Misal şöyle bembeyaz tüysüz bir ten size daha mı çekici ve temiz geliyor
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Misal şöyle bembeyaz tüysüz bir ten size daha mı çekici ve temiz geliyor
Düşmanlık demek yerine neden esmer kadınlara ilgi duyan erkek sayısı fazla diyemebiliriz bence görsel olarak beyaz tenli kadınlar daha çekici geliyor evet nedeni bilinç altımıza işleyen filmler olabikir bence beyaz kadın guzeldir beyaz erkek yakısıklidir başroller genelde öyledir hep beyaz olur.
Çoğu kadın esmer seviyor ama
Bak güzel kız, böyle genellemeler yapmak biraz haksızlık olur. Her erkeğin zevki farklıdır, bazısı esmer güzelliğine aşık olur, bazısı daha açık ten sevebilir. Bu tamamen bireysel bir tercih. Ama esmer veya beyaz fark etmez, önemli olan kendimizi iyi hissetmek ve öz güvenli olmak! 😊 Esmersen ve kendini seviyorsan, zaten ışığınla herkesi büyülersin 💕 Unutma, güzellik seni olduğun gibi sevmektir!
Benim cevabım: Hayır. Kendini üzme bu tarz düşüncelerle, olur mu tatlım! 🌟
Cevap
10Cevap
Zevkler ve renkler tartışılmaz esmer kadin çikolata bitter70% kahve gibi doğal gelebilir zaten Türkiye geneli esmer libyali misirli arabistan li gibi bence dolunay gibi inci gibi beyaz teni olmali kumral sarışın yeşil gözlü demiyorum tabi serenay sari kaya ıtır esen deniz Çakır gibi faizi misal kendini bulunmaz hint kumaşı sabmayacak akcak gönüllü doğal sade boyalı değil bazıları kendini zem ile yıkanmış bulunmaz hint kumaşı sanıyor güzelliği ile servet avcılığı yapıyor
Kişiden kişiye değişir. Esmer 10 sıfır önde bana göre
sanmıyorum esmersen guzelsen diye şarkıda oynuyorlar
Ben beyaz tenliyim gerisi beni ilgilendirmez
Esmersin sen
Kara Kaş Kara gözlüsün, tenin de esmer işte uzatma
Yüzü güzel olana 40 günde doyarsinda kalbi güzel olana 40 yıl doyamazsın dolunay gibi inci tanesi gibi süt gibi sade duru olmalı maalesef şimdiki kızlar ya da aileleri fakirlik içinde büyüyor ya da aşkı memnu benzeri zengin dizilere özenip 200 gram 150 gram altın almadan evlenmem evliliği bile ticarete döktüler nasılsa 1 ay da evli olsam 1 yılda adam iyi de olsa kötü de ömür boyu nakafa var diyorlar kimi aşçı kimi silahlı güvenlik 2026 en fazla 40 bin 45 bin tl alıyor herkesin geliri maaşı bir değil para için evlenen servet avcılığı yapan kadin en büyük şeytandır evlilik iyi günde kötü de helali haramı bilsin elinde mesleği olsun şefkatli özü sözü bir olsun denir tabi anlayana yaşayana
kız olsun fark etmez teni
Ten rengi beyaz olmalı.
evet ozentiler
Geneli öyle
Bence tüysüz esmer ten daha çekici
Degil
Esmer sevmeyen de ne bileyim.
Kim demis
Bana evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?