Türkasenası sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
dalga geçmiyoruz ama her konuda kadın ve erkek eşit değildir bazı işler vardır kadınların daha iyi yapabileceği bazı işler vardır erkeklerin iyi yapabileceği kadınları sırf eşitliği kanıtlayabilmek adına ya da daha çağdaş gözükmesi açısından her yere sokuşturulmasını anlamsız buluyorum.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılbırcok meslegı kadınlar erkeklerden daha ıyı yapıyor kım neyle dalga gectı bılmıyorum ama senı cıddıye almayan bırını sende cıddıye alma
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama bunları yapanlar çok fazla olduğu için her yerde maruz kalıyoruz olmuyor takamamazlık yapılmıyor
- +1 yıl
sen cevabını onları haksız çıkararak ver. işini onlardan daha ıyı yaparak goster
- +1 yıl
Birgün elbet göstericem Allahın izniyle
- +1 yıl
inşallah
Küçümsüyorlar neden olacak cehaletten yani
11 Yorumla- +1 yıl
Çok Teşekkürler destek verdiğniz için👏👏👏
+1 yılhangi meslekte?
016 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyim askerlik araba tamirciliği taksi şoförü gibi meslekler
- +1 yıl
Ben dalga geçmiyorum fakat pek kadın eline yakışmıyor denebilir. Mesela erkekten dansöz olur mu? Gibi gibi yani anlatabildim mi bazı meslekler cinsiyete göre yakışıyor.
- +1 yıl
Ama bazı kadınlar çaresizlikten bile bu tip meslekleri yapmak zorundalar şoförlük araba tamircisi hatta ve hatta kafes dövüşçülüğü bile yapanlar var çaresizlikten ama bunu bilen erkekler bildikleri halde dalga geçiyorlar
- +1 yıl
bizim insanımız su üstünde yürüyen biri görse g*rizekalı yüzme bilmiyor ahaha der. zekadan yoksun ve her haltı bildiğini sanan cahil bir toplumda yaşıyoruz asena hanım, çokta takmayın kafanıza böyle şeyleri kendinizi boş yere üzmeyin başkasının cahilliği için.
- +1 yıl
Yani bilmiyorum bana göre yakışıyor tüm zorlukların üstünden gelebilmeleri
- +1 yıl
Teşekkürler ama canım sıkılıyor dalga geçtiklerinde
- +1 yıl
Rica ederim. Milletin ne dediğini fazla umursama dediğim gibi boş yere üzersin kendini.
- +1 yıl
Peki tekrardan teşekkürler
- +1 yıl
Tekrar tekrar ricalar pembiş :)
- +1 yıl
☺️☺️☺️
- +1 yıl
Canın sıkılırsa falan yazabilirsin istediğin zaman, kapım açık 2 kelam etmeye :)
- +1 yıl
Yani kendi kendimi avutabiliyorum genede sağolun
- +1 yıl
kendini avutman için değil genel olarak 2 kelam etmek için kastetmiştim psikolog değilim ki zaten her dakika tavsiyeler öğütlerde bulunayım 😂😂
- +1 yıl
Yok hayır yanlış anlamayın ben öyle demek istemedim yani öyle bir şey olursa kendim altından kalkarım anlamında
- +1 yıl
tamamdır :)
- +1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻
Meslek ne
03 Yorumla- +1 yıl
Askerlik taksi şoförü araba tamircisi gibi
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılHangi meslek
00 Yorumla
+1 yılMesela hangi meslek