İş bulamıyorum korkak buluyolar nasıl işi kapabilirimmm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkak bulamazlar. Sadece utangaç yanınızı fark edebilirler. Bunun için kendinizi öne çıkarmak sizin elinizde olan bir şeydir. Yani burada bizler ne kadar yazı yazsak bile, siz kendinizi hazır etmek durumundasınız.
İş başvurusu yaptınız ve size olumlu sonuçlar geri dönüş yapıldı. Ne yapacaksınız?
Görüşmeye sağlayacağınız gün öncelikle dış görünüş olarak, şık ve temiz gitmelisiniz. Cv
elinizde olsun muhakkak. Zaten gittiğiniz an sizden yazılı olarak cv ister. Bakıp, sorular yönetecek sizde bu sorulara en iyi şekilde cevap vereceksiniz. Neden bu işi tercih ediyorsunuz? Bu iş nasıl olmalı? Gibi sorular da yöneltilecek size. Mühim olan şey, sizin yeterli ve söylenmesi gereken cümleleri karşı tarafa yansıtabilmeniz. Onun dışında kimse sizi korkak bulmaz. Ancak utangaç yanınızı fark edebilir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıluyumlu biri olarak göster kendini. alanındaki seviyeni net bi şekilde ilet ve kendini geliştireceğini o şirketle bunun en iyi şekilde yapabileceğini söyle. takım çalışmalarında rol alabileceğini insanlarla ortak işler yapmakta iyi olduğunu söyle. başlarsan bi şekilde halledersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Karşı seni kontrol altına almak ister her zaman sende onları kontrol altına alacak şeyler bulmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibii
gercekten istioyrsan yaparsin oyun alanindasin pek ciddiye alma ve yap eglenceli yasamak
00 Yorumla
+1 yılUtangaç çekingen bulabilirler ama genelde kendi istedikleri gibi birini arar patronlar
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli ol, ne istediğini bilir şekilde konuş. O zaman ön plana çıkarsın
00 Yorumlaheyecwnlanmamaya çalış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım