Kızlar Bir Adım Öne etiketinde en çok paylaşımı sen yap, Bi'Bilen Gülçin Kara ile online görüşme ve kitap seti kazan!🎉

"Sen kadınsın yapamazsın, bu işi erkeklere bırak" cümlesi kadınların meslek hayatlarında en çok duydukları sözlerden biridir. Biz de "Kızlar bir adım öne" diyerek tabuları yıkmaya geliyoruz! 😎 Konu sosyal sorumluluk olunca KScanlar'ın gözleri parlamaya başlar bile. 💪🏻

Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde ennn çok paylaşım (soru-görüş-görüş yorumu) yapan KScan kazanıyoorr! 🥳

Kızlar Bir Adım Öne
Kızlar Bir Adım Öne
"Peki ksFırsat, Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde nasıl paylaşımlar yapmalıyız?" dediğinizi duyuyor gibiyim. Bu nedenle birkaç örnek topladım sizlere. 🤓
  • Kadınların kariyerlerinde karşılaştıkları sorunlar,
  • Kadın işi değil dediğimiz meslekler,
  • Kadınların hayatlarının her alanında yaşadıkları cinsiyetçi problemler,
  • Eğitim hayatlarında kadınların maruz kaldığı zorluklar,
  • Toplumsal alanlarda kadınların yaşadığı sosyal sorunlar,
  • Ev hanımlığı meslek midir?
  • Regl izni tüm şirketlerde uygulanmalı mı?
  • 4 ay doğum izni yeterli mi?

14 Mart Pazartesi saat 23.59'a kadar Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde en çok paylaşımı yapan ve etkileşimi toplayan sen ol, Bi'Bilen Yaşam Koçu Gülçin Kara ile eğitim/meslek hayatına dair dilediğini konuşabileceğin online görüşme kazan! 🥳

Kızlar Bir Adım Öne etiketinde en çok paylaşımı sen yap, BiBilen Gülçin Kara ile online görüşme ve kitap seti kazan!🎉

Peki sürprizimiz bitti mi? Bitmedi! Sevgili Bi'Bilen'imiz Gülçin Kara'nın önerdiği 2 kitap he-di-ye! 💥

Kızlar Bir Adım Öne projesine yakışacak bilgilerini hediyeye dönüştüreceğin harika bir dönem seni bekliyor. 🎁

En çok destek paylaşımını senden bekliyoruz KScan!🧿
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, 🌸

Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde Haftalık Fırsat yarışması kazananı @BiBusesin oldu! Üyemiz, sevgili Bi'Bilen'imiz Gülçin Kara ile online görüşme ve önerdiği "Güçlü Sorular" ile "İyi Olmanın Ötesinde İyi Olmak Mümkün" kitaplarını kazandı! 🎉

Tebrikler! 🥳

Hediyelerin için bizimle iletişime geçebilirsin. 😎
Kızlar Bir Adım Öne etiketinde en çok paylaşımı sen yap, Bi'Bilen Gülçin Kara ile online görüşme ve kitap seti kazan!🎉