Ölmek istiyorum. Nefret ediyorum kendimden. Toplum arasına çıkamıyorum. Nasıl geçer bu durum?

Kendimden nefret ediyorum sevmiyorum kendimi çok çirkin olduğumu düşünüyorum itici ve ezik. Kaç defa ayna kırdım kendime aynadan bakamıyorum çünkü çok çirkin biriyim. Ağlamaktan gözlerim şişti durmadan ağlıyorum. Hep başkalarıyla güzel kızlarla kendimi kıyaslıyorum. Neden bende güzel değilim diye. Sadece boyum var birde çok güzel bir fiziğim ve herkes bunu söylüyor ama çirkin biriyim. Yüzüme karşı hep çirkinsin Ama tipin güzel diyorlar YOk kaşımla yok lekelerimle dalga geçiyorlar. Artık bende takar oldum çok kötüyüm ve ölmek istiyorum. Sürekli evin içindeyim be uyuyorum. Günlerce uyuyorum yemekte yemeden İnsanın kendini sevmemesi çok iğrenç hep migrenim tutuyor. Üniversite okuyorum ve okuluda dondurmak istiyorum. Sanırım bu gidişle kesin dondururum. Okuldaki güzel kızları onlara yapılan iltifatları duydukça canım sıkılıyor çünkü. Ne yapmalıyım Ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum. Bu nefretimi nasıl yenerim? Hayata diğer insanlar gibi nasıl bağlanabilirim? Yardım eli gelsin artık yapamıyorum. Pisikolog önerin mesela kime gideyim ne yapayım?
Ölmek istiyorum. Nefret ediyorum kendimden. Toplum arasına çıkamıyorum. Nasıl geçer bu durum?