19 yaşında kendi hayallerim doğrultusunda bir proje yapmak istiyorum, nereden başlamalıyım?

Endüstri mühendisliği okuyorum henüz 1. sınıfım. aldığım eğitimle kendi kapasitemi birleştirip minik bir iş kurmak ya da ne bileyim internette içerik üreterek belki yazı yazarak para kazanmak istiyorum. bunu yapma sebebim okulum bitene kadar deneyim kazanmamın yurt dışında işletme lisansı yaparken özgeçmişime faydası olacağını düşünmem. ama nereden başlamalıyım bilmiyorum, sonuçta direkt bir hesap açıp bi şeyler paylaşarak kitle elde edemem. ya da elimde avucumda azıcık para varken bir işe atılamam...
Güncellemeler
+1 yıl
şanslıydım ki konuyu açtığım kişiler aracılığıyla bir eğitim şirketine ulaşıp marka elçisi oldum ve ilgim doğrultusunda uluslararası sertifika alabileceğim bir kursa kaydoldum bir de kendi okulumun sağladığı imkanlarla start-up şirketinde staja başvurdum. istediğim biraz daha büyük bir adımdı açıkçası ama bu da beni mutlu etti. altta yorum yapan hadsiz kişiler harici teşekkür ederim yazanlara. belki yeni görenlere fikir verir diye yazmak istedim :))
19 yaşında kendi hayallerim doğrultusunda bir proje yapmak istiyorum, nereden başlamalıyım?