burdakileri anlatıyorum.. cool tavırlar sergileyip, herkesle ortalama bir anlaşma beyefendi görünümü takınmak ama cesurca cinsellikte yer almak güzel konuşmaları özelde yapıp genelde sallamıyorum edaları bir anda ieltişimi kesip peşimden koş tavırları bu taktikler çok kız avlıyor avladı burda şahit olduk
Kendiniz gibi davranın beyler her kızı etkileyemezsiniz. Her kızın istediğine kulak asıp da cool olucam çekici olucam bilmem ne olucam diye kendinizi kasmayın. Psikolojinizi bozardınız. Gidin pes oynayın kampa gidin yakın arkadaşlarınızla. Seçici olun bahçede çiçek koklicam derdine düşüp burnunuzu her ota sokmayın. Sonuç hüsran olur soyliyim 😉
Bu her kıza göre değişir. Bazıları ilgi delisidir. Kim ilgi gösterse sonuç alır. Bazıları zekilik peşindedir. İki üç süslü cümle kur mala bağlarlar. Bazıları cool erkek dedikleri tiplerin peşindeler. Bunu bilen erkekler bu konuda en çok rolü yaparlar. Bazıları düzgün erkek peşindedir. Bu rolü yapanlar da bu yüzden fazladır.
Kişiden kişiye değişir görecelidir, örn: ben şişmanım bazı kızlar hiç hoşlanmaz kilodan, bazılarıda kiloma bakmaz muhabbetime tutulur, erkekler hedefine göre hareket etmek zorunda, şahsen ben kilomdan dolayı ortamda konuşarak ön plana çıkmak zorundayım bilgimi deneyimimi kanıtlamak olgun olduğumu göstermek zorumdayım o ortamda bu özelliklerden hoşlanan kız varsada konuşmaya başlarım onunla.
Zaten bahsi geçen erkekler çakal olur ve sana ayarına göre şerbet verirler. Onlar da bir kadını köpeklemenin, prenses gibi değil de daha çok. ... gibi hissettirmenin kadınları peşinden koşturmak ve kafeslemek için doğru yol olduğunu çözmüş olsa gerek.
İlk başta kendine dürüst olmalı, kız tavlamak için başka karakterlere bürünmemeli, çizgisi gayet net olmalıki hayatına dahil edeceği kadında gayet net olsun. Çok güzel bir duamız var Allah gönlüne göre versin diye :)
Başta anlamamıştım ama Bir noktadan sonra senden hoşlanmaya başladım, aptalca Nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorsun? Duygusuzluğu ne zaman bıraksan, bana arkadaş gibi davranıyorsun İstediğim bu değil... jjj
İşin açıkçası ne kadar fırıldak p. ç varsa kızları ağına düşürüyor. Bizim gibi saflarda bekliyor öyle. Biz düşüremeyiz niye bizim ağa düşürme gibi bir derdimiz yok. Adam gibi ilişkimiz olsun istiyoruz.
Ben sevdim mi o kıza yapışırım etrafında pervane olurum. Ama reddedildim mi o kızın yüzüne bakmam uzaklaşırım kaybolurum. Gördüğümde yolumu değiştiririm.
Çok da ciddi çabalara gerek yok karşındaki insanın dertlerini ciddiyetle dinleyip gerçekten dertleriyle ilgilenmen ona önem verdiğini göstermen yeter de artar bile.
Bilmiyorum valla. Bilseydim şu an ya evli olurdum ya da en kötü bir kız arkadaşım olurdu. Bu zamana kadar olan da neyimi beğendiyse geldi, hevesini aldı gitti. 😧
Ağzı. laf yapacak espri olcak tip olcak karakterli olcak sadık olcak aldatmayacak gereksiz yalan stmayacak umursamaamazlik yapmayacak böyle bence ama şu ilk iki. Satır kesinlikle var
kendisini bulunmaz hint kumaşı yerine koymalarını sağlarlar. bol bol para harcarlar. sizi de prenses yerine koymazsa o zaman da diyeceksin ki benim diğer kızlardan eksiğim ne
Kadınlar hayvani özellikleri olan erkeklerden etkileniyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pich olurlar, amaçları sadece s*kmektir ve rahatça belli ederler. Duygusallık aşk meşk oyunlarını iyi oynarlar, bir şekilde karşı tarafa yedirirler kaktırırlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pesimde cok kosup darlamayacak. Flort donemi bittikten spnra ilgilensin ama. Flort doneminde Cok ilgi gosteren erkek her kiza oylr davraniyor gibi geliyor bana
Yahu din ne alaka simdi? Ne gereksiz bir insansin sen. Her konistugu kiz ile Canim cicim diyen insandan nefret ederim serefsiz gibi geliyor bana. Sevgili oldiktan sonra desin ama onu severim. Demek istediğim buydu me anladin da biyerlerinden bir sey uydurdun merak ettim? Namusima duskun bor insanim merak etme senin gibiler beni elde edemez. Arizona kertenkelesi kılıklı sempaze.
Okudum ne var? Sendeki beyni kusa taksak ters uçar yemin ediyorum. Sdn ne anladin aciklasana bir . Nasil fesat dusundun kim bilir? Beni darlamasin flort donemi bitince ilgilensin dedim. Cok ilgo gosteren sevgili olsak bile baska kizlarka ayni sekilde konusuyor demek istedim. Sem ne anladin bundan? Anladığın seyi soyle. Eger hak verirsem gizliden cikip ozur diliycem hadi bakalim
Kim ahlaksiz belli daha elimde cok var. Atıyım mi sesini keser misin? Yuzine bakan yok daha konusuyorsun. Niye uzerine alindigin belli oldu. Ay uğraştığın tiplere bak😂 hadi ikile
eger sıncel soru sormak yanlıssa ks neden ızın verıyor bu kadar hayvanlasma ahlaksız dedıgım bıldıgın halde ben bu dedgılım dedıgın ıcın AHLAKSIZ DIYORUM
Sen niye ahlaksiz dedin soyle. Ben sana cevabini vericsm? Cevap vermeoyorsun tek dedigin ahlaksiz demek. Kizlara ic camasiri hakkinda soru sormak ahlaksizloktir. Sanal seks teklif etmek ahlaksizloktor. Madem kendine cok guveniyorsun kim hakli haksiz diye soru sor bakalim kim ne cevap verecek. Amacın bir kizla sohpet etemk bence baska nir sey degil zira burda tek ahlaksoz sensin. Igrendim senden cevap yazma seviyem dustu yeminle. Kizlarin donup bakmadigi biri ile konusmak zaten eziyet. Ki her seyi acik acik konusan biri gelmis bana niye ahlaksiz dedigini soyleyemiyor. Çünkü ortada oyle bir sey yok. soyle niye ahlaksizim ben?
cevap verecegım basından berı tm kabul verecegım kısa bı m esaj at sadece uzun uzun yazyaım okursun cevap verırsen verırsın profılden bısey de gozukmuyor azıcık aılenın yuzune bakcak serefın varsa tm dersın atarsın m esaj
Şok şok galerici sevgili dolandırıcı çıktı uzun lafın kısası yalan ve sahtecilik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni kovalamayacak ilgisini belli etmeyecekse sen nereden anlayıpta karşılık vereceksin veya seninle ilgilendiğinden nasıl emin olacaksın. Klasik bir o bana bakmasın ama ben onu beğeneyim vakası.
Erkekleri yanaştırmıyorum ki canımı yaksın 😃 aynen herkes tipime bakarak zaten sevgilimin olduğunu ve her şeyi de yaşadığımı düşünüyorlar ama tanıyınca düzgün farklı biri olduğumu dile getiriyorlar
En İyi Cevaplar