Merhaba ben adana çukurova mühendislik fakültesinde okumaktayım. 850tl kredi alıyorum yurt çıkmadı özel yurtlar da çok pahalı 5 kişi beyaz evlerde 3000tl kiraya oturuyoruz. 850tl yetmiyor. Geçen ay kaymakamlıktan 3 kız 800er tl yardım aldık da geçindik. şu an evdeki diğer 2 kız mardindeki mardav derneğinden ek burs alıyor 3 kişi ise ben dahil sadece 850tl geliri var ve bu para gerçekten çok az! Nereden burs bulabirim ya da adanada nerede part time çalışabilirim?
Bizim sülale aç kurt😠 ne yardımı benden para isterler diye korkuyorum. Anne tarafım batık osman baba tarafım Allahindan bulsun! Hani kimsem yok desem yeri. Abim ablam da yok. Son çare buraya yazdım...
Merhaba genç. Öğrenciislerim. com diye bir site var. Oraya bak. Birde memletinden araştırma yap. Ve mutlaka sene başlarını kaçırma. Ağustos Eylül ekim Kasım siteye sürekli bak.
Bak o ayları kaçırma. Mutlaka dönenler olur. Şimdi sene ortasında burs vermezler. Bölümüne göre etüt merkezlerinde kursta verebilirsin. İşin zor Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Ben liseyi bitirip askere gittim geldim. Bu gidişte hedef 2023de ya asker olacağım ya da halamın oğlu gibi bir tane Rus gacı bulup evlenicem rusyaya damat olmaya :d
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bende adana da öğretmenim istersen yardımcı olabilirim
bak tavsiye istiyorsan insanlara güvenme. mardinli insanlar delikanlı olur kızlara güven. ama ne olursa olsun erkeklere güvenme. aç kal kuru ekmek ye ama kişilerden para isteme. verirler ama karşılığını isterler.
Sınıftan bir arkadaş var sevgilisi kafe işletiyor onun kafesinde hafta sonları komilik yapıyoruz. Ama ayda en fazla 2 ya da 3 gün çağırıyor. O günlerde organizasyon oluyor onun için. Günlük kisi basi 160tl kazanıyoruz. Başka da yer yok 🙁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu durum oldukça zordur gadası. Aile yakınlarından durumu iyi olanlar yardım edebilir. Bu tür şeylerin peşinde olabilirsin.
Bizim sülale aç kurt😠 ne yardımı benden para isterler diye korkuyorum. Anne tarafım batık osman baba tarafım Allahindan bulsun! Hani kimsem yok desem yeri. Abim ablam da yok. Son çare buraya yazdım...
Genelde aile içinde durumu iyi olanlar birbirlerine yardım edebilirler. Ama senin ailende pek durumu iyi olan yokmuş
Merhaba genç. Öğrenciislerim. com diye bir site var. Oraya bak. Birde memletinden araştırma yap. Ve mutlaka sene başlarını kaçırma. Ağustos Eylül ekim Kasım siteye sürekli bak.
Baktim her yere başvuru yaptım sonuç yok 🙁
Bak o ayları kaçırma. Mutlaka dönenler olur. Şimdi sene ortasında burs vermezler. Bölümüne göre etüt merkezlerinde kursta verebilirsin. İşin zor Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Gerçekten çok zor aynı üniversitede kız kuzenim var oda bunları düzene koyana kadar baya geçti
Kafelere bi bak bide folaptan çorap don falan sat iyi alıcısı oluyo
Aaa aslında iyi fikir 👍
Ben bile düşünüyorum yapmayı
Ben liseyi bitirip askere gittim geldim. Bu gidişte hedef 2023de ya asker olacağım ya da halamın oğlu gibi bir tane Rus gacı bulup evlenicem rusyaya damat olmaya :d
bende adana da öğretmenim istersen yardımcı olabilirim
Nasıl bir yardım?
Gizliden ciktim yadz anlatirim
Benim eski çalıştığım şirket burs veriyor! Istersen konusabilirim 3 ogrenci adına konuşurum...
aman dikkat et adana da kötü yola düşme de
Ekonomik krizden dolayı karnımı zor doyuruyorum birde gezicem mi 😂 şaka maka buraya geldiğim eylul ayı 57 kilo tosuncuktum şu an 50.3kiloyum
bak tavsiye istiyorsan insanlara güvenme. mardinli insanlar delikanlı olur kızlara güven. ama ne olursa olsun erkeklere güvenme. aç kal kuru ekmek ye ama kişilerden para isteme. verirler ama karşılığını isterler.
bulabıldınmı? canım?
20 tane buldum 2 tane de sana bura veriyim mi ahshhsjs
Burs*
olur :D
Iban at
aylık ne kadar gıderınız oluyor
1500 rahat var 🙄
yardımcı olabılırım ıstersenız
Nasıl?
tanıdıgım dernekler var ulas bana yardımcı olayım
Düşük derecelerde burs bulmak zor maalesef
Yardımcı olmak isterim bana ulaş
Kafelerde çalış
Sınıftan bir arkadaş var sevgilisi kafe işletiyor onun kafesinde hafta sonları komilik yapıyoruz. Ama ayda en fazla 2 ya da 3 gün çağırıyor. O günlerde organizasyon oluyor onun için. Günlük kisi basi 160tl kazanıyoruz. Başka da yer yok 🙁
Adana yemen kahvesi ile görüş istersen
Akşamları çalışabilirsin orada
Çok zor be evlen
Hahaha inanırmısın misafirliğe gelen sınıf arkadaşım da az önce aynısını söyledi yorumu gösterim ona 😂 bak bu işaret evlen diyor 😅
Tabiki de işaret bu ne lan böyle evlen insan gibi yaşa ama gidip de durumu iyi biriyle evlen
Bende sans mi var 🙄
Kanka açık saçık dolaşırsan düzgün bi adam almaz seni önce Allah’a sarıl Allah’ın emrini önemse
Ben niye evlenim ki? Dalgasindayim 😑 bu devirde zor adam akıllı birini bulmak...
Ne tür tekliflere açıksın
Ne demek istiyorsunuz?
Belediyeye gitsen önce. İnsanlara güvenme
Belediye para vermiyor. Her okul dönemi kapıya a4 ile yazıyor bilmem ne kanunu gereğince belediyeler öğrencilere burs vermez yazıyorlar shhssj
Bizim dernek var yardım ediyor ama somrak lazim
Lütfen 🙏
Takip et kanka
yardımcı olabilirim
Sugar dady vs bul
?