Arkadaşlar, önlisans çocuk koruma ve bakım hizmetleri bölümü mezunuyum. Bir haftalık kreş deneyimim var onun dışında herhangi bir deneyimim yok. Kreşler, anaokulları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri gibi bir çok alanda çalışma imkanı sunuyor bölümüm. Kpss sınavına giremedim için özel sektörde iş başvurusu yapmak istiyorum. Cv hazırladıktan sonra bunu nasıl bırakabilirim, ya da iş görüşmesi için neler yapmalıyım, bu konuda herhangi bir öneriniz var mı acaba?
Daha önce staj başvurumu kabul eden bir yer vardı, pandemiden dolayı iptal olmuştu stajın, aynı yere cv bırakıp iş başvurusu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok, umarım yardımcı olursunuz.
Daha önce staj başvurumu kabul eden bir yer vardı, pandemiden dolayı iptal olmuştu stajın, aynı yere cv bırakıp iş başvurusu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok, umarım yardımcı olursunuz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kamu ıle baglantılı sıteler var.. facebook grupları falan var onları takıp et... puana dayalı alımın dısında normal puansız işçi alımları falan olur..
Bahsettiğiniz sitelere örnek verme imkanınız var mı acaba?
https://www.kamupersoneli.net/
Başvuru yapacağın kurumun yetkilisiyle açıkça konuş. Zaten cv'ni bırakmanı isterler eğer eleman alacaklarsa.
Cv hazırla elektronik mail ile gönder ya da aracı sitelerden basvur özgün olmaya gayret et
Direk kuruma gitmek mi daha mantıklı sizce yoksa mail göndermek mi?
Staj yaptıgın yer ise direk gidebilirsin İK ile görüsürsün. Avantajın olur
Staj başvurusu yaptığımda kabuk edilmiştim fakat pandemiden dolayı stajlar iptal olunca gidememiştim
Hangi sehirdesin?
2 yol var zaten şansın açık olacak
Mersin'deyim
Anladım İstanbul gibi şehirlerde şansın daha açık olur. Hayırlısı olsun.
Selam, işkur üzerinden başvuru yapabilirsin veya çevrendeki işyerlerini arayıp personel eksikliği olup olmadığını sorabilirsin. Uygun ise çağırırlar seni.
Merhaba, işkur üzerinden bir kaç defa arama yaptım fakat hiçbir şey bulamadım 🤷🏼♀️
Sanırım ihtiyaç olmadığından bulamadın.
Sanırım öyle
Dürüstçe bilgilerini ve varsa başka yetenek ve sertifikalarını yazman yeterli pozitif ol positifi bul
Sadcee işinle alakalı şeyleri yaz cvne. Dolu cv değil kısa ve net cvler öne çıkar her zmaan
Güldür Güldür showun çekildiği sete yere gideceğim ve kapıya başımı vurup vurup iş basvrusuna geldim işsizim diyeceğim nasıl olur iyi mi
Kariyer formları hazır zaten. Oradan başvuru yap.
Seni fena kandirmislar
Ne konuda acaba
İnsan kaynaklarıyla konuş
İşim olsun dan yap
Oradan da bir şey çıkmadı maalesef
Çıkar ya
Otelde çalışır mısın
Ne iş yapabilirim ki otelde
Fark etmez istediğini mutfak kat İngilizce var mı
Maalesef İngilizcem yok
Katta çalışırsın
Kpss ye girmenizi öneririm.