Herkesten nefret ediyorum. Kabuğuma çekilmek istiyorum iyice. Dünyadan soyutlamak istiyorum kendimi. Ne yapacağım?

Herkesten nefret eder hale geldim. Çok sevdiğim ailemden bile. Bana karşı yaptıkları kötü bir şey yok ama sevmek istemiyorum artık. Zaten kimsem yoktur öyle. 1 arkadaşım var sadece. Onunlada bitirmek istedim. O istemedi. O da resmen kullanıyor beni ya da ben öyle hissediyorum. Herkesle iletişimimi kestim gibi. Zaten yalnızım şu hayatta. İyice kabuğuma çekilip kafayı yemek istiyorum. Ya da ölüm daha iyi gelir bilemiyorum. Lucid rüya işide olabilir. Evet evet. Şu hayatta sadece 1 kişi istedim yanımda. Kimse yok. Onunla ölene kadar beraber olmak her şeyi paylaşmak eğlenmek gülmek ağlamak bütün dünyadan ayrı olmak. Olmadı. Bende kendi kendime tek başınalığın yolcusu olmak istiyorum. Gerçekten bıktım her şeyden. O kadar basit o kadar sahteki. İnsanların küçük iktidar hesapları 3 gün için yaptıkları şeyler. Her şey çok sıktı artık. Kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum. Ne bileyim çok saçmaladım tam olarak ifade edemedim belki kendimi. Bana zarar vermeyen iyi insanlardan bile nefret etmek istiyorum. Belkide ilerde kiralık katil vs olurum. O derece hislerimi kaybetmiş soğukkanlı hissediyorum. Duygu düşünce kalmadı bende artık. İnsanlarla iletişimimi kesemiyorum bir türlü ama yakında yapacağım bunuda. Öyle yani. Ne yapacağım? Lucidle kendi hayal dünyama mı çekilsem? Ne yapsamki?
Güncellemeler
+1 yıl
Uppppppppppppppppppp
Güncellemeler
+1 yıl
...
Herkesten nefret ediyorum. Kabuğuma çekilmek istiyorum iyice. Dünyadan soyutlamak istiyorum kendimi. Ne yapacağım?