Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi şöyle bir durum var. Jinekolog bir eşin olmasını ister misin? Yâda bayanlara masaj yapan bir masör eşin? Meselâ erkekler de üroloji doktoru bir kızla evlenmek istemez. Bu bir gerçek. Bana tuhaf gelmiyor o yüzden. Eşine kadın doğum doktoru araması gayet normal ama kızını okutmak istememesi anormal bir durum orası ayrı tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
Olay aslında eşine kadın doktor araması değil. 😊 onun gibi millet kızını okutmazsa kadın doktoru nasıl bulacak? Zihniyeti ona gmre doğruysa.
- +1 yıl
Bu devirde okumasın diyen zihniyet sayısı eskiye göre azaldı bence. Önceden daha çoktu.
En İyi Cevaplar
Geçenlerde bir Belçikalı erkek arkadaşım kendisi jenekolog doktoru ve belcıkalı kadınların dahi dini inanç gereği bayan doktoru tercih ettiğini söylemişti be bu yüzden başka bir kariyer planı çizmek istediğini anlatmıştı.
Kız evladı en güzel evlat bence.. okumalı hatta dünyayı yönetmeli.10 Yorumla
Ahmakliktir. Hala kız çocuklarını okutmayan insanlar çok.
Doktorlar dizisinde de işte karısını kardiyolog doktora muayene ettirmemisti. O kişiye sorsan da kız çocukları okutulmamali. Herhalde karısının ölmesi ona göre daha iyi eğer kadın doktor yoksa10 Yorumla
Gerçekten böyle insanlar var maalesef. Toplumumuzda kadın hala gerçek yerini edinemedi. Eskiye nazaran şu an kadınlar daha aktif rol alıyor olsa da hala daha bir bastırılmışlık var.
Sorunuz da bahsettiğiniz kişi cahil, yetiştirilememiş, Bir gün olsun eline bir kitap alıp okumamış insandır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
40Cevap
+1 yılSeni kim doğurdu demek isterim gadası
10 Yorumla
+1 yılÇok şey söylemek isterim ama işte boşveriyorum🤦 Bu kadar da at gözlüklü insanlar nasıl oksijen tüketimi yapıp hayatta kalabiliyor diyeceğim, bitkiler de yapıyor bunu.
30 Yorumla
+1 yılYa ınanır mısın artık bu geri kafalı insanlara bir şey söylemekten onları eleştirmekten sıkıldım. Onlara ne söylersen söyle aynı tas aynı hamam.
12 Yorumla- +1 yıl
İnanırım 😊
- +1 yıl
😊
+1 yılEşin hastalandığında kadın doktor istiyorsun, ama kızını okutmak istemiyorsun. Senin gibiler kızını okutmadığı için kadın doktor yok. Erkek doktor eşine bakmak zorunda derdim.
10 YorumlaKız ya da erkek fark etmez cocuğum olursa bende okutmak istemiyorum ticaret hayatını öğrensin, esnaflık öğrensin iyi bir iş kurarız okuyanların durumu ortada bu ülkede okumak saçma
10 YorumlaAllah'ın cahili hem de kara cahil kız çocukları okusun Kendi Ayakları Üstünde Dursun ki Güzel mi Hayat yaşasınlar ölmesinler psikopatların ile düşmesinde
10 Yorumla
+1 yılSağlık hizmetlerinden mahrum bırakılmalı böyle zihniyetler, biran önce ölsünlerde kurtulalım.
31 Yorumla- +1 yıl
Inşallah cahil insanlar sığ düşünen insanlar bir An önce kaybolsa da dünya rahat bi nefes alsa. Keşke korona virüs kötü kalpli insanlara bulaşsada bi işe yarasa bari
+1 yılBu ne yamam bir çelişkidir derim. Kafalarına … onların.
31 Yorumla- +1 yıl
yaman* 😃
+1 yılSorduğun sorunun cevabını görselinde en doğrur şekilde vermişsin zaten.
Aynen öyle yapmak gerek...10 Yorumla
+1 yılÖylelerine ben de çok rastladım.
Kendi içlerinin fesatlığından dolayı herkesi potansiyel kötü görüyorlar.10 Yorumla
+1 yılNesillerinin bir an önce tükenmesini dilediğimi söylerim. Çünkü böyle bir cehalet anca dinozorlar zamanında olurdu...
10 YorumlaBirinci cümleyle ikinci ek cümle ne alaka anlamadım, yani bu dönemde okutmamak çözüm değil bence. Kendi okumak istemiyorsa bilemem.
10 Yorumla
+1 yılDoktor, görselde ki gibi bakıyorsa adam kadın doktor istemekte haklıymış :)
12 Yorumla- +1 yıl
Görselde ki doktor da öyle dertli kederli dalmış uzaklara sanki o an 3600 ek gösterge vermiyorlar, mesai saatleri de uzatmışlar. Senelik izin de alamıyorum diye düşünen devlet hastanesi çalışanı gibi.
- +1 yıl
@Burçsandık ya hahah güzeldi 😅
Umarım böylelerinin nesilleri en kısa zamanda tükenir.
20 Yorumla
+1 yılCahillik ve yobazlık başka açıklaması yok bunun işine geldiği gibi
10 Yorumla
+1 yılBen onların zürriyetiyle zihniyetini aynı anda düdükleyeyim😃😂
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünenler genelde kız evlenip gidecek okutmaya gerek yok diyen andavallar oluyor.
10 YorumlaMaalesef böyle zihniyet hala daha var. Gelişmekte olan bir ülkenin gelişmesine engeller.
10 Yorumla
+1 yılSağlık elden gidip doktorun eline düşünce keşke kızım da okusaydi diyecekler
10 YorumlaÇok düşünüyorum da bir o kadar da düşünmemek istiyorum. Benden uzakta ne yaparlarsa yapsınlar
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin ben başka bir şey daha demiyorum.
10 YorumlaBeyni yerine oturduğu organı kullanan erkekten ne beklersin ki? Cahil her yerde cahil işte.
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl beyin vermiş ama kullanma yetisi maalesef yok derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl görsel öyle, bunumu koyar insan demek için açtım sadece soruyu ama değilmiş😕ah KS
20 YorumlaOkutmak istemememisinin sebebine göre değişir herkes okumak zorunda değil mesela işsiz kalmasın okuyanlar işsiz kalıyor diye okutmayanlarda var yani bilmeden yargilamamk gerek
10 Yorumla
+1 yılGülerim sadece tartışmaya girilcek kafalar değil bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyada kadınlarla erkekler esit ve oyle olmasi gerekiyor hatta benim gözumde kadınlar nesillerimizin kaynagi onlar olmazsa hayat olmaz yasam nesil durur. Gonuller cicek acmaz. Ama nedir sizdeki bu kadinlar bir adim one kadinlar ustun olmali nedir anlamayiorum ben. Erkeklere diyorsunuz ama kendiniz ayrimciligin dibini vuruyorsunuz. Kadinlar erkeklerden ustun degil erkeklerde kadinlardan ustun degil. Kapatin artik su konulariya hangi cagda yasiyorsunuz.
herkes esit bitti.00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılkızın okumazsa karını nasıl bi kadın doktor karşılayabilir
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı tipler,ölseler gram üzülmem
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfilindeki yazı hangi dil
12 Yorumla- +1 yıl
Baskça. İspanyol dillerinden.
Cevap sahibi+1 yılSağ ol
İnşallah kaza gecirip pipisini kaybeder.
20 Yorumla
+1 yılKS öyle bir foto koymuşki 😂😂
20 Yorumla
+1 yılCehaletin ile umarım en kısa zamanda yok olursun.
20 Yorumla
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem de...
20 Yorumla
+1 yılS.. rsin gitsin diyorum ne diyebilirim.. 🖕
20 YorumlaCahil işte ne denir başka
10 YorumlaSeni kim dogurttu ablası
10 YorumlaCahil net kendisi cahildir.
10 Yorumla
+1 yılbir şey söylemeden kafasını si kerim
10 YorumlaYeni nesil daha bilinçli neyseki..
10 Yorumla
+1 yılBu adamlar hala var mı ya bu devirde
11 Yorumla- +1 yıl
Evet var
Sksksksk detaydaki gif moodum
10 Yorumla
+1 yılAllah alsın yanına dbdbdb cahil avel
10 Yorumla
+1 yılBeyin yerine ne kullanıyor acaba
10 YorumlaHizmet vermeyeceksin öylesine gebersin
10 Yorumla
+1 yılBeyinsiz nasıl yaşadıgını sorardım
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yani kızların okumasına karşı ama karısına kadın doktor arıyor.
+1 yılumarım kadın doğumcu bulamaz..
20 Yorumla
+1 yılBence her erkek eşini doğurtabilmeli
00 Yorumla
+1 yılNe söylenir Çok yaşa git denir
10 Yorumla
+1 yılKötü insansın derim
10 Yorumla
+1 yılTatlım bende senle varim
10 Yorumla
+1 yılCahillik başa bela
10 Yorumla
+1 yılcahil yobaz derim
10 Yorumla
+1 yılsoytarılar.
10 Yorumla
+1 yılSizin ben mantınızKim beyfendi, kim kim? Denir ☺️
10 YorumlaNe söylesem boş
10 Yorumlacahil cühela
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArzun talebini karşılasın derim.
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Eşine kadın doğum doktoru ararken kızını okutmak istemeyen birine ne söylersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat