Arada "Türk erkeği" düşmanlığı yapan kızlar da var; ama erkekler daha beter bu konuda nedense, son zamanlarda iyice fark ettim. Bu düşmanlığın sebebi nedir acaba? Enemi prablım
Benim açımdan bir problem yok düzgün kızlar hayla mevcut ama kendini beğenmiş ve çok egolu kızlar kendini bişey zannediyor sanki dünyada onlardan başka kız yokmuş gibi ama doğru düzgün olan kızlara helal olsun burdan bu devirde düzgün kalmak gerçekten çok zor kendini bişey zannedenler ise acıyorum onlara sevgileri günlük oluyor onlar için herşey zevk olmuş tabi dediklerim erkekler içinde geçerli ama genede doğru düzgün olan erkekler de var umarım düzgün kızlar ve düzgün erkekler birbirini bulur ve mutlu olur çünkü 1 kere yanlış kızın veyatta erkeğin tuzağına düşünce ozaman herkesten soğuyor insan herşeyden
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama sırf bir sevgili yüzünden de tüm insanlıktan soğuyan kişiler, akıl yoksunu kişilerdir. Bu tipler de çok nedense.
Öylemi dersin ozaman sen hiç kimsenin oyuncağı olmamışsın ve seni seviyorum diyipte duygularınla oynanmamıştır gerçekten çok zor ve acı verici bir durum dur bu dediğim kızlar İn bazıları öyle bir rol yapma yeteneğine sahiptir ki sevmezken seviyormuş gibi yapar ve seni inandırır sonra sevmediği ortaya çıkınca bir erkek olarak bende çok acılar çekerim ama belki ilerde gerçekten seven birisi çıkar diye ümit ederim ve beklerim kimseninde beni kullanmasına ve sevgimi almasına artık izin vermem çünkü bikere yaşadım doğru kişi gelesiye kadar kapılar kapalı
Bak kızım, yedi kocalı hürmüz gibi dolan ama ailemizin kızı gibi davran cümlesi tam da türk kızlarını anlatıyor. İstisnai güzel insanları tenzil ederim. Genel olarak leşler ve her türlü halka mâl oluyorlar, eskortluk yapıp ya da üniversite yıllarında ihtiyaçlarını karşılamak için başkalarının ihtiyaçlarını karşılamaları bir yana, yedikleri nanelerin de hesabı olmamasına rağmen kızlıklarını koruyup kendilerini yamadıkları salağa bir ömür oynamaları bir yana. Neden biliyor musun? Çünkü yabancılar dürüstler ve bu vb şeyleri saklamıyorlar. Bizimkilerin ise ruhu fa hi şe. Yalancı ve namussuzlar.
Türk kızları egoist, bencil, kezban oldukları içindir. Hep öyle diyorlar ya, kimse kendi muhasebesini yapmadan konuşuyor. Bana laf yapacak insan dört dötlük ise isterse, ağzıma edebilir kabulüm. Ama kimse padişah değil.
Sadece internet ortamından mı bakıyorsun bu yazılanlara? Kimin ne olduğu feminist eylemlerinde açılan pankartlarda çok açık bir şekilde belli oluyor cf.kizlarsoruyor.com/.../...-b9f4-66c0dda28f88.jpg Bak bu sadece teaserdı Trailer için google Cinema için feminazi günü Box office için feminazi gününden kalma twitlere bakabilirsin
Mesela size selam veren erkekleri hemen sapık ilan etmeniz. Ya da birisi sizi durdurup bişey soracak diyelim ortada bişey varmış gibi triplere gşrmeniz. Yolda gördüğünüz dış görünüşü iyi olmayan erkeklerle dalga geçmeniz. Ben bunlardan dolayı sevmiyorum
3
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zaman ben, herkesin her şeyiyle dalga geçerek "gerçek bir şerefsiz" sınıfına giriyorum, bana hayırlı olsun.
Yapmıyorum, bu işlerle uzaktan yakından alakam yok. Okurken şaşırıyorum bazen, "Vay awk neler dönüyormuş." falan diye. Bana zaten selam veren bile olmuyor, şu tipimi gören arka mahalleye kaçar korku içinde...
Hala erkekler kızlara, kızlarda erkeklere bok atmanın peşinde. He ya dünyada sadece türk kızları kezban, türk erkekleri abaza. Diger milletler mükemmel. Dünyada kendi vatandaşını bu kadar gömen ama olay milliyetçiliğe gelince de dünyaları fetih eden başka millet yoktur. Aşın artık şunu. Kadin kadındır. Erkek ise erkek. Türk İngiliz, Arap, Rus olması birşey değiştirmiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen yabancı kızlarla daha rahat konuşuluyor daha açık daha hoşgörülü daha samimi oluyorlar. Bahsettiğim açıklık din meselesi de değil kapalı dindar olan yabancılar bile daha samimi çoğu Türk kızından. Bir soğukluk var bir kendini beğenmişlik. Sanki dünya onların ayakları altında. Çoğu kendini şu saçman amerikan gençlik filmlerindeki popüler, aşırı güzel insan zerrecikleri olarak hayal ediyor ve ona göre davranıyor.
Çoğu erkek ilk cümlemdeki sebepten dolayı olur bu düşmanlık yani elde edememiştir yollu der düşmanca görür ama benim gibi şımarık egoist itici olanlara düşmanlık besleyenler de var diyorum gayet de köşeli :')
Sağlıklı olan her kadın kendisine telkin edildiği üzre kendini ağırdan satar. Kadınlar , mükemmel bir şekilde rol keserler. Yani, en güçlü anlarında ”yardıma ihtiyacı olan prensesi”, en aciz anlarında ise ”çin prensesi”ni oynayabilirler Çünkü onlar erkekleri köleleştirmek için yetiştirildiler… Okuduğu her masal, dinlediği her aşk şarkısında kendisinin üstün taraf olduğu kakıldı kafasına… Annesi sürekli onu korudu kolladı ; erkek çocuklarına karşı dikkatli olmasını söyledi felan… Annesi onu erkeklere karşı bu denli mükemmel bir biçimde şartlar erkekler güçlü, kadınlar sinsidir herzaman Yaş, sosyal statü, para, tip, fizik… Bunlar sadece basit teferruatlarken kadınların gözlerini bunlar bürümüş durumda.
olmadık şeylerden, olmadık sonuç çıkardıkları için, sürekli trip atıp ilgi istedikleri için. Kalbe değil Cüzdana baktıkları için. Yarı yolda bıraktıkları için... (Bu söylediklerim herkes için değil)
Bu direk ana merakı ne hemen katiyosunuz bende sevmem yabancı kadın türklerin gözünü seveyim yabancı kadın kimin eli kimin şeyin de belli değil ama neden hemen ana yani
En İyi Cevaplar