Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOna inat istediğini yapmalısın. Böyle ses getirebilecek olayların peşinde koşup onları aydınlığa kavuşturmalısın. Böylelikle güzel bir kapak sesi duyabiliriz sayende.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6Cevap
+1 yılBana kalırsa sen bildiğin gibi haberlerini yap gadası. En güzel cevap yaptığın haberle olur.
00 Yorumla
+1 yılİşte bu insanlarda ki " sen sunu yapamazsin o yuzden bunu yapmaya devam et " olayini anlayamiyorum. Bizim cinsiyetimiz farkli diye bizi dislayamazlar haklari da yok buna. Cinsiyetimiz farkli bile olsa bizde insaniz duygularimiz var. Her istedigimizi yapmakta ozguruz ve istedigimiz her işi de yapabiliriz. Senin yapacagin sey istifa etmek olur. O kim ki sana karisiyor seninle alay ediyor. Kadınsin diye cekinme utanma. Aç agzini yum gozunu. Sana iş mi yok.
00 Yorumla
+1 yılEditörün seninle "cici kiz" ağzıyla neden konuşuyor ki? Buna nasıl ve neden izin veriyorsun? Önce bunu düzeltmesini istemelisin. Sonra diğer konuya el at derim. Saygı daha onemli
00 Yorumla
+1 yılBence gayet doğru anlamışsın gizli. Bu yaptığı mobbing ve altta kalmamalı saygıyı aşmadan ağzının payını vermelisin
00 Yorumla
+1 yılünlüler arasında kaos çıkart. o sana bunu dedi bu sana şunu dedi diye. onar birbirine girince hayallerine kavuşursun
00 Yorumla
+1 yılE sen zaten yaptığın işi seviyorsan neden takıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılDoğru tespitte bulunmuşsun... Vay be gazeteci misin?
00 Yorumla
+1 yılyabi gazeteci olmuşsun bildiriverseydin haddini hadsize
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi haber yaparak
00 Yorumlabirisi pera palasta gece yarısını izlemiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç muhatap almam ki.
00 Yorumla
+1 yılAğzını aç gözünü yum
00 Yorumla
+1 yılgit bildir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > "Sen git magazin haberleri yap cici kız" diye benimle alay eden editörüme haddini nasıl bildiririm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat