Olayları abartma seviyom
Seviyem
Jsowowpwowpeeoe +sonsuz
Kadın istedikten sonra elde edemeyeceği hiç bir şey yok, yasak olsun olmasın, ayıp olsun olmasın, yeterki istesin mutlaka elde ediyor.
Gelemez. Mesela inşaatta çalışamaz
Eğitimini alırsa deneyim kazanırsa fırsat verilirse gayette çalışır.
Tabi 60 kiloluk çimento torbasını eğitimle taşıyacak 😂😂😂
Hayır canım el arabasına koyup taşıyacak mesela
@Türkündişikurdu sizin için el arabası yolu yapalım ki iskeleye tırmanmayın :D :D :D
Meram etme siz de güç varsa bizde de zeka var elbet onun oraya çıkartmanın bir yolunu buluruz biz...😏
@Türkündişikurdu bacım git zekanı başka şeylere yor. şu an boş yapıyorsun
Ya lafta altta kalınca bütün erkekler gibi " şu an boş yapıyorsun" diyorsunuz hepiniz...🤣🤣🤣🤣
Gel iş bulayım çalış yiyorsa
Ben okuyorum bir kere merak etme benim seçtiğim mesleğin zaten zorlukları çok fazla... Tamam mı? Merak etme en zor mesleklerden birini seçtim güce dayalı...😏
Tamam kanka kadın gücü he he tamam
Gelemez bir yerine zarar verebilir
Evet gelir kadınlar özel varlıklardir
Kesinlikle 👍👏👏 yeter ki istesinler 👍
Tutuşa bak:)) masallah cok ustesinden gelmissin
Sabitledikten sonra öyle tuttum 😉
Sabitlesende bastirman gerekiyor belli daha önce yapmadigin. Aygaz tüpü mu o sıkınca kalsin yerinde
İstemekle olmuyor, azim de şart
Evet kadın isterse herşeyi yapar
O havayıda basın bi zahmet 😀
Umarım ekran da kaç bar olduğuna bakıyor sun dur
Lastik şişirmekle mi?
Gelir tabi
Helal ghjg
aynen öyle
Helal kız
Hayır.
Gelmez
gelirim evet