+1 yılTek başına yaşayan herkes aynı şeyi yaşayacak değil elbette...
Ben tek başıma yaşadım ve bi sorunum olmadı.. Aksine o kadar rahat bir hayattı ki
20 yaşındayım şimdiye kadar en güzel anlarımı geçirdim. Gerçekten kafam rahattı...
Anne babam yaşlanıyor ve bana ihtiyaçları var Şu an ..
Böyle bi durum olmasa yine yalnız yaşardım...
Ama bir de şöyle bir durum var ;
Taciz , Tecavüz, Şiddet...
Bu ihtimaller icin çok kötü olabiliyor yalnız yaşamak kadınlar için..
Gerçekten kadin olmak çok zor..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba🌺👋
Ne kadar söylemek istemesem de bildiğimiz bir gerçek var katlediliyoruz.
Taciz, tecavüz, şiddet, mobbing…
Erkeklerin varlığı kadınların hayatını zora sokuyor. Neticede herkes çalışıp para kazanabilir tek başıma yaşayabilir kendi ayakları üzerinde tek başına durabilir. Ama yaşadığımız toplum içersinde bir kadın olarak bunu başarmak çok zor. Başarsak bile yaşamak çok zor10 Yorumla
Bir zorluk olmuyor aslında yani genel ihtiyaçlar dışında.. Bir sene ayrı yaşadım belkide annemin sağlık soruları olmasaydı hala ayrı yaşardım.
Tek başıma olduğum için bir zorluk çekmedim.20 Yorumla
Nerde yaşadığına bağlı. Hatta hangi şehirde hangi mahallede hangi evde yaşadığı bile. Eğer buna saygı gösteren kültürde bir yaşamın içinde ise hiç sorun olmaz ama tek kadına saygı duymayan bir kültürde yaşayan, illa kadının başında erkek olmalı kültüründe olan insanların arasında ise ona Allah kolaylık versin.
Bizim sitede benim bildiğim 4 tane kadın var tek ve/veya çocukları ile yaşayan ve hiç zorluk yaşadıklarını görmedim.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBu ülkede çok zor gadası. Çoğu akşam eve gelirken kırk kere dönüp arkasına bakıyor
10 Yorumla
+1 yılÇevresel olarak zorlaştırdıkları için evet daha zor olabilir. Ancak daha özgür olacakları ve birine bağımlı olmadan kendi ayakları üzerinde duracakları için çok daha mutlu oldukları kesin. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
10 Yorumla
+1 yılZor tabi kadın çalışsa suç, boşansa suç, dul kalsa suç. Kendi ayakları üzerin de duruyor diye canım saçma düşüncelere kalıplanlar oluyor. maalesef insanlar güzel bakmayı bilmedikçe kadın en güzel işi yapsa da olmuyor.
16 Yorumla- +1 yıl
Kendi ayaklari uzerinde duruyor diye nasil bir dusunce mesela?
Dul olunca noluyor? - +1 yıl
Bu soruyu dul olup çalışanlar hakkın da ileri geri konuşan zihniyetler görünce sorarsin
- +1 yıl
Görmedim için anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Çok insan tanıdığın da ya da kalabalık ortamlara girince duyup şaşıracaksın.
- +1 yıl
O tarz ortamlarda bulunmamayı tercih ediyorum.
Bir kere evlenmeye kalktım, kızımızı sahipsiz sanma koruyoruz dediler.
Bencd. Koruyorsanız ben gidiyorum korumanıza da gerek kalmadı dedim - +1 yıl
İstemesen de zorunda kaldığın ortamlar oluyor buda insanı üzüyor. Çok boş insan var
Sorumluluk sahibi bir adam, eşleri varsa hayatları her zaman kolay olur. Sorumsuz, kardeşim tekini adam zannederek yola çıkmışsa kadın hayatları hep en ama en zordadir. Böyle bir kardeşim olmalarındansa yalnız olmalari kadınlar için daha kolay olur
14 Yorumla- +1 yıl
Sorumluluk sahibi olmaktqn kasit ne?
- +1 yıl
@Freddy1616 mesela ev işinde kadının yükünü hafifletmek zorunda adam. Kendi çorabını çıkarıp makineye atmak zorunda. Kullandığı bardağı bir kaç adım farkla bulaşık makinesine atmak zorunda. Bu vb örneklerle o evin sorumluluklarını tutmak zorunda bir adam.
- +1 yıl
"Ev işi" kavramına karşıyım. Bu saydıkların yaşamanın gereklilikleri kimse kimsenin hizmetçisi değil
- +1 yıl
+1 yılYani aslında erkeklere göre en azından ev idame ettirmede daha kolaydır. Ama sanmıyorum bence erkekler de kadınlar da zorluk yaşıyordur.
10 YorumlaAslında bakarsan keyifli oluyor ama yinede yanında bir ses nefes olsun istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılTabii ki daha zor.
En büyük zorluk toplum baskısı, aşılamaz bir zorluk.10 Yorumla
+1 yılÇok karizmatik görünüyorlar ama bu toplumda evet zor olabilir cahil cühela çok
10 Yorumla
+1 yılEvet çünkü güvenlik sıkıntısı var ülkemizde
10 Yorumla
+1 yılBence değil. Hatta çok güzel 🧚🏻♀️
10 YorumlaBana göre daha güçlü otoriter sahibi insanlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok çok daha zor.
10 YorumlaTabikide
10 Yorumlaevet zor.
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat