Ikiside Sahte ve numara yapıyor. Insanın ruh hali değişken, kimi zaman kendisini çok güçlü hissederken kimi zaman çok zayıf, güçsüz ve kararsız hissedebiliyor. Insan madolyon gibidir, madalyonunda iki yüzü vardır. Not:Beni engellediğini düşünüyordum sanırım yanılmışım, epeydir görünmüyordun
Hayır, ben soruna yorum yaptım sonra yattım. Tam uyurken senden yorum geldi, biraz konuştuk, ben tekrar uykuya dalacakken senden yine yorum geldi. Bende sana madem uykumu kacirdin öyleyse benimle konusacaksin dedim. Sende lütfedip mesaj attın bana.
Sana birşey danistim, sen "erkek ne yapacağını bilir, kimseye birşey sormaz "deyip iletisimi kestin. "Erkek superman değildir "cevabımı yollayamadim. Sonra bir müddet sorularına yine yorum yaptım ama beni hep fircaladin ince ince. Sonrada kayboldun, bende beni engelledigini düşündüm
Güçlü görünmek her zaman mümkün değil insanın yapısı dolayısıyla. Eğer öyle bir durum varsa sahtedir o duruş. Aradaki fark fiziksel değil, o kesin. Sevmiyorum iki insan türünü de. Mümkünse acıdan bahsetmeyen olsun. Lafını yaptıktan sonra istediğin kadar güçlü dur, bence zayıfsındır.
Ikisi de zayiftir aslinda.. Bir zayifligini kullanir digeri zayifligini gizlemeye calisir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini özellikle acindiran biriyae uzak dursun Ama genellikle normal takilip gercekten duygusal olduğu anda ya da gercekten konusmaya ihtiyacı oldugu andaki durumdaysa baska tabi Güçlü gorunmesi benim icin bir anlam ifade etmiyo 😂 eminim ki her insanin icinde aglagan birseyler var
Her ikisinden de uzak durun çünkü her ikiside psikopat tiptir.. kişinin ne halde olduğunu ancak karşısında ki değerlendirir acınacak mı yoksa güçlü mü olduğuna..
Rica ederim... zayıflığı yer yok zayıf olan başkasına muhtaç köle olur her daim güçlü olmak lazım ki siz öylesiniz eminim buna başınız dik gururlu... iyi sabahlar
En İyi Cevaplar