+1 yılÇünkü erkekler kadınlar kadar yaygara koparmıyor. Hakkı yendiğinde kadınlar kadar bağırıp çağırmıyor ya da ortalığı ayağa kaldırmıyor. Bu yüzden de kadın hakları, feministler vs diyerek sürekli kadınlardan ve yaşadıklarından bahsediliyor. Erkeklerin her şeyi mükemmelmişçesine ¢
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTıpkı kadın katliamlarının cezasız kaldığı gibi😔 gördüğmüz gibi ceza cinsiyete göre verilmez ama bu ülkede ikisine birden ceza yok ister kadın ister erkek hiç farketmez! İşte bu ülkenin adaleti böyle zayıf adaletin olmadığı bir toplum hiçbir zaman güçlü değil eski Adalet yok artık adalet dediğmiz şey sanki kolonları çürümüş bir bina gibi çok ayakta kalmaz
016 Yorumla- +1 yıl
Evet evet onun için hergün kadınlar biz ölüncemi adalet tecelli olacak diye avaz avaz bağrıyolar! Hergün neden bu kadar kadın cinayeti oluyor hiç düşündün mü? Eğer o pislikliği yapan 5 kişiye bile emin ol sert bir ceza verseler televizyon haberlerinin yarısı kadın cenazelerini göstermekle gün geçirmez
- +1 yıl
Bir Google yaz bakalım öldürülen kadınlar diye sayfanın sonunu bulamıyosun bu kadın cinayetleri neden bu kadar çok mantıklı düşün eğer ceza alsalardı o sayfalar beyaz kağıt olarak kalacaktı daha kaç erkek kadınlar tarafından öldürülürdü kadın cinayetlerinin yanında onu lafı geçemez
- +1 yıl
Pes yani artık kendi adaletlerini kendileri sağlıyolarmış öyle bir şey söz konusu olamaz sen haber izlemiyomusun
- +1 yıl
Kaç kere demem lazım ceza cinsiyete göre verilmez
- +1 yıl
Sende kıtlık mı var acaba o zaman erkekler niye ceza almıyor
- +1 yıl
Peki erkekler ceza yiyorsa neden bu kadar cinayet çoğalıyor? Eğer doğru düzgün ceza alsalar böyle olmaz aynı şekilde kadınlarda almalı
- +1 yıl
Sizede hak veriyorum bazen o kadar saçmalayan kadınlar var ki ne halt yiyeceklerini bilmiyorlar onlarda ceza almadıkları için böyleler
- +1 yıl
Bazen onlara da hak veriyorum çünkü gerçekten hak eden kadınlar var
- +1 yıl
bir şey değil
+1 yılyani evet erkekler de zor şeyler yaşıyor
11 Yorumla
Faili olan kadına ceza vermek lazım. Cinayette haklı haksız vardır cinsiyet yoktur, benim s.. mde olmaz. Yaşamak kadın-erkek hakkı değil insan hakkıdır. Bunu anlayamayan angutlar ve medya, böyle cinsiyetçilik yapıyor.
16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrımcılık vardır
10 Yorumla
+1 yılMadem erkeklerden bu kadar şikayetçiler, o erkekleri yetiştiren de kadın. Millet çocuk yetiştirmesini mi biliyor? Bilmiyor çoğu. Hele bu kuşaklar hiç bilmiyor gibi.
Feminizim adı altında kadınları dokunulmaz, yücültenler var saçmalığın takendisi
10 YorumlaŞöyle ki kadınlara yapılan şiddetlerde de çok bı ceza yok ki o yüzden erkeklere olan şiddette de çok bı ceza beklememek gerekiyor bence (kim ne suç işlediyse onun cezası sonuna kadar verilmeli mesela kadına işkence yapılıyorsa aynı işkence işkenceyi yapan kişiye yapılmalı aynı şekilde erkek için de)
Kısacası ülkenin yönetilme şekliyle alakalı 😊20 YorumlaBana iftira atıldı iş yerinde işten ayrılmak zorunda kaldım...
Erkek olmak bu ülkede suç16 Yorumla
+1 yılErkeğe köpek kadar değer veren yok çünkü.
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl karar verdin buna
- +1 yıl
@sevdayanilmazder Buna ben karar vermiyorum toplumun bakış açısı böyle maalesef bir erkek bir kadını öldürdüğü zaman kadın cinayeti oluyor insanlık ayağa kalkıyor ortalık yıkılıyor algı yapılıyor fakat bir kadın bir erkeği öldürünce insanlar gayet normal davranıyor.
+1 yılKadınlarla konuşmam hepsi iftira atıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yazık bana atılan yalanlara ben bir doktorum
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat