Çoğu erkek sevmiyor zor oldukları için aksine benim çok hoşuma gidiyor kimseye eyvallahı olmayan kendi kendine yetebilen kendi başına da mutlu olabilen pozitif ota b0ka trip kapris yapmayan kadınlar çok hoş ama sayıları az çoğu bende öyleyim diyor ama aşık olup terk edilince triplere giriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ben oyle düşünüyorum Bunun nedeni, dinsel kurallarla biçimlenmiş toplumsal davranış kalıplarının daha ergenlikte bireylere empoze edilmesi. Batı dünyası bunu yüzlerce yıl önce kilisenin devlet ve toplum üzerindeki etkisini azaltmak için mücadele ederek aştı. Din olgusunu toplumu dizayn etme ve yönetme aracı olmaktan çıkarıp kişisel/özel yaşam alanına hapsettiler. Ancak, kadınların meta olmaktan çıkarak birey olarak kabul görmelerinin tohumları sanayi devrimi ile işgücüne katılmaları sayesinde atıldı. 19. yüzyılda yaşanan acı bir olay bu tohumlardan biri. Ücret ve çalışma saatlerinin düzenlenmesi gibi işçi hakları için New York'ta bir fabrikada direniş eylemi yapan kadınlar fabrika binasına kilitlendi ve çıkan yangında 129 kadın işçi can verdi (8 Mart 1857). 1977 yılında BM genel kurulunda yapılan oylama ile 8 Mart günü, Dünya Emekçi Kadınlar günü olarak kadınlara armağan edildi. Batı dünyasında kadınlar bugünkü haklarını direnerek, can vererek, mücadele ederek söke söke aldılar. 20. yüzyıl ortalarında bile Amerikan toplumunda, muhafazakar eyaletlerde kadınların görevi iyi birer ev hanımı olmak ve çocuk büyütmekti. Bizde ise, dünya tarihinin en büyük lideri Atatürk tarafından, sahip olduğu üstün insani değerleri sayesinde, Türk kadınına, 60ü yıllık esaretin ardından altın tepside sunuldu ve maalesef değeri bilinmedi. Dini kuralların da etkisiyle toplumun büyük bölümünde halen kadınlar çocuk doğurmak ve erkeğe hizmet etmekle görevli, evlenene kadar "namusunu korumakla" yükümlü birey olarak görülüyor. Taşrada kadınların çalışmasının halen aile hayatı için tehdit olarak görüldüğü geri kalmış yerler var. Ev işlerini karısıyla paylaşan erkeğin zayıf, kılıbık vs ifadelerle aşağılandığı yerler var. Kadının ikinci sınıf sayıldığı kültürel altyapıdan çıkamamış yerler var. Genç kızların yaşıtları erkeklerle iletişimi, arkadaşlığı "elalem ne der" kaygısı ile kısıtlanınca genç erkeklerin cinselliğe aç yetişmeleri, ileride tanıdıkları her kadını cinsel obje olarak görmelerine neden oluyor. Tutucu toplumsal yapı, aslında gençlerin gelecekte karşı cins ile normal, sağlıklı, insani ilişkiler kurmalarını önleyerek onların mutsuzluğuna ve karşı cinse sürekli şüphe ile yaklaşmalarına neden oluyor. Erkeklerin, kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşmalarının da, kadınları eğlenilecek-evlenilecek kadın diye ayırmaları da bu sebepten. Umarım ki seninle cinselliğe odaklanmadan, seni kendisiyle eşit haklara sahip bir birey olarak gören, sana vajinandan dolayı değil, kişiliğinden dolayı değer verecek bir erkekle karşılaşırsın. .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tespitlerine katılmıyorum, zor oldukları için tercih edilmiyordur belki eyvallah da "pozitif, trip atmayan, kaprisleri olmayan" profil pek güçlü kadın profili değil gibi. Öyleyse eğer zaten zor oldukları gibi bir şey diyemeyiz. Gayet basit o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğim şu hocam aklı başında kadınlar yani erkeksiz yapamam ben veya sevgilim beni terk etti ölürüm yaşayamam ben tarzı kadınları sevmiyorum. Hayata pozitif bakabilen saçma sapan kıskançlıktan tripler atmayan kadınlar
+1 yılSamimi olduğum kız arkadaşlarımın hepsi öyle kişiler gerçekten şanslıyım güvenebiliyorum onlara, akıl alabiliyorum bir kadın aklına ihtiyaç duyduğumda. İlişki boyutunda bilemiyorum hayatıma öyle bir kadın girmedi henüz ama anlaşabilirim sanırım.
013 Yorumla
Soran+1 yılKendin de öyle biriysen bence gayet iyi anlaşırsın benim yapım da böyle çünkü ille de hayatımda kadın olacak kadınsız yapamam demiyorum kendi başıma da mutluyum ama kafa dengi beraber eğlenebileceğim bir kadın olsun da isterdim
- +1 yıl
Genelde tam tersi karakterde insanlar çıkar ya da tam tersi karaktere sahip olan birine kapılır gidersin ya, çok sinir bozucu bir durum. 😂
Soran+1 yılHepte öyle oldu biliyor musun başlıyorlar bir süre sonra benimle ilgilenmiyorsun demeye ergence triplere hiç gelemiyorum 😄
- +1 yıl
Dünyada kendini tek kız sananlar onlar. İlgi açlığı sadece kadınlarda değil erkeklerde de inanılmaz itici bir şey. İşimiz gücümüz yokmuş gibi insanların ilgi açlığını doyurmaya, egosunu tatmin etmeye çalışıyoruz. 😂
Soran+1 yılErkeklerde de çok fazla var zaten şu siteye bile bakarsan hayatta tek motivasyonu kadınlar olan bir sürü adam var. İşin kötüsü bu adamlar bir kadınla tanıştıktan sonra kadını o kadar hayatının merkezine oturtup ilgiye boğuyor ki kadın beynine anında kendine yetmeyen güçsüz bir erkek sinyali gidiyor. kadınlar çekip gidince ağlıyorlar sonra bizim erkekler kadınlar şerefsiz seviyor diye 😂
- +1 yıl
Buranın olayı başka ya ilk evreyi bile aşamayacak insanlar var burada. 😂
Soran+1 yılCidden farklı tipler var insan soruları görüşleri bile görünce inşallah troldür diyor 😂
- +1 yıl
Bazen buraya motive olmaya giriyorum şakasız. Bir şeye canım sıkılıyor düşünüp duruyorum sonra buraya giriyorum, trol bile olsa insanların ne dertleri var diyorum. Kimisinin derdi gerçekten ağır, kimisi daha kendini tanıyamamış kandırılmış falan böyle olayları okuyunca kendi yaşadığım şeylerle kıyas ediyorum ve motive oluyorum. 😀
Soran+1 yılValla ben burada ki dertlere bakıyorum çoğu sevgilisi tarafından terk edilmiş nasıl geri dündürebilirim diyen tipler bana çok boş geliyor insanlarda da ki dertlere bak diyorum. Belki de bana denk gelmiyor öyle büyük dertleri olan insanlar ama şunu gözlemliyorum hissediyorum diyim çoğu özel hayatında özgüvensiz insanlar gibi geliyor. 😁
- +1 yıl
Özgüvensizlik bir yana kendini tanıyamamış ne istediğini bilmeyen karakteri oturmamış bir sürü insan var. Yargılamıyırum asla ama sevgilim olmadı diye karalar bağlamış insanlar var garip. 😂
Soran+1 yılEksik hisseden eksik kalmış insanlar diyelim o zaman o eksikliğini sevgili ile tamamlaya bir başkası ile doldurmaya çalışan tipler. Sevgili istiyorlar onlar için olmazsa olmaz çünkü ilgiye açlar kendilerine yetemiyorlar mutsuzlar. Karşı cins hayatın ana yemeği değil tatlısı olmalı yemesek de olur o tatlıyı ama olsa da fena olmaz hani yemekten sonra 😂
- +1 yıl
Tatlı da sağlığa zararlıdır evet yemesi güzeldir ama zararlıdır. Güzel örnekler sevdim. 😂
Soran+1 yılDoğrü teşekkürler 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılElbette. Guclu kadinlari sevmeyen erkekler kendine itaat edilmesini bekler diye dusunuyourm. Cahiliyet onlar icin daha onemlidir. Cok bilen, guclu olandan korkulur.
00 Yorumlaben coksevıyorum :) guclu ve cesyur kadınlrıne ıstedıgını bılen ılgı verdıgınde degerını bılıyorlar genelde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsi için konusamam ama cogu gizli kassar o tiplerin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşünüyorsun biraz açar mısın
Cevap sahibi+1 yıltanıştıklarımdan yola çıkarak söylüyorum genelde ağzı küfürbaz olur yamuk yaparlar sen biraz ona yakınlık gösterince buz gibi erirler saniyede
Soran+1 yılAnladım doğrudur teşekkürler belki de iyi rol yapıyorlardır
Güclü qadının dostu az seyircisi ve düşmeni çox olur!!!
00 YorumlaÇok tehlikeli tiplerdir tek bildiğim bu
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşünüyorsun dostum
Soran+1 yılBen zorum diyen kızlardan bahsetmiyorum ben söyle böyleyim diyen insanları sevmem zaten genel de davranışlarından anlarsın sen zaten herkese yanlayan kızlar bana basit geliyor
+1 yılRuhen bitik vaziyetteler ne güçlüsü 🤣
00 YorumlaSeverim👍
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam