Üzücü. Yani KYK bursunu istemelerine şaşırdım. Orta halli aile o paraya ihtiyaçları yok demektir. Kızma tartışma falan normal olası durumlar aile içinde olur ama parayı vermedin diye kizmalari saçma. Okul 2 sene kalmış o zamana kadar Allah büyük sonuçta ailen anne baba geçinip gitmeye calis.
03 Yorumla
Soran+1 yılOrta halliden kastım ev geçiniyor tabii ki öyle tatile gitmek falan hayal oldu şu sıralar.
Örnek vereyim 6 ay önce televizyon bozuldu diye yenisini almaya karar verdik 7 bin TL ye bulduk 1.7k yı ben verdim takside girerek (kyk nın kredi kısmını da açtırmıştım 1.700 var ama gerekmedikçe dokunmuyorum). Fatura ödediğim de oluyor bazı market ihtiyaçlarını alıyorum falan. Övünmek için demiyorum az çok katkım oluyor böyle. Buna rağmen dün annem bana bursun niye boğazına gidiyor da eve gitmiyor deyince zoruma gitti.
Soran+1 yılTabii ki. Birkaç senedir böyleler bıktım artık. Hiçbir halta yaramadığımı hissettiriyorlar. Neyse. Dert bu anlat anlat bitmez. Teşekkürler dinlediğiniz için. Tek istediğim bir çıkış yolu bulmak
En İyi Cevaplar
İlk öncelikle bununla mücadele ediyorsun ve ayrıldığında oldukça güçlü bir kadın olarak hayatına devam edeceksin, seni tebrik ederim. Öncelikle bu hayata evet bir defa geliyoruz ama kendine sor geleceğini nasıl görmek isterdin? nasıl olmasını isterdin? Bunlar doğrultusunda doğru şeyleri hissedip bulacağına eminim. Devam et, mutluluklar dilerim 💓💓💓.
00 Yorumla
+1 yılAileler.. ah bu konuda paragraflarca konuşabilriim aam şunu kabul etmek laızm sanırım. Ne kadar onlara ihtiyaç da duysak bizler bir birey olarak hayat sorumluluğumuzu almazsak kimse bizim için güzel bir hayat kurmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBenim görüşüm şöyle ;daha önceleri olmuş bir şey olmalı galıba ailen okumanı istememiş çalışıp eve katkı vermeni istemiş olabılırler o yüzden okuluna ve sana karşı böyle bir tavırları olmuş olabılır, benzer bir durumu kız kardeşim yaşamıştı, yks sınavına girerken, bu dolaylar daha çok çevrelerinde gördüklerinden olabılır, belki komşularınızda senın yaşlarında birisi var ve çalışıyorsa sana bundan dolayı böyle bir tavır almış olabılırler.
00 Yorumla
+1 yılGel beraber ev tutalım aynı zamana denk geliyor bende mutsuzum
14 Yorumla
Soran+1 yılBir işim olsa seni tanımadığım halde kabul ederdim şakasız. İki seneye mezun oluyorum bir şekilde defolup gidecem özlemezler bile
- +1 yıl
Okuyorum Bende okul o zaman bitiyor Bende yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum ayrı eve çıkıp huzur bulmak gezmek ferahlamak benim de hayalim
Soran+1 yılİyi kötü bir işimiz olsa bu dert çözülür aslında. Bunun için çalışmak lazım.
- +1 yıl
Evet dersleri ihmal etmek istemiyorum 2 yıl sonra benimde okul bitiyor ama içimde korku var ataninca ayrı yaşayıp özgür alanım olmazsa diye
Ayrilsan nollcak iyi bi işin olmalı onun için 😏 kpssye hazırlan bence bölümün ne
010 Yorumla
Soran+1 yılTarih.
Soran+1 yılHaklısınız umudum yok. Hatta kendimden bile umudum yok. Yinede dayanamıyorum. Onlarla konuşmaya çalıştım senin sorunun dediler
Soran+1 yılPeki sizce ne yapmalıyım? Tarihte kariyer mi aramalıyım yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim? Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok
Soran+1 yılTarih 3. Sınıfa geçtim, başlarda hedefim akademisyen olmaktı ama durum vahim. Bu sene toparlamaya çalışacağım.
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız o yüzden durum vahim.
uzun zamandır mı böyle hissediyorsun belki o anlık öyle bir tepki vermişlerdir. Bence ailenin yerini doldurabilecek hiç kimse yok o yüzden sorunları konuşarak halletmeye çalışmak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem kendi yerini bile doldurmuyor ki. 4 senedir böyleler.
Başarısızsın, çok kilo aldın, paranı vermediğin için bencilsin, ev işlerini düzgün yapmadığın için tembelsin, arkadaşın olmadığı için asosyalsin, matematik yapamadığın için m@lsın, mezuna kaldığın halde berbat bir puan yaptığın için işe yaramazsın, okuduğun kıytırık bölüm yerine kasiyer olsan daha iyi, obez oldun ama biz seni sevgiye doyuramadık...
Bu cümlelerle dolu günler düşünün.
Soran+1 yılUmarım, teşekkür ederim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de kyk bursumu aileme yardımcı olmak için kullandım. Zor bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Aileni yok say harçlığına bile göz dikmiş fesatlar.
00 Yorumla
+1 yılAilenle aynı ilde mi okulun
08 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
- +1 yıl
Sorun
Soran+1 yılHemde büyük bir sorun. Çünkü m@lın tekiyim. Zor geçiniyoruz, uzağa gitmektense ailemle kalıp destek olayım diye şehir dışı yazmadım. Yazsam bile gönderemezlerdi. Kendi ağızları ile söylediler işin yok dışarıda dediler. Ben sadece ailemin bana değer verdiğini hissetmek istiyorum
- +1 yıl
Ailenin sana değer vermeyeceğini kabullendiğin ve sindirdiğin gün hayatın güzelleşecek, bu kırılma anına kadar da burnun bktan çıkmayacak..
Soran+1 yılAma ben bunu hak edecek ne yaptım ki... Lisede staj paramı alırlarken mükemmel çocuktum. Çünkü o zaman ihtiyacım yoktu. Birkaç ay öncesinde almak istedikleri şeye destek olup takside girdiğim zaman da iyi çocuktum ne oldu şimdi. Devletin verdiği 3 kuruş kadar mı değerim var.
Annem dedi ki burs niye boğazına gidiyor da eve gitmiyor. Oysa fatura ödediğim bile oldu. Ne çabuk unutuldu ama diyemedim.- +1 yıl
Ya sen bu muameleyi hak etsen burada ne işin var zaten. Dediğim gibi sindirmek zor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim derdimi dinlediğiniz için. Sizce ne yapmalıyım... Çünkü aklımda hiçbir şey yok. üniversiteye başlarken akademisyenlik hedefledim ama durum kötü.
- +1 yıl
Şu an için hiçbi fikrim yok, dilersen tanışabiliriz, peyderpey istişare yaparız
+1 yılonce is bul ondan sonra bakarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok üzücü bir durum açıkçası tavsiyem yok umarım kurtulursun
00 YorumlaAğla oturup
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki 122 yaşındaki dede artık mezarına dönüp huzurla uyuyabilirsin
Soran+1 yılAhah olur babalık
Soran+1 yılMoruq mu demeliydim hahahahahahahha
Soran+1 yılTecrübeyle sabit diyorsun galiba dede sana yaramış olmalı bu yaşa kadar gelmişsin sende kalsın
Soran+1 yılÇocukların içinde büyüdü diye miahahahahahh
+1 yılEvlenerek tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte gözüm yok.
- +1 yıl
maalesef o zaman yardımcı olamayacağım
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım