Kadınlar "obje" olmaktan başka bok olmadığı, olsa da ortada daha çok "*m" gibi gezindiği sürece saygı duyulmayı beklemesinler. Şu an erkekler kadınları sadece cinsellik için istiyor ve yokluklarını ancak libidosu artınca fark ediyorken, onda da kıza basıp geçiyorken, kimse şu an "kadınlar olmasaydı..." falan bıkbık demesin. Eski kadınlar ego olarak kendini ezdirdi, şiddet görüp kendini dövdürdü, işkenceye susmak zorunda hissetti ömür boyu psikolojik ruhsal kahır çekti, yeni nesil de bu durumu cinselliğe indirgedi, BDSM ve fanteziler çıktı karşımıza. Herkes *m popiş gösterip, birbirinin aynısı kopya benzer videolar çekip herkesten farklı olduğunu zannedip sonra kadın gücünden bahsediyorlar. Komik.
Ben Gerçekten Çok Sağlam Kadınlarda Tanıdım Bu Genellemenle Onların Hakkını Yiyosun. Kadınlar Hakkında Bu Genellemen “Obje” Olmayan Ve Kendini Ezdirtmeyip Dik Duran Kadınlara Hakarettir Herkes Aynı Değil.
Senden Daha İyi Bir Şekilde Yorumlaşma Beklerdim. Bırak Sen Yorum Yapabilmeyi Laf Dalaşına Girmeye Bile Layık Değilmişsin. Bu Mu Elinden Gelenin En İyisini Yapmak Sana Yorum Yapana Böyle Hakaret Etmek Mi. Bu Kadar Zavallı Ve Savunamaz Mısın. Ne Kadar Da Narsist Birisin. Sen Bir Eleştiriye Bile Gelemeyen Zavallısın. Zaten Tavrında Haksız Olduğunun Delili. Sende Nasıl Bir Kadın Olduğunu Göstermiş Oldun Tepkinle. Bu Yüzden Kadınlara Laf Bile Demeye Hakkın Yok. Çünkü Kendin Laf Ettiklerinden De Alçak Konumdasın.
Amma aşağıladın hemcinslerini , sende dahil hepimiz berbatmışız😅😊bir farkla aşağıdaki yoruma bakınca senin ağzında bozuk… sen önce kendinden utan. Cinsellik , libidosu yüksek erkekler eskidende vardı yeni icad olmadı. Sen nasıl dünyaya geldin @QueenOfTheFate
Ahahah Bir De Saygı Bekliyosun. Pardonda Saygı Gösteriyo Musun Da Saygı Bekliyosun. Karşındakiyle Normal Konuşmaya Aciz Bir Varlıksın Ve Hala Ben Haklıyım Algısı Oluşturmaya Çalışıyosun. Normal İnsan Gibi Cevap Vermek Varken Saldırmanın Manası Yok. Bu Platform Herkesin Görüş Paylaşabildiği Bir Platform. burada Bir Fikirde Bulunuyosan Fikrini Eleştirenlerde Olacaktır. Ama Sen Gibi Narsist Kişilikler Daima Haklılar Ya Zatenn. Bu Yüzden Eleştiri Zoruna Gidiyor. Ayrıca Yorumunu Okuyabilirsin. Yazdığın Yorum Eleştiri Değil Resmen Hakaret Şeklinde. Ve Buna Ben Ve Diğer İnsanların Tepki Göstermesi Gayet Normal. Ve Sana Hakaret Dahi Etmediğim Halde Bana “Aptal Embesil” Diyosun. Keşke Bu Siteye Üye Olanlarda Bi Zeka Testi Yapılabilseydi. Muasır Medeniyetlere Ulaşacağımıza Az Bir İnancım Vardı Gelecekte. Lakin Sen Gibi Geri Kafalı Eleştiriye Gelemeyen İnsanlar Varken Bir 100 Yıl Daha Ulaşamayacaz. İki Doğru Kelime Edemeyen Aciz Ve En Ufak Eleştiriye Gelemeyen Zavallısın Sen. Bu Zoruna Gitsin Çünkü Öylesin. Lanet Saçma Algı Fikirlerin De Sana Kalsın. Umarım Sen Gibi Düşünen Herkes Birgün Yok Olurlar Ve Bizde Onlardan Böylece Kurtuluruz.
Ya kardeşim ne nefret beslemissin be. Ben de o kız gibi düşünüyorum ve kız genelleme yapmıyordu. Tamam hakaret etmesi yanlış bir şey ama sinirlenmesinin sebebi de insanların konuyu doğru düzgün anlamadan yorum yapması. Eğer doğru düzgün anlarsan haklı olduğunu da anlarsın. Herkes yorum yapabilir ama gerçekten bir konuyu doğru düzgün anlamadan insanların yorum yapması sinir bozucu.
Bunun Devamını İstesemde Getiremem. Çünkü Kadınlar Olmasa Bizler Bir Hiçiz. Ancak Onlarla Tamlanabiliriz. Bizi 9 Ay Karnında Büyüten Ve Büyüdüğümüzde Baba Olmamızı Sağlayacak Olanlar Yine Kadın. Bu Cümleyi Tamamlamak Kadınlara Haksızlık Olurdu.
Kadınlar olmasaydı erkekler delirirdi, işine mutlu giden evli bir erkek varsa eşi onunla ilgilenmiştir ve mutlu hisettirmiştir. Kadınlar olmadan hiçbir şeyin anlamı yok. Sıkıntıdan geberip gideriz.