Neşeli, her durumda güldüren, kizdirirken bile seven ve değer veren, her zaman telefonu açık olan, dinlemeyi bilen, başkalarıyla yazismayip yalnız karşısındakine odaklanan, yeri geldiğinde içini döküp aglayabilecegi, sırdaş olan, her zaman güvenebileceği, yanlış yapmayacak, destek verecek, kavgadan kacmayacak... örnekleri cogaltabiliriz. Ben böyle bir erkekle kanka olmak isterdim. Ama var mı? Sayıları çok az da olsa var. Not : Asla top bir erkekle kanka olmak istemem. Kızların çoğu da istemez zaten diye düşünüyorum.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kuvvetle muhtemel erkek bu kızdan hoşlanıyordur. Kız da işi düşünce birşeyler soruyordur. Araya mesafe koyup soğuk davranıyordur. Kız bir sevgili bulduğunda hayal kırıklığına uğrayacak ve şutlanacak olan erkektir. Zaten bir erkek kızların arasında madara oluyorsa bir sorun var demektir. Tehdit oluşturmayacak, ezik bir erkek olma ihtimali yüksek. ya da erkek yaşça çok küçüktür. Kızın gözünde çocuktur. Erkek dış görünüş olarak beğenmediği bir kızla arkadaşlık dahil kurmaz zaten. Aynısı kızlar için de geçerli.
İnsanın içinde ki duygusal hareketlenmenin en fazla etki gösterdiği kısım, garşı cinsinen 1 metreden az olan yakışlaşmaların olduğu kısımdır. Koku, burada ki tepkimenin en önemli unsurudur. Farklı cinsiyette kan bağı bulunmayan karşı cinslerin birbirine gereğinden fazla yakın durması, olası bir hareketlenmeyi tetikler. Halk deyimi ile yangına körüknen gitmede denebilir. Yağni, garşı cinsler arkadaş olamaz, olmamalı. Olursa da oluşacak etkileşmenin mesuliyeti firmamıza ait değildir.
Kadınlar iyi erkekler ile dertleşmek isterler gadası
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim erkek kankam var kendimde erkek fatma olduğum için çok güzel anlasiyoz o eğlenceli, sempatik dost canlısı, şerefsiz değil beni asla ekmiyor ve hayvanları çok seviyor, bağıra bağıra maç izliyoruz, birşey olduğunda hemen yardımıma koşuyor ve birbirimizin yanında birseyi kıtlıktan çıkmış gibi yesekte hiç rahatsız olmuyoz (kız olanların yanında böyle yapsam rahatsız olurlardı) yaşasın erkek kanka.
Bu anlattıklarımdan çıkarılması gereken şey bir erkek bir kadınla yakin diye illa sevgilisi olacak diye birşey yok
İlkokuldan beri erkek kankam var şu zamana kadar hiç yan gözle bakmadı açık giyinmişsem kızım kıç*n donmuyo mu diye dalga geçer evime gitmeye üsendigim zamanlarda onda kalırım o da bizde kalır. Sevgililerimizi anlatıp dertleşiriz. Şu zamana kadar birbirimize yan gözle bakmadık hiç olması gerekende bu zaten
Eğlenceli olsun, bana yan gözle bakmasın, dürüst olsun bunlar benim için yeterli. Bir erkeğin arkadaşlığının bir kızın arkadaşlığından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Erkekler daha az iki yüzlü oluyorlar. Kızlar çok iki yüzlü.
Özellikleri; Biraz kadın duygularından anlaması lazım, Narin olması lazım, Kötü gününde telafi edebilecek, Kızlar için bir risk oluşturmayacak, vs vs gibi Ama arkadaşlara tavsiyem sevdikleri kız ile önce kanka olmasınlar daha çok yaralar :)
Eğlenceli, fesat düşünmeyen, dinlemeyi ve yorum yapmayı bilen erkekler genelde kanka kategorisine giriyolar. Aslında mükemmel sevgili adayları ama biz de acı çekmeyi seviyoruz işte napalım 😂
Normal arkadaş işte kızı erkeği fark eden birşey yok her kızla her erkek sevgili olmak zorunda değil bu algıyı tahminen ne zaman yıkarsınız 6 7 yıllık erkek arkadaşlarım var benim bana bir kere farklı birşey demedi farklı gözle bakmadı bence siz çevrenizdeki insanları değişin ağzı gözü oynayanlara kanka olursanız olacağı bu
Birkere kızlar kanka olamaz erkeklerle olanlarda yine erkekler sayesinde çünki ilkeleri olan erkekler hayatında tek bir kadin olsun ister ve sadece o kadini arar aradığı yolda denediklerini kirletmeden arar güzelim erkek adam dediğinde budur zaten kadınlarda bunu hisseder o yüzden sahip olamaz ama yanında durmak ister olay bu kanka ne ya
Gevşek, gey, satıcı, menfaatçi vs vs vs bir tane yalaka vardı hep kızlarla takılırdı. Bizi hep satardı menfaatçi herifin tekiydi yalaka gevşek... ... .
Bir şey düşünmüyorum, olabilir... Kanka olan erkeklerin özellikleri, her kadına sevgili amaçlı yaklaşmamaları. Her kadına o amaçla yaklaşınca bir anlamı olmuyor..
Sevgili olamıyordur onunla çapkın buluyodur ya da çocuksu buluyodur kanka oluyordur. Arkadaşının sevgilisidir kanka olur sevgilisinin arkadaşıdır kanka olur... V. s. v s.
Neden ben 21 yaşındayım bu zaman kadar benle kanka olmak isteyen görmedim yakışıklıyım yalana gerekte yok sevilen biriyim ama öyle samimi olup kanka olacak kıza rastlamadım çevremde diğer efendi kişilere kankalık teklif eden birisinede rastlamadım duymadım etrafıma bakıyom nerde alkolik nerde serseri soytarı varsa çevresinde inan 10 tane kız var sosyal hesaplarında konuştuğu 10 tane kız var
Benimde var birtane ama şöyle erkek arkadaşlarım çoktur ama KANKA olan bir tanedir oda yeri gelir güzelim der güzellik der konuşurken elimide tuttuğu olur (sevgili tarzı değil dinlediğini belirtmek için) yeri gelir sinir eder kızar bir erkek bana yanlış bir şey yapsın asla kavgadan kaçmaz bildiğin abi kardeş gibi umarım onunla hiç ayrılmayızz
kanka demek sevgilisi olmayan veya surekli sevgili degisen kisilerin kankasina kufur ettigi icinden geldi gibi olan kisidir ölumune kankayiz dediniz kankalar varsa ne mutlu size
En İyi Cevaplar