8 Mart Dünya Kadınlar Günü denildiğinde bu gün, sizin aklınızda nasıl bir imaj oluşturuyor? Size göre kadınlar günü nedir? Bu arada 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun 😊🌺
8 Mart Dünya Kadınlar Günü size neyi ifade ediyor?
Kutlanması değil yas tutulması gereken acı bir gün aslında. Çünkü bir fabrikaya kapatılıp yakıalrak öldürülen işçi kadınalrın günüdür 8 Mart . Ve çok az kişi biliyor bunu. Sonra kadınlara armağan edilmiş vs. Bi anma gününü kutlama gününe gidönüştürmemek gerekiyor
Açıkçası benim için hiçbir şey ifade etmedi sadece insanlara saçma sapan koydukları günlerden ibaret nasıl engelliler haftası engelliler ayı Yok efendim kasası haftası Yok efendim seraplalpalsi haftası bunun gibi günleri koyarak sanki insanlara değer veriyormuş gönderimi yaparak hareket ediyorlar, özellikle bir kadına değer vermek istiyorsanız ya da engelli bir insana değer vermek istiyorsanız bunu belirli günlerde çıkarak şov yaparak Deniz onlar ekranında çeşitli ışıltılar altında insanları gülümseyerek değil her dakika yapılan yapılması gerektiğini düşünüyorum.
O yüzden bence bazı şeyler kadınları düşünüldüğü için değil kullanıldığı için yapılıyor, Üstelik Dünya Kadınlar Günü sadece emekçi kadınlara ait bir şeydir