#SelamGençlik 🍀 Şöyle düşünmek istiyorum; bir soruya misal bir görüş yazıyoruz, görüşümüz bizden saniyeler önce görüş göndermeyi başaran bir başka üyenin görüşünün altında kalıyor. Benzer hatta daha bile çılgınca bir hızla gerçek hayatta ve iş dünyasında hem de kariyer yarışında ve rekabetinde de saliselerin bile çok çok mühim olduğunu bilen bir kadın bu hıza ayak uydurarak hem çocuk doğurmaya hem de kariyerine odaklanmalı veya çocuğu olabildiğince mantıklı bir planlamayla geç bir yaşta, kariyerinin zirvesine çıktıktan sonra doğurmalı. Sürat çağında olmanın bazı kuralları var elbette.. #TubaSueda 🍀
Bu kadının kişiliğine, kariyerindeki noktaya göre değişiyor. Ara verdkten sonra dinlenip daha sağlam bir ivmeyle ierleyenler olduğu gibi, evdeki hayatı ve bebeğiyle geçirdiği zamanı daha çok sevip işe hiç dönmeyelerde oluyor.
Kendini geliştirmeye evde de devam edebilir. Ben çocuk sahibi olmayı buna engel görmüyorum. Sadece o kadının çocuk sahibi olacağım diye kendini sürekli olarak yenilemeyi bir kenera atmamalı.