Birinin sana yapamazsın demesine asla izin verme, kafana koyduğun herşeyi bunun için çalışırsan eğer başarabilirsin 😊
Derdim benim listem daha uzardı ama siz neler söylemek isterdiniz ben bunu duymak istiyorum 😊

Elfprincess sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
her zaman kullandığım sözlerim var onları paylaşayım
önceliğin ailen ve sen olmalısın hayatta başarılı ve hür birey olman için kariyere odaklı yaşamalısın yapamazsın diye düşünme yapacaksın ve başardığında iyi ki yapmışım diyeceksin hataların olacak ama derste çıkarmayı bileceksin. hiç kimse senin hayallerine karışamaz ve olumsuz düşünceleri aklına sokmayacaksın
uzayıp gider kısaca bunları söylerim
👏
#SelammGençlikk 🍀
"Seni sevdiğini söyleyen kimseye inanma.
Hiç bir erkeğe sırtını dayama.
Hiç bir kadından yardım isteme.
En başta ailendeki kadınların seni kıskandıklarının daima farkında ol.
Birine bir dert/olay anlattığında senin derdine değil olaydaki kişilere odaklananlara daha fazla dert anlatma. Çünkü sadece gerçek ve samimi dostlar senin derdini merak eder.
Seni manipüle etmeye çalışan hain erkeklerin ve kadınların daima farkında ol.
Ne kadar güçlü olursan ol, vicdanından bir ân bile taviz verme.." #TubaSueda 🍀
👏
Takdirin için çok teşekkürler 🙏
Tecrübeyle sabit samimi tavsiyelerdir.
Tavsiye deyil de çocuğa fazla masal anlatmazdım daha çok gerçek hikayeler anlatırdım. Çünki gerçek hayat hiç de masallardakı gibi deyil😒 Bunla da çocuk hayatın zorluklarına daha fazla adapte olurdu
👏
Ayakları yere sağlam basana ve kendi kanatlarını oluşturana kadar hiç bir erkeğe yaslanmamalarını.
Şeklinde tavsiyeler verirdim.
Kendi özgürlüğünüzü ve mutluluğunuzu kimseye bağlamayın
Başkalarının senden istediklerini değil sen, kendi istediklerini yap. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
asla bir erkek için hayallerinden vazgeçme
👏
Valla onlarin tavsiye ihtiyaçları yok onlar yeri geldiginde bizlere o kadar guzel ders veriyorlar ki.. fakat onlara tavsiye vermek degil örnek olabilmek güzel
Kalıplaşmış yargıları asla umursama