Asker olmak istiyorum, fakat babam 'sen kızsın senden asker mi olur' diyor, sizce kızlar asker olabilir mi? Bence bal gibi olur.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Asker olmak istiyorum, fakat babam 'sen kızsın senden asker mi olur' diyor, sizce kızlar asker olabilir mi? Bence bal gibi olur.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet, kızlar da asker olabilir. Türkiye'de kadınlar, erkeklerle aynı şekilde askerliği yapabilir ve aynı koşullarda görev yapabilirler. Ancak, bazı askeri bölümlerde kadınlara yönelik kısıtlamalar bulunabilir. Örneğin, kadınlar, erkeklerle aynı koşullarda silahlı birliklerde görev yapamazlar. Ayrıca, kadınların askerliği yapma hakları, farklı ülkelerde farklı şekillerde sınırlandırılabilir. Genel olarak, kızlar da asker olabilir ve bu konuda ayrımcılığa uğramamalıdırlar.
Hayallerinin peşinden git bende gidicem belki birgün omuz omuza çatışmaya gireriz. Ne mutlu Türküm diyene. Her türk asker doğar bunun kızı erkeği yoktur.
olmazmı erkeklerden daha iyi olur ama subay olarak başarılıar dilerim
benim de ailem karşı asker olup neden hayatını mahvedesin diyorlar ama ben subaylığı istiyor ve çabalıyorum, ben pes etmiyorum bence sen de etme :)
Tomris Hatun gibi bir lidere sahibiz. Yeterli bir sebep değil mi? Amazon kadınlığı ruhumuzda var. Kadın isterse her şey olur 🌸
ne istiyorsan cok kasma hyati yasa git iste
Tabi ki olabilir
olur. hem de çok iyi olur
dediğin gibi bal gibide olur
İsterse olur