Kadınların hor görüldüğü ve aşağılandığı, haklarından mahrum bırakıldığı erkek egemen bir ülkede bir kadın liderin öncelikli olarak kadın haklarını savunması gerekmez mi?

Kadınların hor görüldüğü ve aşağılandığı, haklarından mahrum bırakıldığı erkek egemen bir ülkede bir kadın liderin öncelikli olarak kadın haklarını savunması gerekmez mi?

Ne haksızlık varmış ülke 1987 den beri kadın cumhuriyeti olmuş vaziyette aldatsanızda süresiz nafaka alıyorsunuz maddi manevi tazminat keyfen evden uzaklaştırıp eve devlet güvencesiyle başkalarını almalar, cumhurbaşkanlığına aday olunmalar vs hak dediniz haksızlık yapmaya başladınız daha ne kaldı sırf kadınsınız diye devlet en az asgari ücret maaş mı bağlasın
Sosyalist feminist belediye başkanı anne hidalgo cinsiyet ayrımcılığı yaptığı için ceza yedi, herhangi bir makamda bulunan feministin adil davranması söz konusu olamaz
Cevap
3Cevap
feminist olanlar karışmalı
Bence de
dengeli olun birseyle kafayi cok bozmayin savas cikarmayin fesatlik sokmayin toplumu bozmayin dogru ile yanlisi ayirt edebilevek kapasiteye varin ve affedin özgürlesin kisacik bir hayat nolurusnuz yapmayin artik daha peacefull bir dünya istiyorum ben adalet esitlik takmayin size kötülük yapana bile gülüvükler dagitin iyilesitirn yaüpmayin kavga ile olmaz düzeltin iyilestirin yapilandirin düzene koyun anlayisli olun lütcfen
Karışmali neden karışmasın ki. @KızlarBirAdımÖne @ksFırsat #kizlarbiradimone #KızlarBirAdımÖne
Açıklamada yazdım. Kadınları savunmayacak bir lideri ben siyasette görmek istemiyorum. Şu an ülke olarak en ihtiyaç duyduğumuz şey kadınların arkasında durabilecek bir güç.
Evet zaten kadın hakları var erkek hakları yok
6284 var erkek lerin 1 gram kanuni hakkı yok
Feministlikte kadını ayristiriyor aslında :D
Feministliği twitterdan öğrenenlerin tezi de bu. Pek öyle bi şey değil. Simone de beauvoir’ın ikinci cinsiyet kitabı başta olmak üzere diğer kiraplarını da ve kurtlarla koşan kadınları okuyun mutlaka.
Siyasete karışmak istiyor musun?
Konuyla ne alaka ben
Ezilmek istiyorsa karışabilir
Katılıyorum sana bu konuda