Abi bunalım noktasındayım kızlar bana resmen ben sapıkmışım gibi cinsel saldırıda bulunmuşum gibi tavır koyuyor tanıdık tanımadık fark etmez hepsi aynı onu da geçtim samimi olduğum öğretmenlerim bile benim yüzüme bakmıyor artık kendimi sorguluyorum ama bir şey bulamıyorum psikolojik fiziksel metabolik vs. sağlığım alt üst oldu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyük oranda kafanda kuruyorsun kanka. Insanların aklını okuyamazsin. Seni taniyamiyorlar büyük ihtimal ondan çekingen yaklaşıyorlar.
Yaş kaç senin gerçekten 41 olamaz
Öğretmenler de mi beni tanımıyorlar?
31 yaş. Kanka dediğim için mi?
Sessiz sakin birisin özelde değil mi?
Evet
Biliyorum yaşadım aynısını sıkıntı bu. Öğretmenlerin ya. ayrıca. Bir halt bilmiyorlar.
çirkin misin aşko
Yav çirkinsem bile güzellik ne alaka dış görünüşten dolayı bu kadar ayrımcılık yapılmaz hadi onu da geçtim öğretmenlerim niye böyle davransın
NOT: Kiloluyum
aşko haklısın o zmn karakterinde sıkıntı var
Bu yorumun bile durumun ne olduğunu gösteriyor zaten. Sırf çirkin diye bir erkeğe sapık muamelesi yapmaya hakkınız yok. Size her zaman yakışıklı bulduğunuz erkekler selam vermeyecek artık anlayın bunu. Sırf yakışıklı değil diye bir erkeğe sapık muamelesi yapıyorsanız bundan sonra ben bu konudaki duyarımı bir kenara bırakırım.
@rated-r_superstar aşko beni yanlış anlamışsın ben değil ama toplum genelde çirkinlere karşı kız erkek farketmezksizin önyargılı oluyor
Hepsinin gözlerini yuvalarından çıkarmak lazım
@rated-r_superstar aşko bu arada bende çocukken çok zorbalık gördüm yüzüm sivilceli olduğu için ve üstüne ergenliğe erken girdiğimden göğüslerim falan büyümüştü o yüzden çok içine kapanık bir çocuk olmuştum
En azından sırf bu yüzden sapık diyen olmamıştır
Valla çok güzel moralimi toparladın sabaha kadar uyumam artık :-) . Düşündüm ama karakterimde ne olabilir ki anlamadım gerçi şu olabilir bir gözetmen hocamız var o herkese sınav esnasında kendi eliyle kağıtları verirken bana kendi vermiyor öndeki arkadaşa veriyor o da bana iletiyor ben de onu vizeler bittikten sonra hocaya sordum o da bir sorun yok dedi finalde de sıraları gözetledi yanındaki gözetmen arkadaşına da söyledi herhalde ben onun olduğu yere dağıtmam sen dağıt diye bana karşı bir tavır aldı tekrar sordum yine sordum yine aynı yanıtı verdi neden seninle bir sorunum olsun dedi. Ondan mı hocalar böyle davranıyor?
@rated - r_superstar hemfikirim
aşko bence sen kuruyorsun
Abi kurmuyorum ben sadece bütün senaryoları aklımdan geçiriyorum ne olabilir diye