@Bilinmiyor1069 Onu diyorum işte, memleket ekonomik ağırlık altında ezilmiş, millet çoluğunu çocuğunu nasıl okutacağını hadi okuttu diyelim nasıl iş bulacağını düşünmekten derbeder olmuş, kim gecenin bir yarısı kan çanağına dönmüş gözlerle uyanıp sigara yakıp dertli dertli ''Aman da kızlar nasıl giyiniyorlar öyle '' diye düşünüyor? Kim kendi derdini unutup sizin donunuzun derdine düşmüş ki bu mevzuyu gözümüze sokma ihtiyacı hissetiniz?
Peki işe alınırken neden erkeklerin başarıları göz önünde bulunduruluyorken kadınlar sadece bir personel olarak görünüyor kadınlar neden dik başlı olduğu için ayıplanıyor o senin dediğin çocuğunu okutmaya çalışanlar sokakta dekolte giymiş bir kadın görünce kendi çocuğunun öyle güçlü olmasından korkuyor geç saatte dışarda olan kadını o ekonomi ile uğraşanlar hor görüyor biraz bilinçli olun
@Bilinmiyor1069 O senin dediğin halkın ahlak yoksunu sapık kısmını kapsıyor. Zaten adam sapık olduğu için dekolteyi görünce aklı uçuyor ve iğrenç şeylere başvuruyor. Ama sen de kendini o sapıklardan daha üstün sanma. Sen de sapığın cinsel olmayan bir çeşidisin. Sana göre dekolte cesaret mini etek uygarlık gecenin bir yarısı barlarda sürtmekse büyük bilgelik. Nesnel ve şekilci kesimin bir çeşidi olup çıkmışsın. Kafayı bozup bütün dünyayı kendine düşman bellemişsin. Geçmiş olsun seni ameliyat da kurtarmaz.
@pentin Üzerime vazife edindiğim yok. Açıklamada görsel var. İstersen çıplak fotoğraf at. Umrumuzda olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Al işte Mervelere gidenler de eksilemiş.
aynen sen de evde oturup, ''Allahım bunları yakacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum'' diye zevke gel. yeter ki kendi içinden düşün, insanları dinle, inançla, ahiretle korkutmaya falan çalışma.
Sen ne söylersen söyle, söylediğin karşındakinin anladığı kadardır dostum yorma kendini 😁 Bilmiyorlar ki bu kafayla ancak kurtların sofrasına meze olurlar. alan memnun veren memnun bize ne, sormayın bize 😁
@Phantasmagoria ne kadar bilgilisiniz piyuuu! Her şeyi biliyorsunuz, sonu da biliyorsunuz. Mükemmel cidden. Sıradaki loto'nun çıkacak numaralarını söyleyin bari de işe yarasın.
Hersey iyi tamamda bazen cok abartip erkegede haksizlik yapildigi zamanlar oluyo farkindamisiniz...
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Mesela iki erkek yolda kufurlu konussa bunu bir kadin duysa erkege etmedikleri laf kalmaz ama tam tersi durumda kapa ceneni sana sormucaz olur... ya da bir erkek bir kadina sen nasil kadinsin dese yemedigi laf kalmaz ama kadinlar erkeklerin erkekligine her turlu lafi sana mi sorcam diyerek soyler... Ve ya bir kadin bir erkek sevgiliyken tartisirken nasil bir erkek kadina vurma hakkina sahip degilse kadinda ona vurma hakkina sahip degil!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Bana sormuyorsa bir daha eve gelmesin #sanasormuyorum!
Sana sormuyorum ama kime sordugumu da bilmiyom 😂😂
Bu kızlar açmış kendini manual bunlar neler yazmışsa neler :)
Dekoltenin sınırı olmali
Sormayacaksınız tabiiki özgürsünüz bunun aksini iddia edeni de alnının çatından vurunnn kadınları seviyoruz :)
#Banasorun Valla ellemicem.
Ne giyerseniz giyin bana ne.
İstesende karışamazsın.
@Bilinmiyor1069 Onu diyorum işte, memleket ekonomik ağırlık altında ezilmiş, millet çoluğunu çocuğunu nasıl okutacağını hadi okuttu diyelim nasıl iş bulacağını düşünmekten derbeder olmuş, kim gecenin bir yarısı kan çanağına dönmüş gözlerle uyanıp sigara yakıp dertli dertli ''Aman da kızlar nasıl giyiniyorlar öyle '' diye düşünüyor? Kim kendi derdini unutup sizin donunuzun derdine düşmüş ki bu mevzuyu gözümüze sokma ihtiyacı hissetiniz?
Peki işe alınırken neden erkeklerin başarıları göz önünde bulunduruluyorken kadınlar sadece bir personel olarak görünüyor kadınlar neden dik başlı olduğu için ayıplanıyor o senin dediğin çocuğunu okutmaya çalışanlar sokakta dekolte giymiş bir kadın görünce kendi çocuğunun öyle güçlü olmasından korkuyor geç saatte dışarda olan kadını o ekonomi ile uğraşanlar hor görüyor biraz bilinçli olun
@Bilinmiyor1069 O senin dediğin halkın ahlak yoksunu sapık kısmını kapsıyor. Zaten adam sapık olduğu için dekolteyi görünce aklı uçuyor ve iğrenç şeylere başvuruyor. Ama sen de kendini o sapıklardan daha üstün sanma. Sen de sapığın cinsel olmayan bir çeşidisin. Sana göre dekolte cesaret mini etek uygarlık gecenin bir yarısı barlarda sürtmekse büyük bilgelik. Nesnel ve şekilci kesimin bir çeşidi olup çıkmışsın. Kafayı bozup bütün dünyayı kendine düşman bellemişsin. Geçmiş olsun seni ameliyat da kurtarmaz.
Kahkaha atarken 🤣 #SanaSormuyorum
Ahirette de size sormayacaklar. :)
iyiydi😁
Doğru 👍🏻
Sana da sormayacaklar kadınları, üzerine vazife edinmene gerek yok. Kendini kurtar, yeter.
@pentin Üzerime vazife edindiğim yok. Açıklamada görsel var. İstersen çıplak fotoğraf at. Umrumuzda olduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Al işte Mervelere gidenler de eksilemiş.
:) senin lüzumsuz ahiret korkutmanı muhatap almayanlardır o eksileyenler, haddini bil diyenlerdir. Din önderi kesilmeyin milletin tepesine, ayıptır.
@pentin Yoo sizler verin yeter ki sorun değil. Aldığınız zevke bakın.
aynen sen de evde oturup, ''Allahım bunları yakacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum'' diye zevke gel. yeter ki kendi içinden düşün, insanları dinle, inançla, ahiretle korkutmaya falan çalışma.
Admin hanım üstüne alınmış
@guvenvesadakatt Size hayattaki tek gerçeği hatırlattığım için üzgünüm.
Sen ne söylersen söyle, söylediğin karşındakinin anladığı kadardır dostum yorma kendini 😁 Bilmiyorlar ki bu kafayla ancak kurtların sofrasına meze olurlar. alan memnun veren memnun bize ne, sormayın bize 😁
@ErosOkuKırdı Hakikat budur. Yaratılış gayesinin ne olduğunu bilmemeye devam etsinler
@Phantasmagoria Doğru diyorsun birader 😁
@Phantasmagoria ne kadar bilgilisiniz piyuuu! Her şeyi biliyorsunuz, sonu da biliyorsunuz. Mükemmel cidden. Sıradaki loto'nun çıkacak numaralarını söyleyin bari de işe yarasın.
Din dersi verme burada millete sen bu din ile uyuşan biri deģilsin İslam özgürlük dinidir.
@GugiYagarin12 Islam özgürlük değil barış dinidir
@Xmsmskwjjws özgürlük dinidir kes sesini !
@GugiYagarin12 Ateşi gördüğünde de böyle diyebilecek misin acaba
😜😜
Herkese hayırlı yanmalar. 😊
Artılarla eksiler berabere. Haydi biraz daha destek. 😊😊
Ben kadınıma herşeyi sorarım oda bana sorsun
Kesinlikle adın hakları var ve kadın istediği gibi yaşamalı.
Ortam içinde kahkaha atarken #SanaSormuyorum
Radara Girip Ceza Öderken #SanaSormuyorum
Vavvv
Radarami girdin birsuru cezami yedin birde
@kadir3301 245 km ile girmiştim en yüksek
Vah vah gitti 1500
@kadir3301 bana dokunmaz
Hmmmmm mesleginiz nedr
@kadir3301 profile gir yazıyor orda ne ile uğraştığım
Yapmadiklarini yazsaymissin masallah faaliyet alaniniz genis... resimdeki sizseniz burali degilsiniz
@kadir3301 Moğol Göçmeniyim 5 yaşımdan buyana Türkiyede yaşıyorum
sert bakıslar ve çekik gözlülük oradan geliyor demekki
@kadir3301 evet :)
nasıl bekar kalabildin aklımdaki en önemli soru sen evlenmemiş olamazsın die düşünüyorum
@kadir3301 hiç evlenmedim Evlemeyide henüz düşünmüyorum daha var ::)
daha var öylemi yasın 34 galiba doğrumu?
@kadir3301 evet doğru
Bebişin olmaz sonra elini cabuk tut senin bebişinde guzel olur
@kadir3301 olur olur sağlıklı yaşarsam sıkıntı olmaz :D
Bu devirde saglikli zor yasanir hersey yapay
Erken uyuyorsun galiba
Bana olumsuz bir görüş geldiğinde ben eyvallah demesini biliyosam eğer kadınlarda bunu demeli
aklı başında olduktan sonra birazda dikkatli olduktan sonra kadın rahat olmalı
Hiç kimswye bir şey sormuyorum
bu kadar da abartmamak lazım :D
Kimse soruyorlar demedi zaten
Bir insan bir şeyi yapıyorsa ve yaptığı şeyden eminse kimsenin eleştirisine takılmaz zaten böyle şeyler çok gereksiz.
bir sorular karisik ama kimsenin kilik koyafetine karismamak en iyisi
Açık giyinirken sahte hocalar sana sormuyorum desenize..
sormayın ama arada sormak lazım :) çıkmazda kalırsanız :)
#SanaSormuyorum
kime verip vermiyeceğimi #sanasormuyorum :):)
Neyi anlayamadık açıklarmısın?
Hayatı mı yaşarken
#sanasormuyorum
mükemmel fikir gerçekten.
Bencede
Nereye gideceğimi ne yapacağımı #sanasormuyorum.
Yine farkını gösterdi KS
Ne zaman poçik yapacağımı sana mı
Soracagim 😊😊😊😊
Ponçik yani🤗🤗🤗
Aaaa söz konusu ponçikse mutlaka bir bilene sor derim 😂😂
@Kutuptabuztutmuskiz ponçik ne
Seçim yaparken
#sana sormuyorum #
Biz sadece okuyarak katılıcaz sanırım.. 😊
Hah, sonunda, bize yakışır bir hareket. 👏🏼
Sormuyorsunuz zaten. Çünkü olayınız yalan sizin.
Sakalımı kesip kesmeyeceğimi
#SanaSormuyorum
Dogru soyluyorlar ama evlenince sormalari gerekir :)
Haklsn guvenirken #sanasormuyorum
Bizler özeliz
ya bizler?
Gereksizsiniz
@Mathildaa88 ne olur gerekli gör 😂😂
Gerçekten döl israfısınız başka bişeye yaradığınız yok
@Mathildaa88 aa oyle mi femo 😂
Evet
Buyur seni insaata, madene, sanayiye veya askere alalim 😉😉
İstemez 😉
Ah kıyamam
Seçim yaparken #kimseye #sormuyorum
Hersey iyi tamamda bazen cok abartip erkegede haksizlik yapildigi zamanlar oluyo farkindamisiniz...
Mesela iki erkek yolda kufurlu konussa bunu bir kadin duysa erkege etmedikleri laf kalmaz ama tam tersi durumda kapa ceneni sana sormucaz olur... ya da bir erkek bir kadina sen nasil kadinsin dese yemedigi laf kalmaz ama kadinlar erkeklerin erkekligine her turlu lafi sana mi sorcam diyerek soyler... Ve ya bir kadin bir erkek sevgiliyken tartisirken nasil bir erkek kadina vurma hakkina sahip degilse kadinda ona vurma hakkina sahip degil!!!
eve kaçta gelip gelmeyeceğimi #SanaSormuyorum
Kendi kararlarimi verirken #SanaSormuyorum 🤠😊😎
Ben yiyin gari derken #kimseyesormuyorum
KizlarSoruyor'da sormayan kızlar geçidi... :)
bana niye sorasın zaten :D
Sana sormuyorum
Evet
Edepli olun akıllı olun herkes sever sizi..🙂🙏🏻
Özgürce yaşayın yazmalıydım demi 😅😅 o zaman herkes beğenirdi ama yazmam 😉 😅😅
😂😂😂😂
Kocaya sorulur canım abartmayın :))
Abazan olup olmadığımı #SanaSormuyorum
Sana sormuyorum deyince güçlü mü oluyorlar? 😁
eșitlik yoksa așkta yok
Burası leş gibi feminist koktu
Her kararımı #SanaSormuyorum , üzerine alınma. 😂
Hakkımda ne düşündüğünü
#sanasormuyorum👊🏻👊🏻
8 Mart ne ara feminizm günü oldu?
fotoğrafi gordum de canim tatli cekti
😂🤣😂🤣😂😂
hee çok güçlüler çok :D
Hayatımdaki sınırları Sana Sormuyorum.
o zaman sende karşı tarafın sınırlarını belirleyemezsin karşılıklı bu işler
Evet öyle zaten
#SanaSormuyorum dedi ve sormaya devam etti
Ee o zaman siteyi kapatıp gidelim..
Astsubay olup olmayacağımı #sanasormuyorum.
Boş laf