Kızlar Bir Adım Öne Tüm dünya kadınlarına seslenecek olsanız ne söylerdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ciaoo aşkolarBu hanımefendi harika seslenmiş. Siz ne söylemek isterdiniz? #kadın Tüm dünya kadınlarına seslenecek olsanız ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özgür olun topluma göre değil kendinize göre yaşayın. güçlü olun erkeklerin istediğini gibi değil zevkinize göre yaşayın derdim. 2 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ataerkil sisteme karşı gelin ve şeriat sizi insandan saymıyor, farkına varın! 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Ben arkadaki kızın açtığı yufkaya hayran kaldım ya maşallah ne güzel açtı öyle. 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Asla korkmayın. Dimdik durun. Kendinizi savunun. Kana kan, dişe diş... 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendinizi sevmek için lütfen bir başkasının sevgisine ihtiyaç duymayın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Özgür olun topluma göre değil kendinize göre yaşayın. güçlü olun erkeklerin istediğini gibi değil zevkinize göre yaşayın derdim.
Susma !
Boyun eğme !
Göz yumma !
Ataerkil sisteme karşı gelin ve şeriat sizi insandan saymıyor, farkına varın!
Ben arkadaki kızın açtığı yufkaya hayran kaldım ya maşallah ne güzel açtı öyle.
Asla korkmayın. Dimdik durun. Kendinizi savunun. Kana kan, dişe diş...
Kendinizi sevmek için lütfen bir başkasının sevgisine ihtiyaç duymayın.
Kendiniz olun
Neden ben degil derdim 😂
Beni bulun
Merhaba kadınlar