Kızlar Bir Adım Öne Boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu dünya şampiyonu oldu! Hani bir tebrik🥳? (Sayfa 2) Yabababadu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3133 Yapay Zekaya Sor Boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu dünya şampiyonu oldu! Hani bir tebrik🥳? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Tebrikler analar ne yiğitler doğurmuş 0 0 Yorumla
reconsideration Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl helal olsun tebrik ediyorum başarıları daim olsun 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Tebrikler başarısının devamı gelir inşallah. 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Biraz da bilimde sanatta başarı bekliyoruz. 0 0 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl tebrikler basarilarinin devamini dilerim 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Altın madalyalı kadınla kimse evlenmek istemez 🥊 0 0 Yorumla
Ergenlikbasabela Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Boks zordur. Demir irade varmış kizda helal olsun 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl helal sana be aslan parçası soyadına kurban 0 0 Yorumla
Çelik-Pınar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Tebrikler başarılarının devamını dilerim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Helal olsun ya göğsümüzü kabarttın Buse Naz 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Maşallah Allah başarı devamını göstersin ❤️👸🏻 0 0 Yorumla
Tayfunyk64 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tebrik ederim başarılsrnın devamını dilerim 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim 0 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tebrikler başarılarının devamını dilerim 👏👏👏 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. 0 0 Yorumla
Levent388 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gururumuzsun tebrik ediyorum başarılar diliyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Tebrikler analar ne yiğitler doğurmuş
helal olsun tebrik ediyorum başarıları daim olsun
Tebrikler başarısının devamı gelir inşallah.
Kendisini tebrik ediyorum🥳
Biraz da bilimde sanatta başarı bekliyoruz.
Helal olsun be sana tebrik ediyorum
Helal olsun tebrikler
tebrikler basarilarinin devamini dilerim
Altın madalyalı kadınla kimse evlenmek istemez 🥊
Başarıları daim olsun
Boks zordur. Demir irade varmış kizda helal olsun
Tebrikler bebeğime 😍😍😍👍👍👍
helal sana be aslan parçası soyadına kurban
Tebrikler buse naz 👏👏👏👏👏👏👏
Tebrik ederim helal olsun
Tebrikler başarılarının devamını dilerim
Helal olsun ya göğsümüzü kabarttın Buse Naz
Ne gurur verici. Tebrik ederim✨
Tebrikler , gururumuz 🏆❤️
Maşallah Allah başarı devamını göstersin ❤️👸🏻
Tebrik ederim başarılsrnın devamını dilerim
Helal olsun, tebrikler
İzledim
Ezdi geçti
Tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim
Tebrikler başarılarının devamını dilerim 👏👏👏
Gururumuzsun, helal olsun 👏👏🇹🇷
Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.
Tebrikkkleeeeeeerrrrrrrr 👏👏👏👏👏
helal olsun be kızım. aferin sana.
Maşallah tebrikler dilerim
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Tebrik ediyoruz🥳👏
Helal olsun tebrik ederim
Ğff anldk smoyb oldu 100bın defa sormayın
Yolu her daim açık olsun. ❤
Tebrikler basarili bir kadın buse
MaşAllah tebrik ederim.
Helal olsun Karadeniz kızı işte
Hepinizi tebrik ediyorum.
Harika haber tebrikler
Helal olsun valla
Tebrik ederim 🥳
Gururumuzsun tebrik ediyorum başarılar diliyorum.
Aferin kız sana 😬
Abi sol t*ssaktan yuruyemiyolar ya kralsiniz
Tebrikler, başarılarının devamını dilerim.
gurur duyuyoruz
tebrikler💫💗
Gurur duydum ❤️❤️
Tebrikler
Tebrik ederim
Tebrik ederim o bizim milli gururumuz
Tebrikler Buse naz
Tebrikler 🙏
Tebrik yetmez ❤️
tebrikler
tebrikler
Tebrikler şampiyon..