Kendimden nefret ediyorum sevmiyorum kendimi çok çirkin olduğumu düşünüyorum itici ve ezik. Kaç defa ayna kırdım kendime aynadan bakamıyorum çünkü çok çirkin biriyim. Ağlamaktan gözlerim şişti durmadan ağlıyorum. Hep başkalarıyla güzel kızlarla kendimi kıyaslıyorum. Neden bende güzel değilim diye. Sadece boyum var birde çok güzel bir fiziğim ve herkes bunu söylüyor ama çirkin biriyim. Yüzüme karşı hep çirkinsin Ama tipin güzel diyorlar YOk kaşımla yok lekelerimle dalga geçiyorlar. Artık bende takar oldum çok kötüyüm ve ölmek istiyorum. Sürekli evin içindeyim be uyuyorum. Günlerce uyuyorum yemekte yemeden İnsanın kendini sevmemesi çok iğrenç hep migrenim tutuyor. Üniversite okuyorum ve okuluda dondurmak istiyorum. Sanırım bu gidişle kesin dondururum. Okuldaki güzel kızları onlara yapılan iltifatları duydukça canım sıkılıyor çünkü. Ne yapmalıyım Ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum. Bu nefretimi nasıl yenerim? Hayata diğer insanlar gibi nasıl bağlanabilirim? Yardım eli gelsin artık yapamıyorum. Pisikolog önerin mesela kime gideyim ne yapayım?
Cevabın nedir?
+1 yılİlk önce kimse tipini seçmiyor kimse çirkin değildir. Hadi çirkinsin diyelim hem çirkin hem kilolu insanlar ne yapsın senin en azından fiziğin düzgünmüş. Erkekler zaten hep makyajlı bakımlı kızlara giderler nedenş göz alıcı görünmeleri. Makyajın insanı ne kadar değiştirdiğinden haberleri yok. Kendini güzel hissetmek için birşeyler yapabilirsin. Sivilce leke varsa cildiyeye gidebilirsin, maske yapabilirsin pahalı olmayan maskeler de var evde kendin hazırlayabileceğin. Çok istiyorsan makyaj yap. Ben çevremde gözlemlediğim kadarıyla çirkinim diye kendimi kasarsan rahat iletişim kuramıyorsun ve bu yüzden insanlar seni anlamıyor zaman geçirmiyor. Bir kız konuşmasıyla bile çekici olabilir seksi dolaş demiyorum kendin ol ve kendini sev bedenini kabullen. Ben mesela bu zamana kadar hep makyaj yapmak istedim ama yaptıkça nefret ettim çünkü toplumun makyajlı kadın güzeldir bakımlıdır diye bir algısı var maalesef. Aslında ne kadar yanlış.
00 Yorumla
Bende aynıyım acaba öncesinden aldatıldın mı bişi mi yaşadın özgüvenin sarsıldı benim öyle oldu çünkü psikyatriye giden var mı çözüm bulan
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı ki bir tane isteyen oldu onu da ailem istemedi Aşiret kızıyım onun da etkisi var.
+1 yılcanım , seni kendine beğendirecek biri lazım sana !
Gel benimle görüş biraz...
Senin seviyeni 2 kate çıkarırım 😉🤗00 Yorumla
- Bebek Bakımı konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu kızın bu şekilde devam etmesi halinde kimse ne faydası olabilir ki?
02 Yorumla
SoranAynen ben kendimi sevmiyorum bir kere kim beni sever ki kimseye de faydam olmaz bunu biliyorum bu yüzden ölmek istiyorum kimseye faydam yok bunu hatırlatmanda bir fayda olmadı keşke birönerin olsaydı
- +1 yıl
Hatırlatma falan değil. Ben sana söylemiyorum. İlla da evlenince çocuk sahibi olmak gerekli diyen beyinlere hitap ediyorum aslında.
Kardeşim bu çocukların böyle mutsuz olması bunların hakkı mı şimdi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Sen demeyin şöyle şeyler üzülürüm. Dış görünüş durumu gerçekten abartılan bir konum. Çirkin olan sen değilsin algıdır. Bakımlı ve karakterli kadın güzeldir 👍 kendini motive et
10 YorumlaAllah ucak kazasi vermesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Allah başka dert vermesin
00 Yorumla
+1 yılBu içinde bulunduğun durum, artık durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKölen olup özgüvenini yükseltebilirim istersen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayni ya nerdensin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKizz
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılNiye be tanisirdik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Ölmek istiyorum. Nefret ediyorum kendimden. Toplum arasına çıkamıyorum. Nasıl geçer bu durum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat