Şımartılan da kışkırtılan da kadınlar zaten. Bunun en büyük ispatı bu ülkede Feminizmin rağbet görmesi Maskülizmin ise görmemesi. Erkeklerin daha başarılı olması da bir gerçek zaten
Sağcılar dini prim yapar. Solcular feminizmi prim yapar. İkisi de gereksiz. İkisinde de özgür olmuyorsun. Yine birileri tarafından köle oluyorsun. Ama bu sitedeki feministler devam etsin biz özgürüz diye sadece gülüyorum 😂
İnsanı cahillik kadar savunmasız bırakan başka bir şey yoktur. O da senin sorunun. Bazı fikirler tarafından etki altına alınmışsın. Etki, farkında olmadığımız zamanlarda işe yarar. Gösterişsiz sözlerinin, benim sözlerimin yanında sönük kaldığını görmenin haricinde bu konuya ilişkin herhangi bir şey düşünme zahmetine girmiyorum.
Sen uzun yazmayı gösteriş sana bilirsin, sana çok kelime harcamak istemiyorum nasıl kadın erkek eşit oldu erkeklerin bir kısmı çıldırdı zaten ne yazikki diğer ülkeler gelişirken biz sadece kadın cinayetlerini çocuk tacizci lerini kendi ni bir halt sanan erkekleri vesaire konuşuyoruz acınacak durumdayız ülkecek bunun tek nedeni de erkekler. olabilir her insan bilgili olacak diye bir şey yok diyiyorum senin bu yazilerini okurken çünkü kaç yaş araligindasin anliyabiliyorum dengim DEĞİLSİN
@luli23 beyninizi bir köşeye bırakıp mı yorum yapıyorsunuz? İşin cinsiyeti yoktur , çalışma azmi olan daha çok çalışır daha başarılı olur. Ülkenin gelişmemesi de senin kafanda olanlar yüzünden zihniyetiniz o kadar leş ki , sana tavsiyem önce insan olmayı öğren.
Bu arada bu çağda böyle düşünen sizin gibi erkeklere biz BİLİNCLİ (olanlar sadece) kadınlar gülüyoruz.. her kadını aynı kefeye koyma feminist değilim eşit olak için feminist olmaya gerek yok.
@luli23 feminazisin erkek düşmanlığın var ap açık , birde yazmayı biliyormuş gibi konuşuyor. (Bilinçli olan) yazman gerekirdi.. egoya bak ucuyorsun esc
Asıl sen bir köşeye bırakıp yazmışsın kadınlarmi daha başarılı erkeklermi başarılı yazılan bir sorunun altına önce ‘erkekler tabi' yaziyosun sonra işin cinsiyeti yoktur çalışma azmi olan daha çok başarılı olur diyiyosun sorunlu musun? erkek olmayı sen secmedin cinsiyetine övünme ben senin cinsiyetinde olsam Türkiye'nin durumuna bakıp utanirdim terbiyeni aşarak kendi seviyeni dusuruyosun kendi beynin yanmış Sana Senin Dediğinde Dönüş YAPMİCAM.
Her erkeği aynı keseye koymuyorum senin gibi sadece senin düşüncendekiler DÜŞÜK VE BİLGİSİZ feminisligin bölümleri var eşit diyen de var sesin gibi erkeklerdi düşük sayanda var anladin.
Hayvanların düşünceleri, zihinleri ve bedenlerinin sınırlarına bağlıdır. sen de bu sınırlara takılıp kalmışsın. Olabilir her insan apt*l olmayacak diye bir şey yok Delirmek, modern dünyanın ilacı olabilir. sen de kendi ilacını bulmuşsun. Sadece öldürmek için öldüren tek varlık siz beyni gelişmemiş kadınlardır. Beyinsizliğini ödünç alabilir miyim? Normalde senin gibi hayvanları kendi haline bırakırım ama baya kendini beğenmiş bir domuzsun 🐷 :) Kadınların nedensiz kötülükleri idraki aşar ve ironide eşi benzeri yoktur. Kadınlar zihinsel olsun, bedensel olsun büyük işler için yaratılmamışlardır. zihni açıdan miyopturlar. adalet, dürüstlük ve vicdanla ilgili meselelerde erkeklerden daha aşağıdadırlar nesnel değerlendirme yetileri zayıf kalmış, öznel değerlendirme yetileri gelişmiştir savurgan ve ölçüsüzdürler. her halükarda bir vasiye ihtiyacı vardır, başıboş bırakılmamalılar
erkekle aynı hakları almaya layık değiller. Nevin Yıldırım dost hayatı yaşadığı sevgilisinin kafasını kesti. Ve bütün feminist örgütler kadınları sırf kadın olduğu için onu haklı buldu. Bu tür binlerce olay yaşanıyor ve erkekler vicdansız sadist kadınlar tarafından öldürülüyor. İsterse 1000 yıl daha geçsin ve başka bir çağda yaşayalım siz hep geriye doğru evrilirsiniz. Kadın erkek falan eşit olmadı siz hep üstünlük istediniz. Ama asla başaramayacaksınız. körelmiş olan beyniniz buna engel olacak. Siz de bunu iyi bildiğiniz için kuduruyorsunuz. Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyen kişilerin ölmeye hakkı vardır. hayatta tek amacın oksijen alıp vermek ki onu bile düzgün yapamıyorsun ki beynine oksijen gitmiyor. Bu da dediğim için gayet yeterli bir sebep Bir şeylere sahip olmak zor; değil mi stupid luli Sahip olmak nadir, elinde tutmak zordur. Lanet olası kaygan hayat. Beynin kaymış. Her yaratıcı eylemin yok edici bir sonucu vardır Apt*l. Gerizek*lı feminist kadın Neden erkeklerin canavar olduğunu söyleyip içinizde büyüyen canavarı görmüyorsunuz?
@srwhiskey kanka bunlar feminizm'in k*peği olmuşlar. Feminazi diye bir şey yok onu da onlar uydurdu. İçlerinde hep üstün olmak ve erkek nefreti var. misandry andros= feminizm bugün akp'liler nasıl din diye ayakta uyutuluyorsa bunlar da feminizm, sjw ile ayakta uyutuluyorlar. Bir taraf sağ gerici daha zararsızlar. Bir tarafta bunlar sol gericiler.
@srwhiskey bu sadece Türkiye'de yok bütün dünyada var kanka ülke ülke gezip akademik çalışmalar yaptım. Hatta gazetem var kendime ait Amerika'da Amerikalısı da türkü de Avrupalısı da aynı ben eskiden zannederdim yurt dışına gitmeden Avrupalı kadınlar daha iyi diye onlarin da farkı yokmuş. Bu kız da sıradan feminizm diye ağlayan cahil bir türk kızı işte ne yapalım
Güldüm sana yazdıkların yeni bir topluluğa açılıyor seni kendi cahilliğine birakiyorum sana göre kadınlar her konuda aşağıda, ki yazmadigin her şeyde yok bunda aşağıda şunda aşağıda feminisligi nerden çıkardın onu bile anlamadım erkekler erkekler başarılı diyorsun bense bu dünyada çok başarılı kadın başkanlar var ülkelerini bırakıp dünyayı yönetiyorlar sana saymicam burası bile kadınların ön planda olduğu bir site kimin sitesinde hüküm sürüyosun senin beynin doğarken bitmiş bu yaşına gelmen bile büyük gayret Bence daha konuşma..
@srwhiskey aynen öyle sadece erkekler başarılı diyen erkeklere cevap yazıp kadınlar başarılı yazan kadınlara cevap yazmaması da nasıl cinsiyetçi sadece kadınların üstün olmasını isteyen sol gerici olduğunu kanıtlıyor.
Benim bir günde yazdığım yazılar, podcastler , gazete yazıları, tavsiye mektupları, makaleler, bilimsel çalışmalar, profesör doktorlarla yaptığım konuşmalar bu sitenin tarihinden gelmiş geçmiş moderatörlerinden bile büyük. Kim takar bu siteyi. Ee mağdem öyle bu sitede niye arıyorsun dersen senin gibilerin daha ne kadar düşeceğini keyifle izleyip kahvemi yudumluyorum.
Sana şimdiden tanı koydum. Ekstra olarak folie a Deux sendromuna sahipsin. Sen ve beyinsizliğin arasında sıkışıp kalmışsınız. Önünde eğildiğin bir doktora git sana aynı teşhisi koyacaktır.
Ben sana sorun bildiren kadın erkek eşit ya da kadın üstün demedim senin kim başarılı diyilen bir soruya erkek tabikide diyerekten kendini dusurmussun tamam anladık annen ve baban erkek olduğun için seni çok pişpişlamis neyse ben kendi uslubumu bozmuyacagim erkek olduğun için canım canım ortalarda gezmeye devam et senden daha başarılı insanlar var diyorum kadın var demiyorum çünkü saçmalıyorsun ben erkek düşmanı değilim cahalet dusmaniyim kendini düzelt bence. ben senin gibi tamamen kendi cinsiyetimi üstün gören değilim yazık ediyosun kendine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Başarılılar tabii ki de
Kadınlar daha başarılı.
Her yerde her alanda her zaman kadınlar
Doğru başarılı buldum
kadın erkek ayırmak biraz garip. kadınlar candır.
Erkekler tabiki
Bu ülkede zaten bastırılmış kadın şımartılmış, kışkırtılmis erkek sorunu var kendini bişey sanan çk
Şımartılan da kışkırtılan da kadınlar zaten. Bunun en büyük ispatı bu ülkede Feminizmin rağbet görmesi Maskülizmin ise görmemesi.
Erkeklerin daha başarılı olması da bir gerçek zaten
Sağcılar dini prim yapar. Solcular feminizmi prim yapar. İkisi de gereksiz. İkisinde de özgür olmuyorsun. Yine birileri tarafından köle oluyorsun. Ama bu sitedeki feministler devam etsin biz özgürüz diye sadece gülüyorum 😂
Senin bilgisizliğin ne diyebilirim..
İnsanı cahillik kadar savunmasız bırakan başka bir şey yoktur. O da senin sorunun. Bazı fikirler tarafından etki altına alınmışsın. Etki, farkında olmadığımız zamanlarda işe yarar. Gösterişsiz sözlerinin, benim sözlerimin yanında sönük kaldığını görmenin haricinde bu konuya ilişkin herhangi bir şey düşünme zahmetine girmiyorum.
Sen uzun yazmayı gösteriş sana bilirsin, sana çok kelime harcamak istemiyorum nasıl kadın erkek eşit oldu erkeklerin bir kısmı çıldırdı zaten ne yazikki diğer ülkeler gelişirken biz sadece kadın cinayetlerini çocuk tacizci lerini kendi ni bir halt sanan erkekleri vesaire konuşuyoruz acınacak durumdayız ülkecek bunun tek nedeni de erkekler.
olabilir her insan bilgili olacak diye bir şey yok diyiyorum senin bu yazilerini okurken çünkü kaç yaş araligindasin anliyabiliyorum dengim DEĞİLSİN
@luli23 beyninizi bir köşeye bırakıp mı yorum yapıyorsunuz? İşin cinsiyeti yoktur , çalışma azmi olan daha çok çalışır daha başarılı olur. Ülkenin gelişmemesi de senin kafanda olanlar yüzünden zihniyetiniz o kadar leş ki , sana tavsiyem önce insan olmayı öğren.
Bu arada bu çağda böyle düşünen sizin gibi erkeklere biz BİLİNCLİ (olanlar sadece) kadınlar gülüyoruz..
her kadını aynı kefeye koyma feminist değilim eşit olak için feminist olmaya gerek yok.
@luli23 feminazisin erkek düşmanlığın var ap açık , birde yazmayı biliyormuş gibi konuşuyor.
(Bilinçli olan) yazman gerekirdi.. egoya bak ucuyorsun esc
Asıl sen bir köşeye bırakıp yazmışsın kadınlarmi daha başarılı erkeklermi başarılı yazılan bir sorunun altına önce ‘erkekler tabi' yaziyosun sonra işin cinsiyeti yoktur çalışma azmi olan daha çok başarılı olur diyiyosun sorunlu musun? erkek olmayı sen secmedin cinsiyetine övünme ben senin cinsiyetinde olsam Türkiye'nin durumuna bakıp utanirdim terbiyeni aşarak kendi seviyeni dusuruyosun kendi beynin yanmış Sana Senin Dediğinde Dönüş YAPMİCAM.
Her erkeği aynı keseye koymuyorum senin gibi sadece senin düşüncendekiler DÜŞÜK VE BİLGİSİZ feminisligin bölümleri var eşit diyen de var sesin gibi erkeklerdi düşük sayanda var anladin.
Hayvanların düşünceleri, zihinleri ve bedenlerinin sınırlarına bağlıdır. sen de bu sınırlara takılıp kalmışsın. Olabilir her insan apt*l olmayacak diye bir şey yok Delirmek, modern dünyanın ilacı olabilir. sen de kendi ilacını bulmuşsun. Sadece öldürmek için öldüren tek varlık siz beyni gelişmemiş kadınlardır. Beyinsizliğini ödünç alabilir miyim? Normalde senin gibi hayvanları kendi haline bırakırım ama baya kendini beğenmiş bir domuzsun 🐷 :)
Kadınların nedensiz kötülükleri idraki aşar ve ironide eşi benzeri yoktur.
Kadınlar zihinsel olsun, bedensel olsun büyük işler için yaratılmamışlardır.
zihni açıdan miyopturlar.
adalet, dürüstlük ve vicdanla ilgili meselelerde erkeklerden daha aşağıdadırlar
nesnel değerlendirme yetileri zayıf kalmış, öznel değerlendirme yetileri gelişmiştir
savurgan ve ölçüsüzdürler.
her halükarda bir vasiye ihtiyacı vardır, başıboş bırakılmamalılar
erkekle aynı hakları almaya layık değiller.
Nevin Yıldırım dost hayatı yaşadığı sevgilisinin kafasını kesti. Ve bütün feminist örgütler kadınları sırf kadın olduğu için onu haklı buldu. Bu tür binlerce olay yaşanıyor ve erkekler vicdansız sadist kadınlar tarafından öldürülüyor. İsterse 1000 yıl daha geçsin ve başka bir çağda yaşayalım siz hep geriye doğru evrilirsiniz. Kadın erkek falan eşit olmadı siz hep üstünlük istediniz. Ama asla başaramayacaksınız. körelmiş olan beyniniz buna engel olacak. Siz de bunu iyi bildiğiniz için kuduruyorsunuz. Bence, kabul edilebilir derecede işlev göremeyen kişilerin ölmeye hakkı vardır. hayatta tek amacın oksijen alıp vermek ki onu bile düzgün yapamıyorsun ki beynine oksijen gitmiyor. Bu da dediğim için gayet yeterli bir sebep
Bir şeylere sahip olmak zor; değil mi stupid luli Sahip olmak nadir, elinde tutmak zordur. Lanet olası kaygan hayat. Beynin kaymış.
Her yaratıcı eylemin yok edici bir sonucu vardır Apt*l.
Gerizek*lı feminist kadın
Neden erkeklerin canavar olduğunu söyleyip içinizde büyüyen canavarı görmüyorsunuz?
@srwhiskey kanka bunlar feminizm'in k*peği olmuşlar. Feminazi diye bir şey yok onu da onlar uydurdu. İçlerinde hep üstün olmak ve erkek nefreti var. misandry andros= feminizm bugün akp'liler nasıl din diye ayakta uyutuluyorsa bunlar da feminizm, sjw ile ayakta uyutuluyorlar. Bir taraf sağ gerici daha zararsızlar. Bir tarafta bunlar sol gericiler.
@srwhiskey bu sadece Türkiye'de yok bütün dünyada var kanka ülke ülke gezip akademik çalışmalar yaptım. Hatta gazetem var kendime ait Amerika'da Amerikalısı da türkü de Avrupalısı da aynı ben eskiden zannederdim yurt dışına gitmeden Avrupalı kadınlar daha iyi diye onlarin da farkı yokmuş. Bu kız da sıradan feminizm diye ağlayan cahil bir türk kızı işte ne yapalım
Öyle kanka kıza cevap vermem bile saçma oldu daha ne dediğini bilmiyor
Güldüm sana yazdıkların yeni bir topluluğa açılıyor seni kendi cahilliğine birakiyorum sana göre kadınlar her konuda aşağıda, ki yazmadigin her şeyde yok bunda aşağıda şunda aşağıda feminisligi nerden çıkardın onu bile anlamadım erkekler erkekler başarılı diyorsun bense bu dünyada çok başarılı kadın başkanlar var ülkelerini bırakıp dünyayı yönetiyorlar sana saymicam burası bile kadınların ön planda olduğu bir site kimin sitesinde hüküm sürüyosun senin beynin doğarken bitmiş bu yaşına gelmen bile büyük gayret
Bence daha konuşma..
@srwhiskey aynen öyle sadece erkekler başarılı diyen erkeklere cevap yazıp kadınlar başarılı yazan kadınlara cevap yazmaması da nasıl cinsiyetçi sadece kadınların üstün olmasını isteyen sol gerici olduğunu kanıtlıyor.
Off sorunlumusun sıkıldım Cahilsin sus burası erkeklerin hüküm sürdüğü bir yer değil hadi dışı
Benim bir günde yazdığım yazılar, podcastler , gazete yazıları, tavsiye mektupları, makaleler, bilimsel çalışmalar, profesör doktorlarla yaptığım konuşmalar bu sitenin tarihinden gelmiş geçmiş moderatörlerinden bile büyük. Kim takar bu siteyi. Ee mağdem öyle bu sitede niye arıyorsun dersen senin gibilerin daha ne kadar düşeceğini keyifle izleyip kahvemi yudumluyorum.
Sana şimdiden tanı koydum. Ekstra olarak folie a Deux sendromuna sahipsin. Sen ve beyinsizliğin arasında sıkışıp kalmışsınız. Önünde eğildiğin bir doktora git sana aynı teşhisi koyacaktır.
Ben sana sorun bildiren kadın erkek eşit ya da kadın üstün demedim senin kim başarılı diyilen bir soruya erkek tabikide diyerekten kendini dusurmussun tamam anladık annen ve baban erkek olduğun için seni çok pişpişlamis neyse ben kendi uslubumu bozmuyacagim erkek olduğun için canım canım ortalarda gezmeye devam et senden daha başarılı insanlar var diyorum kadın var demiyorum çünkü saçmalıyorsun ben erkek düşmanı değilim cahalet dusmaniyim kendini düzelt bence. ben senin gibi tamamen kendi cinsiyetimi üstün gören değilim yazık ediyosun kendine.
Karaktere göre değişir cinsiyet farketmez
Bir gidin
röportajı yapanın eline sağlık çok güzel olmuş
Bence her şey kadınların elinde olmalıdır
Evet kadınlar erkeklerden daha başarılı
bu röpörtaja bayıldım. Harika.
Erkekler derler
Beyin ve kapasite meselesi kadın erkeği yok.
Bence bu konuda cinsiyetten çok karakter önemli.
Kadinlar daha sabirli ve azimli
Başarı hak eden herkesin bence
İşini severek yapınca başarıda gelir ardından
Güzel proje elinize sağlık
Muhteşem ötesi ahahahah
Kim daha çok çabalarsa o
Ellerinize sağlık
Tabiki başarılıyiz
KADINLAR ONEMLIDIR CUNKU KIM YEMEK YAPICAK
100 kişide 5 kişi hikaye gerisi
Eşit değil miyiz
Yerine göre değişir cevaplar bence.
Doğruya sadece katılmak gerekli
Güzellik konusunda kesinlikle moda ve tasarım..
Kadınların çalışmasına karşıyım
Cevaplar orijinal yalnız
Emeğinize sağlık
Çok güzel olmuş begendim
Erkekler demiştir...
bilmiyorum ne cevap vermiş
Tabiki kadınlar.
Ay dayılar hep aynı
Haklı
Lanet f*ministler
Kişiye göre değişir
Hayır