Çevremde denk geliyorum. Kendi ayakları üstünde duran ve güçlü kadınları övüp nerde şımarık asko kusko kizlar var, gidip onlara takılıyorlar, neden sence?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun basit bir açıklaması var, ağır başlı ve olgun kadınları taşımak her ADAMIN harcı olmadığı gibi bir erkeğin harcı hiç değildir. Amacı ve hedefi farklı şeyler olan ve sadece gönül eğlendirmeyi felsefe edinmiş biri elbette basit yol olan şimarık kadınları tercih ederler. Bunu şuna benzetebiliriz.
Ağır başlı ve olgun kadınlar gölgen gibidir, sen yürüdüğün sürece seninle gelirler ve asla senin için değişmezler.
Şimarık kadınlar ise bisiklete binmek gibidir, bir kaç pedal sonra kendiliğinden gitmeye devam eder.
Birisi yorucudur ama kalıcıdır emek ister. Diğeri ise basittir, gideceğin yere götürür ama her zaman sana yüktür.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞımarık, aşkı kuşko kızlarla sanırım daha rahat seks yapabildikleri için. Akıllı, güçlü kadının bir erkekle sevişmesi için kriterleri farklıdır, paraya, hediyelere, lükse, gidilen mekanlara kanmaz, adamın kafasının içi dolu olsun ister, sohbeti sarsın ister, seks odaklı olmasın ister. Bunları karşılayamayan erkeklerle yatağa girmedikleri için de erkekler aşkı kuşko kızlara yönelir, onlara paranın ucunu gösterir, güzel yerlerde gezdirir, hediyelere boğar, sonunda da istediğini alır. Akıllı, güçlü kadın dediğin kadın, bir termos kahve ile parkta bile oturmaktan keyif alabilir, adamın sohbeti iyiyse. Güzel vakit geçirmenin sırrını gidilen mekanın kalitesinde değil, sohbetin, iletişimin kalitesinde arar.
35 Yorumla- +1 yıl
Sorunun eig i belli oldu
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Hak verilmez, alınır. Hakkınızdı, rica ederim ne demek
- +1 yıl
Bir kez daha yorumun güzelliği :))
- +1 yıl
Teşekkürler 💐
tamamen algı..! o erkeklerin önceliği ceza sahasına en kolay yoldan girip, gol atmak. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen zeki kadınları bu konuda kandırmak (?) Zor. Onlar şampiyonlar ligi, fakat bu aşkitomcu kızların beğenilme arzusu ve hediyelere karşı iradesizliği, o şahıslarca amaca kolay yoldan kavuşma algısı oluşturmakta.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok hakli ve doğru tespit
+1 yılÇünkü ağırbaşlı kadınlardan korkarlar işte tek tükleri sadece o topun altına girebilir diğerleri kolayına geldiği için ama şunu unutma insanların ne dediğini değil nasıl davrandığını bakacaksın çoğu insan dediği gibi değil çünkü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu açıkçası kadınların sürekli serseri erkek sevmesi gibi bir şeydir. yani bir insan aşkı bilmiyorsa kendisine kötü davranan ya da sevgisini hak etmeyen kişileri sever. türk kızlarında gördüğüm kadarıyla hep şiddete meğilli maço romantik olmayan ya da kadına kötü davranan erkeklerin peşinden koşuyorlar, sonra da iyi erkekler ile dertleşiyorlar. bu tamamen psikolojileri bozuk olduğu için. aynı şey erkekler içinde geçerli. böylece gerçekten efendi ya da akıllı ve güçlü kadınlar yalnız kalıyor. bunun nedeni bence bulunduğumuz toplum da olabilir. hep baskın erkek egemenliği övüldüğü için ya da erkek çocukları değer gördüğü için kadında kötü erkek seviyor. erkek de güçsüz ya da kendini beğenmiş şımarık kadınlara yöneliyor daha çok.
10 Yorumla İlk nedeni özguvensizlik o erkekler böyle zeki bir kızın onu secmeyeceğini düşünür daha iyisini aradığını düşünür aşko kuşko kızlar genelde paralı uzun boylu erkek sever kanka olması ota boka kıyafetine karışması kıskanması hoşuna gider zeki kızsa mantıklıdır nerde ne giyeceğini bilir kiskanmasina gerek olmaz arkadaşları kendi gibi elit olduğundan bel altı konuşmalar olmaz adam kendini bu ortamda bok gibi hisseder aşko kuşkonun arkadaşları kendi gibidir olur olmaz şeye gülerler onların etrafında beyninizi kullanmanıza gerek yoktur
10 Yorumla
+1 yılgenelde hayatıma giren kadınların hepsi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar oldu
hiç aşko kuşkolara takılmadım onlar hiç dikkatimi celp etmedi dikkat çekmeye çalışan her hanımdan uzak durdum. durmaya da devam edeceğim kendi adıma bunu söyledikten sonra..
Sanırım güçlü kadınları kullanmak yönlendirmek zor erkekler buna zaman harcamak istemiyorlar diyerek soruyu cevaplayayım..
20 YorumlaHerkesin farklı bir yaşam şekli var zaman mekan ve toplum herkesin birbirine benzememesine neden olan şeyler. İçinde biriktirdikleri korkuları yapabildikleri ve kendince cesaretleri ve tabi kibirleri ayrıştırıyor.
Tek cinsiyet üzerinden sınırlandırırsan yanıltır seni, asıl olgu toplumsal düzen ve kültür.
10 Yorumla
+1 yılŞımarık kızlar kadınlar daha kolay elde edilip hedefte daha çabuk ulaşılıyor yatak ilişki konusunda ağır yetişkin fikir ve düşünce olarak olgun kadınlar daha zor oluyor hemen istediğini yapamıyorsun
10 Yorumla
+1 yılAğır akıllı kadın takılmalık kadın değildir. Şımarık kızlar da takılmalık kızlardır o yüzden. Şımarık bir kızla bi erkek olarak uzun bir ilişki hele ki evlilik asla düşünmem. Lakin ağır başlı akıllı bir kadın ile evlilik düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ağır başlı ve güçlü kadın herşeye tamam demez kendi kuralları olur aşko kusko kızlar daha çok işlerine geliyordur
10 Yorumla
+1 yılYok bee seven sever, eğlencecilere aldanmayın dinimiz helalinize bakın diyor sabır
10 YorumlaÖvdükleri tarafından tercih edilmiyorlardır veya takılmak istiyorlardır.
10 Yorumla
+1 yılAğır ve akıllı kadın bulamadıkları için olabilirmi 😊
10 Yorumla
+1 yılKısaca şöyle açıklıyım:" ucuz malın alıcısı çok olur."
10 Yorumla
+1 yılKimseyi övmüyorum ama o ilk dediğini bir bulsam
10 YorumlaAkıllı kadınları kandırmak zordur, şımarık kızlar bir elma şekerine tav olurlar. :D
10 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum ki gerçekten. Bu konuyu yıllardır sorguluyorum çözemedim. Aynı şeyi çoğu kadın da yapıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Cevap şu : ucuz malın alıcısı çoktur. Bu insanda da böyle
+1 yılKk onları övüyorlar ve bekliyorlar hani evlenilecek kadın gibi görüyorlar bence ama şımarık kızlarla sadece vakit geçirdiklerini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ağır ve akıllı kadınlarla takılmak için gideceğin yerlerde bile anlaşamıyorsun.
Orası çok uzak çok gürültülü con con mekanı vsvs10 YorumlaÇünkü erkeklr onlara muhtaç olunmasını isterler kendi ayakları üzerinde duran bir kadın her zaman zordur onlar için
10 Yorumlao ağırlar pek eğlenceli olmadığı için takılmaya gerek yok. ne seksten anlarlar ne heyecandan. o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonların tötünü kaldırıyoruz, töt arşa değince zaten uğraşılmaz deyip salıyoruz. Muhtemelen ego tatminiyle ilgili arkadaşım. Hafif kızlar bizi daha konforlu hissettiriyr.
00 YorumlaErkeği baştan çıkaran kadın her zaman hemcinslerine karşı öndedir.
00 Yorumla
+1 yılDemeki onlar daha çok erkeklerin gözune seksi gelıyor yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü agirbaslilar vermiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü niye versin?
Cevap sahibi+1 yılVersin demiyorum zaten erkekler o niyetle takılıyor onu demek istiyorum
+1 yılAgir degilde kafama uyani overim
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılbeni sayma ben zeki ve akıllı bakınıyorum
10 Yorumla
+1 yılAkilli agir kadin mi var?
11 Yorumla- +1 yıl
Soyu tükenmakte olan ama azda olsa var!
ne istediklerini onlar da bilmiyor ki
10 YorumlaAldatmaz diye düşünüyorum
10 YorumlaHiçte Bile
12 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle
+1 yılHmmm. Bilmem. Ben seks odaklıyım.
00 Yorumla
+1 yılTakılmak için
10 Yorumla
+1 yılKolay diye
10 YorumlaDaha eğlenceliler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Neden erkekler sürekli ağır ve akıllı kadınları övüp şımarık kızlarla takılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat