+1 yılErkeklerin bayıldığı kadın davranışları Hz. Hatice gibi olgun-güçlü-sağlam karakterde bir yapıda olması ve gerektiğinde Hz. Peygamber'e teklif ettiği gibi ilk adımı-teklifi atması-yapması. Kesinlikle nazlı da olmalı ama çocuksu olmamalı. Erkeğine sadık olması. Gerektiğinde aynı Hz. Hatice'nin Hz. Peygamber'e dediği gibi "Ben yaşlandım. Kendine daha genç-güzel bir kadın bul" diyebilmesi. Erkeğin ruhunu okşaması. Erkeğin ruhu okşanırsa çok afedersiniz Cinsel Birleşim yani Zaman-Mekan-Yön gibi kavramlardan soyutlanarak gerçekleşen ve sanıldığının aksine tek değil (Bu Boşalma'dır) Erkek ve Kadın ruhunun Teklik oluşturmasıyla oluşan Orgazm anı mükemmel olur. Çünkü Orgazm ruh ile alakalıdır.. Ve şu devirde erkeğine sadık olması ve tabii ki UTANGAÇ olması. Kadına yakışan bir utangaçlık. Böyle bir duruş, Erkeği aşırı derecede heyecanlandırır ve cinsel libidoyu yükseltir. İşte bu kadar. Ayrıyeten Peygamber kelimesi ile Cinsel kelimeleri aynı yerde kullandınız demeyin. Çünkü Hz. Peygamber'de kadınlara fetva vermiştir-bilgilendirmiştir cinsel konularda. Bilmemek veya konuşmak değil öğrenmemek ayıp
27 Yorumla- +1 yıl
bir şey disinda katiliyorum
- +1 yıl
@Eğmenroza bir kadinin kocasina genc ve guzel bir kadin bul demesi beklenemez
- +1 yıl
ben genç ve güzel bir kadının, "benden daha genç bir kadınla evlen" demesi gibi birşey söylemedim. 55-60 yaşına gelmiş hz. hatice gibi bir kadının eşi olan hz. peygamber'e "benden daha güzel ve genç bir kadınla" evlen diyebilecek kadar erkeğini sevmesinden-sadık kalmasından v. b bahsediyorum
- +1 yıl
Mesela bunu hz aişe soylemez bide oyle düşün. cunku o aşırı kıskanç bir kadınmış mesela.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnti feminist olması ilk madde. Anti feminist olan ve erkek haklarını savunan kıza bayılıyorum, gözüme direk aşırı çekici geliyor. Gözümdeki değeri 1 ken 1000 e çıkar. Ama bir kız istediği kadar açık giyinsin ve güzel olsun, eğer ki feminist ise bir gram çekiciliği kalmıyor gözümde. Direk aşırı itici buluyorum o kızı. Yani sempati bile duymam, arkadaş bile olmak istemem. Fiziksel olarak da siyah saçlı ya da sarı saçlı olan, açık veya çekici giyinen, eğlenceli, hoş sohbet olan kızları severim. :)
11 Yorumla- +1 yıl
bu kadar mı koydu sana feministler kıyamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMillet açık net dürüst diyor ama nerde afedersin kaşar tipli cilveli her halti yapanın peşinde koşuyorlar
25 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma da kızlar genl de öyle nerde çakal tipli zevzek var onalrı seviyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah da ben değil öyle saçma tipler bana göre değil
- +1 yıl
Ben genelde dedim ve sizin söylediğiniz şeyde bana uymuyor bende bunu bel8rtmek isterim
Cevap sahibi+1 yılBende herkesi kast etmemistim
- +1 yıl
Peki iyi aksamlar
+1 yıl'Koruyucu erkek' olduğunu hissettiren tüm kız davranışları.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Koltuk altını kaldırdığında gelen koku sayesinde erkekler olarak çok güzel bayılırız :)
radorecdn.pckolog.com/.../...a-dayanamadi_d620.jpg10 Yorumla
+1 yılArada bir göğsümüze yatıp, arada bir dizine yatırması. Erkeğe aslında kadın güç verir. Arkasına sadık, seven ve şevkatli yeri geldiğinde özverili bir kadını alan erkek yıkılmaz. Ancak günümüzde kadına arkanı dönmeye gelmiyor. Elinde hançer bekliyor hepsi öyle.
00 YorumlaYeri gelince trip atması sinirlenmesi yeri gelince cilve yapması, tatlı tatlı konuşması ilgi göstermesi
Sadece trip atarsa veya sadece ilgi gösterirse itici oluyor bence. Tatlı sert seviyorum ben. Daha doğrusu serte yakın tatlı 😀51 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılSert kızlar iyidir her zaman. Böyle hiç yılışık olmayan ota boka trip atmayan erkeğin halini iyi anlayan gerektiği yerde spor dallarıyla alakalı gerektiği yerde romantiklik duruşunu sergilemesi kusursuz olur aslında.
He sert kız bulmak kolayda kusursuz bulmak zor :D01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılGözünün dışarda olmaması ve beklentilerini sevdiğiyle belirlemesi.
Buna bayılırım.
Digerlerine ayılırım..60 Yorumla
+1 yılBen minyon kızlardan hoşlanıyorum. Sevgilim 154 boyunda ayakkabı numarası 34-35 bazende 36.
Bayıldığım davranışı ise göğsümün üzerine kafasını koyup yatması.30 YorumlaÖyle bir gülecek ki kelebek görse ömrü uzayacak😏
-Mutlu son-
30 Yorumla
+1 yılSadık olması, açık seçik giyinmemesi, olgun olması, anlayışlı olması, böyle gider bu.
70 YorumlaBişeyden bişeye yok gelip koynuna girmesi sarılması masum kedi gibi sevgiden boğasım gelir be 😂
50 YorumlaBir kuş gibi cıvıl cıvıl ve yetenekli, bir kedi gibi masum ve kıvrak, bir şiir gibi alici ve dusunduren davranışları..
30 Yorumla
+1 yılDoğru zamanda doğru şekilde gülmek veya kahkaha atmak.
Hep pozitif olmak
Cilve yapmak bazen çok ama çok sinirlenmemize dahi bayılıyorlar 😄30 YorumlaMasumiyetinizi koruduğunuzda çok tatlısınız ama hepiniz en ufak tartışmada pençelerinizi çıkarıyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılGüleç, esprili, şakacı, merhametli, bebekleri ve hayvanları seven kadınlar beni çok etkiliyor. Birde zeki kadınlara tutulup, kalıyorum.
20 Yorumla
+1 yılSahiplenmesi, tatlı sert kıskançlıkları utanması, seviyorum demesi her mimiği ayrı ayrı aşkdır' kadının..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olduktuktan sonra iltifat etmesi, kavga edince bütün dünyaya anlatmaması, saçma sapan kıskançlıklar yapmaması, sevgisini dibine kadar hissettirebilmesi, para mevzusunu aramızda geçirmemesi, bakımlı olması ama çokta abartmaması gibi şeyler.
30 Yorumla
+1 yılGüler yüz
Ufak sakarlıklar
Güzel bakış
Asabi tavırlar (ölçülü kısa süre )
Edepli oluşu50 Yorumlaşımarmaları, nazlanmak için küsmeleri de, durduk yere yakamdan tutup beni kendine çekip dudaklarımı ısırması da... zaman ve mekana göre yani.
30 YorumlaValla benim hatun minyon olmali balik etli sempatik anlatisli sadik bide uyurken onla sarmas dolas sarilip uyumayi severim bunalmamali yatarken sanirim bunlar yeter😅👍
10 Yorumla
+1 yılGüler yüz samimiyet içtenlik egosuzluk vs vs diye gidiyor uzun bir liste işte 😉😂
20 Yorumla
+1 yılKedi gibi olsun sevildikçe kendini kaybetsin şekilden şekilde girsin :)))
20 YorumlaKız davranışlarının önemi yok ki güzel olsun yeter onlara kız fazla bir şey istemiyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılSamimi, içten gülümsemesi. Bunu gördüğün de insan tanımasa bile o gülümsemeyle mutlu olabilir.
20 Yorumla
+1 yılaşırıya kaçmamak şartıyla o içindeki şımarık küçük kız çocuğunu çıkarabilmesi önemli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılSamimi olmak, içinden geldiği gibi sevmek, geçmişine saygılı olmak...
10 Yorumla Sempatik gulusler daha dogrusu benim oyle hosuma gidiyor bir kizin gulmesi gozleri gulerken manalı bakmasi
10 YorumlaBol bol cilveli isveli bakimli el ayak sac makyaj v. s olmasi
10 Yorumla
+1 yılHuzur verebiliyorsan sana bakınca gözlerinin içi parlıyorsa o erkek mutludur..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Soğuk davranmamalı attğın mesajlara hızlı yanıt vermeli yerine göre kıskanç olmalı...
10 Yorumla
+1 yılGüler yüzlü..
Yalan konusmayan.
Aramıza kımseyi sokmayan..10 Yorumla
+1 yılYanımdan geçerken bana bakıp fark ettirerek naif bir şekilde (hayvan gibi değil) gülmesi 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılCilveli, uyusal, ağırbaşlı, nerede nasıl davranacağını bilen, bakımlı.
10 Yorumla
+1 yılNerde ne konuştuğunu bilen ve gevezelik yapmayan kızlara hastayım
10 YorumlaSamimiyet ve sıcak tatlı bir gülümseme
#Marshall Mathers10 Yorumla
+1 yılGeçmişini sorgulamayan kızdır. Ne kadar alengirliyse artık 😂
00 Yorumla
+1 yılyatağa giden kadınlara bayılırlar a di lerrr nah alırsınız
00 Yorumlaomuzları geride poz falan veriyolarya kollar hafif salık çok güzel beee :D
00 YorumlaBenim msal veriyim sana ağır başlı olmaları en sevdiğim davranışları kız dediğin ağır olur cıvık olan kızları hiç sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamuslu erkekler namuslu kızları ister namussuz geniş erkekler geniş irosbu kızları ister.
40 YorumlaBiraz erkek gibi olmalı benimle birlikte hayati anlamalı ve beraber küfretmekliyiz bazı şeylere
20 Yorumlahadi yaa nolur yaparmısın diye yalvarıyorlar ya bitiyom elektrik gitmeyen köylere direk dikesim geliyor
21 Yorumla- +1 yıl
😂🤣🤣🤣👍👍
+1 yılHerseye tamam diyeb kiz genel olarak erkekler ama hepsini ayni kefeye koymiyimda tartisma cikmasin burda
00 Yorumla
+1 yılKötü davranmak. Gerçekten. Sevmemek. Değer vermemek. Merak etmeyeceksin. Arayıp sormayacaksın. Sadık kalmayacaksın. Güvenmeyeceksin. Beklemeyeceksin başka hiçbir erkeğe bakmadan. Yolunu gözlemeyeceksin. Kalbim çok acıyor bunları yaptığım için
00 Yorumlaİster inan ister inanma kaprisli ve baskıcı olmadıktan sonra bana her halleri hoş geliyor
10 YorumlaBakmaya utanan kız demek isterdim ama malesef nesli tükendi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeye pozitif davranması ve istemeden dudak büzmesi :D
10 Yorumla
+1 yılÇoğu sürünmeye bayiliyo hepsine birer pelinsu verelim
00 Yorumlanazik kibar ve özenli davranması benim çok hoşuma gider
10 YorumlaFavori cilveli olanlardir kaslangozle aninda bir erkegi tus yapar
10 Yorumla
+1 yılNe dediğini, diyeceğini, n’aptığını ne bilebilersin?
00 YorumlaGöz bebeklerine bakip bir anda aşagi cevirip gülümsemesi ♥️
20 YorumlaBir kiza Güvenebildiğin zaman bayilmissindir zaten ona.
20 YorumlaBen apar başlı olmasına dikkat ederim
Önce gözlemledim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekasinin ucunu gostersin bayilirim bana hep salagi denk geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Kskxhsjnsbx şansın yokmuş
+1 yılEdep ahlak namus sadakat merhamet çocuk sevgisi..
30 YorumlaKot giyip hırkayla arkasını kapatması <3
30 Yorumla
+1 yılHerşeye tamam diyen ve dırdır yapmayan
42 Yorumla- +1 yıl
haha :D katılıyorum. Güzel tespit.
- +1 yıl
Dırdır yapan ve sürekli tartışan kızları sevmem. Erkeklerin çoğu da sevmez bence.
- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBence utangaç kızlardan hoşlanıyorlardır
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Bana bir anda bakıp gözlerinin parlaması
20 Yorumla
+1 yılGüzel, bakire, bilgili ve elinden iş gelen
10 Yorumla
+1 yılerkekler umrumda degil valla evlilikk karsitiyim😂
191 Yorumla- +1 yıl
Bak burda da sen 😂 nedense ben de senin gibi evliliğe karşıyım ama benimki güven meselesinden dolayı sana ne oldu hayırdır
- +1 yıl
bana bisey olmadi sadece birine bagli kalmayi sevmem bennn evlilik sevgililik karsitiyim😂
- +1 yıl
Evliliğimi sormuş sana?
- +1 yıl
gerizekali burda yani beni ilgilendirmiyor mesaji verdim ama sen 47 kromozomluysan ben napim😜😜😜
- +1 yıl
47 kromozomlu o terligi bir tarafina sokarim
- +1 yıl
pis yasli bunak yorumumdan defol
- +1 yıl
pis bunak gidermisin
- +1 yıl
yav gidin ya biktim sizden
- +1 yıl
ya bir gitt
- +1 yıl
sen git ananii ucurr yabanciya gitmemis olur tam sana gore😂🖕🖕🖕
- +1 yıl
oglum senin derdin ne ya
- +1 yıl
sende git pofff hepiniz mi beni bulursunuz ya
- +1 yıl
anana kalkmisss
- +1 yıl
koruma lan koruma sana kim diyo beni koru😡😡😡
- +1 yıl
ikinizinde azini burnunu kirarimm
- +1 yıl
ne diyon ya Şu an cok sevdigim vlog izliyorum seninle ugrasamam
- +1 yıl
asli aykaya bavul toplama videosu o kiz masallah ya nasil bavul sigdirdi sactim kaldim evi resmen goturdu hem sadece 2 bavula😂😂
- +1 yıl
abone olsana lutfen ona😜
- +1 yıl
tek abone oldugum kiz harika biri
- +1 yıl
niye sen iletisimci cocuk musun cidden o kiz bavulunu topladikca ben rahatliyom boyle seyleri izlemeye bayiliyom
- +1 yıl
aa bak artik videolarin en altinda bavul toplama😜
- +1 yıl
ne bilim. az once denk geldim cokk begendimm videoyu daha sonra yine izleyebilirim o bavul topladikca ben rahatladim cunkuu harika bir kiz
- +1 yıl
niye😂😂😂
- +1 yıl
duygu durum bozuklugu var tek size degil herkese boyleyim beni dusman olankisileri hic konusmasalar bile anlarim canini yakarimmm😜😜evdeki akrabalardan bir cokk kisinin kalbini kirdim herkes korkuyor benden😂😂gorunce kaciyolar bir tek cocuklarla iyi anlasirim onlara karismam
- +1 yıl
analarinin soyu bozuksa cocugu niye sucliyim😂
- +1 yıl
hayir yari mardin yari yunanliyim herkes neden zonguldaka takmis anlamis degilim
- +1 yıl
zonguldakki kiza mi asik oldugunuz ya da nefret ediyosunuz anlamadim
- +1 yıl
endaksiii
- +1 yıl
he onu oylesine yazdim
- +1 yıl
popisimi ye hih😂
- +1 yıl
ananii vakumlar merak etme senide ustune agzina koyalar s...
- +1 yıl
orsnin evladiii
- +1 yıl
salakk essoglu essek adam konusuyo sana degil yani 😂
- +1 yıl
hee s*ca... heee
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
dur su ib... toru engelliuim
- +1 yıl
salak iste bosverr