Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun sebebi cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırmaya çalışırken kadınlara erkeklerden özel olarak ayrıcalıklar getirilmek istenmesi. En bilinor örneği regli zamanlarında kadinların izin istemesi mesela. İzinli olmak istiyorlar örneğin. Maalesef bu algı kırılamıyor ve maalesef kırılamayacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılpek çok kilit noktası var elbet ama en önemlisi çocuklara oynamak. bence cinsiyet eşitliği küçük çocuklara aşılanmalı öncelikle. genç kızlarımıza cesaret verilmeli...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılBu problemi aşmak için çok uzun yılların geçmesi gerekiyor gadası. Öncelikle aile içinde kız erkek eşitliği sağlanmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet ayrımcılığı sadece kadın ayrımcılığına yüklenip aynı bokun laciverti olmak son bulup erkeklere yapılan haksızkıkta kadınlara yapılan haksızlıkta cinsiyetçilik olarak kabul edildiği zaman cinsiyetçilik son bulur.
00 Yorumlaaslında her iki cinsin bazı durumlarda birbirine karşı altta kaldığı zmanlar var.
bazen erkek önde olur bezen kadın. Sadce fizik gücü vs diye düşünmemek gerek00 Yorumla
+1 yılCinsiyet eşitliği mümkün değil, ama cinsiyette adalet mümkün.
Aslına bakarsanız eşitlik diye bir şey yok, adalet var.00 Yorumla
+1 yılKalkınmış ülkelerin sorunu evet lakin bizim gibi kalkınmakta olan ülkeler için değil daha önemli sorunlarımız var...
00 Yorumla
+1 yılBu ancak birkaç 10 yılda aşılabilir. Çocukları en baştan böyle eğiterek. Yoksa azaltmak bile çok zor
00 Yorumla
+1 yılKişilere kadın ya da erkek değil insan olarak bakabilmeyi öğrendiğimizde bu durum aşılır
00 Yorumla
+1 yılBu döngüyü kırmak senin benim bundan sonraki insanların elinde aslında eğitim herşeyin başı
00 YorumlaYav ne en buyugu allah askina millet coronadan zamdan savastan bikmis bumu dert yani
00 Yorumla
+1 yılAynen aynen en büyük sorunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşılması zor bir problem gibi evet.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > BM: Cinsiyet eşitsizliği 21. yüzyılın en büyük sorunu! Sizce bu problem nasıl aşılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat