Genç yaşta yaptığım bir iş, utanılacak bir şey değil.. Başkası bir şey diyemez ama kendi adıma potansiyelime yakışmıyor diye utandım, o sayede de başarılı oldum sonra kariyerimde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Alnının teriyle, elinin emeğiyle çalışan herkese saygım sonsuzdur.
Gaziantepe okumaya gitmiştim ben o sıralarda kendimi çok yalnız hissederdim ama Eskişehir öğrencilerin en rahat ettiği şehir genel olarak gaziantepte okurken bir arkadaşla tanışmıştım yurtta Eskişehire yatay geçiş yapmıştı kendisi mesela anlatıyordu eskişehir çok güzel şehir demişti.
Yalnız sende hiç Türk tipi yok Slav ırkından gibisin. Benim babanne tarafım Pomak mesela pomaklar slav ve helen karışıkmış ve zaten babası slav annesi helen kökenli babannemin. Selanik Kadıköylü annesi ve soyadı kadıköylü olduğunu öğrenince istanbullu muyuz biz acaba diye heyecan yapmıştım ama meğersem Selanikmis.😄😄
Aynn. Hepimizde bu iş düşük seviyede ve begenilmez düşüncesi var. Bu yüzdendir, kimsenin çocuğunu temizlik görevlisi olarak görmek istemesi. Sonuçta temizlik görevlisi olarak çalışmak utanılacak bir şey değil ama her şeye rağmen utaniliyor bu da acı bir gerçek.
Evet herkes utanilicak bisey degil demis ama sorsan kimse bu isi yapmak istemez bizim milletce tuhaf algılarımız var maalesef oysa ki yurt dışında bunlar çok çok normal şeyler insanlar garson, kasiyer olmak icin okul okuyorlar biz de okul okumaya bile gerek yok ama begenmiyoruz kücük görüyoruz iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Yok canım niye utanılacak bir şey olsun sen de diğer insanlar gibi ekmek paranı kazanıyorsun
Genç yaşta yaptığım bir iş, utanılacak bir şey değil.. Başkası bir şey diyemez ama kendi adıma potansiyelime yakışmıyor diye utandım, o sayede de başarılı oldum sonra kariyerimde
Alnının teriyle, elinin emeğiyle çalışan herkese saygım sonsuzdur.
Kesinlikle değil helal para kazanıyorsun alın teriyle aksine övünülecek bir şey
Değil tabiki neden utanılacak bir şey olsun ki? Her meslek gibi bu da bir meslek. Asıl utanması gerekenler bu düşünceyi dayatanlardır
Ne utanilmasi yahu !!! Ekmeğini hakkı ve emeği ile kazanan insan her zaman basi dik gezmeli ! Asla utanılacak bir durum yoktur bence...
Ya bu mesleği niye küçümser ki bi insan mk böyle insanlar olmasa etraf pislik içinde olur boş yapmayın
O2ospuluk da yapsan utanma.. Herkes istediği hayatı Yaşar herkesin kendi tercihi..
Kesinlikle hayır neden olsun ki bu şekilde dusunmen daha utandırıcı
Estetikli temizlik işçisi daha önce hiç görmedim.
estetikli benmiyim? tesekkur ederim iltifatin icin ama estetik hic yaptirmadim daha cok gencim bunun icin🥰
Hayır öncelikle yaptığın işi en güzel şekilde yaptıysan en güzel ve onurlu işi yapıyorsun demektir aksini düşünen canım dır.
Aksini düşünen canımdır olunca küfür ettiğini anladım.😄😄😄
😅😅😅😅😅😅aynennnn
Ne küfür ler bir bilsen
Eskişehirli mısın?
İnek 10 Tl'ye ot yiyor vekil 5 liraya et yiyor cidden doğru 😂😂
Anladın mı ki sözü
Hayır okuduğum il
Sözü anlamaz olur muyum süt ürünlerine o kadar zam geliyor ki anlamamak elde değil
Aynen
Gaziantepe okumaya gitmiştim ben o sıralarda kendimi çok yalnız hissederdim ama Eskişehir öğrencilerin en rahat ettiği şehir genel olarak gaziantepte okurken bir arkadaşla tanışmıştım yurtta Eskişehire yatay geçiş yapmıştı kendisi mesela anlatıyordu eskişehir çok güzel şehir demişti.
Yalnız sende hiç Türk tipi yok Slav ırkından gibisin. Benim babanne tarafım Pomak mesela pomaklar slav ve helen karışıkmış ve zaten babası slav annesi helen kökenli babannemin. Selanik Kadıköylü annesi ve soyadı kadıköylü olduğunu öğrenince istanbullu muyuz biz acaba diye heyecan yapmıştım ama meğersem Selanikmis.😄😄
Vayy ne güzel
Benim babannem rus ama türküm
Neden utanılsın ki? Sonuçta bir emek var ve karşılığı var. Asıl utanç verici olan eli kolu sağlam olup dilenmek.
Türkiye de var sanırım galiba. Sen işini yaparken diğer insanların sana tepeden bakıp Küçümsemesi falan
Hayır değildir. Hiçbir işde çalıştığı için utanmamalı insan. Önemli olan hangi işi yaptığınız değil o işi ne kadar iyi yaptığınızdır.
Alın teri ile çalışmak neden utanılacak bir iş olsun ki ekmek davası sonuçta, helalinden kazanıyorsun utanmana gerek yok bence
Asla değil insanın kendi parasını kazanması gurur verici
Alnının teriyle para kazanmak ne zaman utanılacak bir şey oldu?
Haram yolla para kazanmadığınız hiç bı iş utanılıcak bı iş değildir
Tabikide değil . Haram yemion hırsızlık yapmion. Namussuzluk yapmion. Bence gurur verici.
Peki bu mesleği yapan çoğu kişi sizce rahatlıkla mesleğini söyleyebilir mi?
Rahatlıkla söyleyemiyorlar ama utandıkları için değil insanların ne kadar yargılamasalar da bakışlarından çekindikleri için söyleyemiyorlar
Aynn. Hepimizde bu iş düşük seviyede ve begenilmez düşüncesi var. Bu yüzdendir, kimsenin çocuğunu temizlik görevlisi olarak görmek istemesi.
Sonuçta temizlik görevlisi olarak çalışmak utanılacak bir şey değil ama her şeye rağmen utaniliyor bu da acı bir gerçek.
Maalesef bu heryerde böyle sadece Türkiyede değil bunu da değiştiremeyiz.. bizim gibi az kişiler en azından var
Bu görüş maalesef benim için de geçerlidir 😅 benim de utanmamam lazım ama utanırım
Yani temizlikçi demek var , temizlik görevlisiyim demek var bu en azından insanların aklında daha iyi kalacaktır
🥰aynn
alın teriyle kendi paranı kazanmak neden utanılcak bir şey olsun ki
Aslında değil ama malum türkiyede eziklik gibi görülüyor utaniliyor
Hayır alın teri ile yapılan hiçbir şey utanılacak bir şey değildir.
Alnının terini döküp çalışmak ne zamandır utanılacak bir şey oldu.. emekçi kardeşlerimiz..
asla degil alin teriyle para kazaniyo o insanlar ve herkesin is yukunden cok daha fazla is yukleri emeklerine aaygi duymak lazim
sacmalama nedne utanılcak bırsey olsun hatta benımö böyle ınsanlara saygım daha cook
Yurtta bazen ben temizlikçilerden utanıyorum xd. Senin nasıl hissettiğin önemli
Emek vermek ne zamandan beri utanılacak bir şey oldu
Hayır. İhtiyacim varsa calismaya hic utanmadan calisirim
Ekmeğini alın teriyle kazandıktan sonra yaptığın hiç bir iş utanılacak bir şey değildir.
No. Bunu yargılayanlar utanmalı.
Utanılacak meslek yoktur.
alın terınle calısıyosan neden kımden utanıcaksın ekmegını kazaıyosun bacım yapanlar utanmıyolar
Hayır
Bu diziyi izlemiştim
Degil tabiki calismak ayip mi
Utanilicak bisey değil ama utanıyoruz
burdaki butun cevaplar utanilcak sey olmadigini soyluyor ama utanan kisiler neden utaniyor ozaman demekki utandiranlar assagidan bakanlar var
Evet herkes utanilicak bisey degil demis ama sorsan kimse bu isi yapmak istemez bizim milletce tuhaf algılarımız var maalesef oysa ki yurt dışında bunlar çok çok normal şeyler insanlar garson, kasiyer olmak icin okul okuyorlar biz de okul okumaya bile gerek yok ama begenmiyoruz kücük görüyoruz iste
O kadar haklısınız ki tepeden bakma huyu varya bazı insanlarda nefret ediyorum nedir ki yani insanın mesleği yoktur her işi yapar
Kesinlikle değil. Ben komiydim bir zamanlar.
Hakkıyla yapabiliyorsan hayır. :)
Hayır değil sonuçta alın teri.
Utanılacak bir iş değil.
İşin ayıbı olmaz yine de kendin bilirsin
Hayır neden utanılacak bir şey olsun?
Hayır emekçi bir meslek
Hayır aksine güzel meslek
Utanılacak bir şey değil
Hayır utanılacak bir şey değil
neden olsun bunu sorman bile hata
Hayır değil böyle düşünme
hayir niye utanilsin ayip mi sanki
Çalışmaktan utanılmaz
Yok nedenutanılacak şey olsun
Asla değil ne alakası var
Bence hayır ekmek parası sonuçta
Hakkıyla yapılan her iş güzeldir. Nolursa olsun.
Tabiki hayır utanılacak şey başka
çalışıp emek verdiğin hiç bir işten utanılmaz
Sana tavsiyem, asla yaptığın işten utanma.
Bence çok havalı bi meslek
Hakkını Filan bilmem, hamallık...
Neden utanilsin. Ayıp birsey mi yapıyor?
Hayır kesinlikle değildir
Çalışmanın utanılacak bir yanı yok